Британците, британците! - Пролет приижда, трещят хормони - тема 49

• 21 849
  • 746
  •   1
Отговори
# 375
Упс! Джо да си каже тогава  Laughing

# 376
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Пфуу, разпитвачка таквази hahaha. Ей ги на: "Кевин", Breaking the Waves, Mysterious Skin, 'Пианистката". Толкова са безнадеждни, че чак не можеш да ревнеш, няма никакъв смисъл от това Confused.

# 377

Освен горепосочения, в моята категория влизат "Тиранозавър","Boys don't cry", "Closer" (това по-скоро в подгрупа "екстремно силни реплики"  Peace), "Little children", "Hard candy", "The skin I live in"... Но като се замисля, нито един от тези не може да се сравни с Кевин и хилядите въпроси, които ме нападнаха след края на филма...  Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 12 мар 2012, 12:41 от Поля от слънчогледи

# 378
В Арената са качили ето това филмче(поствам го тук ,като европейска продукция)- http://www.imdb.com/title/tt1847731/ мисля да го дръпна,някакви отзиви?Може да влезе и то в класацията за разтърсващи драми.

Последна редакция: пн, 12 мар 2012, 12:46 от Cafelate

# 379
Кафе, това изглежда интересно  Peace
Напомня ми на "Момчетата не плачат"  Rolling Eyes

# 380
Аха в мини вариант  Wink
поправка- за съжеление ,явно е изтрит от Арена,няма го и в Замунда

Последна редакция: пн, 12 мар 2012, 12:55 от Cafelate

# 381
Аха в мини вариант  Wink
поправка- за съжеление ,явно е изтрит от Арена,няма го и в Замунда

http://kat.ph/tomboy-2011-bdrip-xvid-fico-t6231501.html  Peace

# 382
# 383
Слънчо, сподели някои от въпросите - за мен въпросът беше един-единствен, но аз съм повърхностен зрител.  Mr. Green

# 384
Въртяха се основно около това какво правиш, в случай че изтеглиш късата клечка... И как  продължаваш живота си, ако твой близък извърши нещо подобно  Peace

# 385
Но като се замисля, нито един от тези не може да се сравни с Кевин и хилядите въпроси, които ме нападнаха след края на филма...  Rolling Eyes
Аз имам идея защо така Grinning. Всичките изброени от теб филми са силни и разтърсващи, моите също, но сякаш само "Кевин" подтиква към мисли, свързани със самите нас. Понеже нещата, случващи се в "Мистериозна кожа" например, са често срещано явление, и са наистина отвратителни, но спрямо тях ние обикновено сме странични наблюдатели. Докато всяка една от нас е жена и на един или друг етап от живота си най-вероятно ще бъде майка, и тогава идва страшният въпрос- какво правим, ако ни се падне някой Кевин Confused???

# 386
  • КиТ
Брутру. Вчера гледах Кевин. Много силен филм.

Определено  Peace Основния въпрос според мен,е какво би направил ти в тази ситуация  Peace

Кафе интересен филм,тегля,обаче още няма субс  Rolling Eyes Ще почакам малко  Mr. Green

# 387
Ооо, Плами, ти се премени Laughing. Много си хубава така Hug

# 388
Тенк`с момичета,голям съм слепец.Тегля торента на Бум ,че е по-малък,а и има англ.титри.
Плами ,едва ли ще го преведат,като гледам колко пъти е изтеглен,не ми се вярва някой да си направи труда  Wink

# 389
какво правим, ако ни се падне някой Кевин Confused???

Водим го на специалист, това правим.

Какво се случва в Мистериозната кожа?

Общи условия

Активация на акаунт