Британците, британците! - Пролет приижда, трещят хормони - тема 49

• 21 700
  • 746
  •   1
Отговори
# 510

Тъкмо смятах да ти честитя  Mr. Green

Ай ,честито Бум !  Laughing С годините , Джилиан се разхубавява ........

Аааа мерси  Hug
сега остава лесната част да и намеря телефона  newsm48

# 511
Брутру. Имах силна нощ: сънувах, че изпълнявам длъжността квестор на работното си място и отговарям за поддържането на конферентната зала в добро състояние в компанията на педиатърката ни (50+-годишна) и разни други хора от различен пол. В един момент педиатърката се загушка с някакъв момък, мен ме налази друг, а аз взех, че се възпротивих. Докторицата тогава поучително ми каза, че било добре да се възползвам от възможностите, които ми предлага животът, за да не стигна нейната възраст изпълнена със съжаление. Поддадох аз и в този момент в залата нахлуха един куп колеги начело с Цеца, а аз се ошашках, че веднага ще ме изпорти на мосю С. Замазах някак положението, тя взе, че ми повярва и се преместих в някакъв замък, където да подготвям поредния терен за празнуване на Нова година. Там си общувах с Естър Ранцен  Shocked а междувременно минах и през интервю за работа в козметичен салон. Баси, скапах се.  ooooh!

# 512
О , Пуц ,к`ви хубави сънища сънуваш ,че си ги и помниш  Laughing

# 513
Докторицата тогава поучително ми каза, че било добре да се възползвам от възможностите, които ми предлага животът, за да не стигна нейната възраст изпълнена със съжаление.

Ми право ти е казала жената  Laughing

# 514
Да, ама Цеца за малко да ме хване. Не са за мен такива рискове.  hahaha

Някой друг изгледа ли Дърк Джентли?

# 515
  • София
Оооо, Пуци оправи ми деня!!!  hahaha hahaha hahaha
Много изморителен сън, наистина!  Joy

# 516
  • Ænima/Albuquerque
Мъ. Изрут ПуцHug

Днес ми е супериозно. Един ден ме дели от така чаканата, дълга отпуска. Неам търпение.  Mr. Green

# 517
  • София
Оооо, Сарк! Честити последни часове преди отпуската, дано ти минат бързо  Sunglasses

# 518
  • Ænima/Albuquerque
А, не бе, и четвъртъка трее избутам, ма той е лесен. Срядата, срядата е тегава! Mr. Green

# 519
  • София
А, не бе, и четвъртъка трее избутам, ма той е лесен. Срядата, срядата е тегава! Mr. Green

Ааааа, моля! Срядата е най - хубавия ден от седмицата. Цели 8 трепетни часа в очакване на домашния уют и настъпването на нощта в хоризонтално положение, за да се потопим в четвъртъчно приключение под формата на съновидение.

# 520
  • Ænima/Albuquerque
Баш зат'ва е гадна. Щот се чака. Мразя да чакам!
А! И щото трети ден не ми се работи.  Mr. Green

# 521
  • срещу двата комина :)))
Бру ! готин сън , Пуц  hahaha особено това как си замазвала пред Цеца, ама тя нали ти  е френд, няма да каже на мосю С  Joy

# 522
  • КиТ
М!

О Бум и тя ли  Crazy Да те поздравя тогава,остава викаш телефона  Crazy

Пуци,ама верно как си спомняш всички тия работи,възхищавам ти се честно Peace Иначе уникален сън,винаги ми е приятно да ти ги чета  Hug Hug Hug

# 523
  • вятър в маслините, вятър над хребета
А! И щото трети ден не ми се работи.  Mr. Green
На мен трета година hahaha

Пуци,  Joy Joy Joy

И аз днес сънувах, по чудо- че съм на море и се загубих... Много ми беше хубаво загубена, имаше замък и залив. И после както си бях загубена, легнах да се препичам  grinning039.

# 524
  • София
Оооо щом И Джо вече сънува нещата са изгубили тотално контрол!  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт