Британците, британците! - Пролет приижда, трещят хормони - тема 49

• 21 912
  • 746
  •   1
Отговори
# 330
  • срещу двата комина :)))
ахахахах, добри сънища  hahaha
М! иначе , днес не ме боли глава  dancing

# 331
Добри?! Аз бих казала извратени  hahaha

# 332
Д.У.! Слънчо ,а имаше ли шапчица малкия Кънчо  Laughing ?
Пуц, не е невъзможно, два пъти по три и си изпълнила двугодишният план  Mr. Green

# 333
  • София
Гу!

Леле вчера сънувах много сънища в един, обаче толкова ме мързеше да пиша, че вече забравих интересните детайли. Общо взето играх чючек на странни места, със странни хора, по странен начин, но в същото време усещах, че не мога да се помръдна в кръста. Освен това сънувах, че се прегръщам и галя с някой, не помня с кой - оказа се, че съм се прегръщала с мъжа ми и даже съм го събудила...

Тази нощ нещата бяха спокойни за сметка на това и изобщо не помня какво сънувах.

Слънчо, поздравявам те за съня. споменът сигурно е неописуем.

И да дам все пак филмов отчет - не ми се получиха нещата със "The Cider House Rules" (1999) гледах го до средата, заспивах около 10 000 пъти и просто се отказах - пуснах директно последните 5 мин. Чарлиз е просто съвършена  Heart Eyes

За сметка на това гледах с кеф Котаракът в чизми, ей такъв смях не съм се смяла скоро!
Оооооууууу

# 334
Д.У.! Слънчо ,а имаше ли шапчица малкия Кънчо  Laughing ?

Тц, не можах да стигна до същинската част, твърде шокирана бях от необичайния му вид  Joy

Снощи гледах "Франки и Джони". Аз доволен  Sunglasses

# 335
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Леле, Слънчо, какво направи тоя шашавият психиатър с Фреди #Crazy #Crazy #Crazy?
 Cry Cry Cry
Weary
Много ме шокира този момент, изобщо не го очаквах  Confused
newsm45 newsm45 newsm45
Стигнах и до финала, и съм адски недоволна. Така и не разбрах Кук претрепа ли мръсното жувотно Tired. Има ли някакви следсезонни екстри с обяснения?

Снощи гледах "Франки и Джони". Аз доволен  Sunglasses
А колко пъти заспа hahaha?

Шест бебета и двоен Кънчо оставям без коментар Joy. Понякога толкова се радвам, че не сънувам Whistling Mr. Green

Добрутро Laughing

# 336
  • София
Джо, що обвиняваш Слънчогледова в заспиване, а? Пак ли трябва да се разправям с теб на лични!!!  Mr. Green
Няма нищо по - хубаво от извратеняшки сън  Wink

# 337
Хич не я обвинявам, самата истина говоря hahaha. Чекам те на лични, ама да те предупредя, може да се стресираш леко, косата ми е морковена днес Mr. Green

# 338
  • София
Ти пък! Изобщо не се страхуваш от мен  Rolling Eyes
Нали каза, че си я оправила тази коса?

# 339
Джо, що обвиняваш Слънчогледова в заспиване, а?

Съвсем резонно ме обвинява, редовно ми се случва  Laughing  Laughing
За протокола - веднъж заспах, тази сутрин си го догледах  Mr. Green

Стигнах и до финала, и съм адски недоволна. Така и не разбрах Кук претрепа ли мръсното жувотно Tired. Има ли някакви следсезонни екстри с обяснения?

Тц. Или поне аз не знам. Но мисля, че Кук е бил победителят.  Rolling Eyes

Оо, морковените да се отчетат със снимка, може и на лични. Или във Фб. Както им е удобно  Mr. Green

# 340
Странното се изразяваше в наличие на
Скрит текст:
още един мъничък Кънчо върху главата на иначе красивия и добре оформен "основен" Кънчо  Crazy Понякога се потрисам от себе си, честно  ooooh!

smile3532

# 341
Ти пък! Изобщо не се страхуваш от мен  Rolling Eyes
Нали каза, че си я оправила тази коса?
Миии... почти Laughing. Но в корените все още е един тон по-светла, отколкото тряба да е Rolling Eyes

Слънчо, мерси Hug. Жалко, много недовършено остана второто поколение така. И не разбирам защо трябваше да вкарват нереалния елемент с псииатъра, ако искаха да гътнат Фред, да го бяха направили логично- с хапченца...

Видя ли Ал и Мишел колко са уникални заедно, ахх, "Франки и Джони" Heart Eyes

# 342
Ъхъ, много са хубави  Heart Eyes

# 343
И големи актьори, и двамата. Това ми е любимата нейна роля, заедно с "Белият олеандър". И досега не мога ад си обясня как успя да докара тика с окото Rolling Eyes.

# 344
"Белият олеандър" е много силен  Peace Само веднъж съм го гледала като ученичка, трябва да си го припомня  Rolling Eyes Но Мишел беше умопомрачително красива там, както и "дъщеря й"  Peace (Отивам да проверя коя беше  Sunglasses)

Общи условия

Активация на акаунт