Предложения за странни, необичайни и интересни имена! -4

• 49 136
  • 752
  •   1
Отговори
# 210
Ташко - имах съученик навремето с това име. Тогава ми се виждаше съвсем обикновено, но сега се чудя на родителите му  ooooh!

Полимер /видях, че са го споменали/
Полимира

Трендафил - също няколко съученика се казваха така  Crazy.

Благодатка

# 211
  • София - Рим и обратно
Харесва ми името Пилар /женско/.
Разбира се, не бих кръстила мое дете така, защото е странно и за двете държави, в които живеем.
Имам позната с това име, баща й е боливиец.

# 212
# 213
Обаче каквото и да става, Александър и Виктория за винаги!  Crazy От 15 и повече години държат купата и до кога ли ще е туй чудо?  Thinking

# 214
  • Пловдив
д-р Глухов. Фамилията е странна, а и комбинацията, че докторът е специалист УНГ я прави доста интересна  Mr. Green

# 215
д-р Глухов. Фамилията е странна, а и комбинацията, че докторът е специалист УНГ я прави доста интересна  Mr. Green

Joy Joy Joy, жестоко просто.

Ермена.

Да допълня от списъците за прием в ДГ:

Касиан - момче.
Дерия Явора
Емануеле - момче
АнтониА
Йоанн
Ерос
Снежинка
Друми   Crazy
Семела
Алег
Ескарина
Руселия
Вивиен
Енола

Последна редакция: ср, 02 май 2012, 12:41 от Sourcherry

# 216
  • Пловдив
Сега видях дебатите за име с П в другата тема и се сетих за една съученичка от преди много години. Казваше се Паскуалина. И и казвахме на галено Пъска  Mr. Green

# 217
  • Сопот, Пловдив

Ужас, аз нали съм с много развинтена фанатазия и се трудя по един мой фентъзи роман, та това е името на един героите ми, мислих си, че много оригинални имена съм измислила на героите си, ама явно друг ме е изпреварил.  Mr. Green

Харесвам много от женските имена, в които има двойни букви, като Анна, Емма, Белла, но мъжко име да завършва с двойна буква, както е в Йоанн, за България хич не ми звучи добре.

# 218
  • София - Рим и обратно
А кое му е странното на Емануеле? Нормално мъжко име. Е, не е българско, но е вероятно детето да е от смесен брак с чужда фамилия...
Снежинка също си е нормално име за мен, както и Калинка. Друг е въпросът дали ми харесват.

# 219
Котьо - днес от един некролог, за 1 път чувам такова лично име Crazy

# 220
  • София
Ох, горкият Котьооооо...

АнтониА пак бива... имам колежка АнтониЕ  Crazy

# 221
На Емануеле нищо му няма на името, обаче фамилията Первазов е просто смазваща. Бащиното няма да го пиша, нашенско е.

# 222
Горбачов- име на ром, който е продавал детето си на педофил.  Tired
Телман
Автоном
Береника

# 223
  • София - Рим и обратно
На Емануеле нищо му няма на името, обаче фамилията Первазов е просто смазваща.
Е, да така е Crazy

# 224
  • Сопот, Пловдив
Имам колега с презиме Русинов, баща му би следвало да е Русин. Синът на приятелка на майка ми се казва Красин, кръстен е на дядо си, който се казва по абсолютно същия начин. Предполагам са някаква позабравени форми на имената, звучат ми необичайно, но Красин го харесвам например.

Общи условия

Активация на акаунт