Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 32

• 91 587
  • 743
  •   1
Отговори
# 480

Разбира се,че има разлика м/у двамата братя.Тя е очевадна,но защо точно сега се появи Нико,ако не е за размяна?

# 481

Скрит текст:
Burak Özçivit, şuan Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin gerçekleştiği Şükrü Saraçoğlu stadyumunda. ♥

В този момент,Бурак Йозчивит присъства на дербито Фенербахче-Галатасарай , на стадион Шюкрю  Сарачоолу.

Поздрави,

# 482
....
В този момент,Бурак Йозчивит присъства на дербито Фенербахче-Галатасарай , на стадион Шюкрю  Сарачоолу.
.....

И е с фанелка на Фенерите  ooooh! което е янлъш-работа в негов стил  Laughing ! При положение че Галатасарай, са убедителни лидери в първенството връщайки си постепенно славата от 2004 г. - вероятно защото и тогава и сега треньор им е Фатик Терим  Peace

PS : Слагам и линк с класирането от който да се види че Малкочоолу явно се е прецакал  Wink :

Последна редакция: сб, 17 мар 2012, 22:35 от Михайлов И.А.

# 483

Разбира се,че има разлика м/у двамата братя.Тя е очевадна,но защо точно сега се появи Нико,ако не е за размяна?
Da настина има голяма разлика  .... ,но ми е интерсно дали Okan Yalabik настина има брат близнак или това е само за филма...

# 484

Da настина има голяма разлика  .... ,но ми е интерсно дали Okan Yalabik настина има брат близнак или това е само за филма...

Едва ли има брат-близнак, защото никога не дават цял кадър на двамата едновременно, т.е.  е един актьор, който играе двете роли и после монтират tv

# 485
# 486
НЕВИН     bouquet АНИ   bouquet мерси за трейлъра Hug
Султана да иска прошка  newsm78 Mr. Green това е възможно само в сънищата Whistling

# 487
   bouquet  newsm44  Hug
След като го изгледах останах с някакво странно чувство, че Сюлейман ще изиграе Ибрахим... дали не го чакат отвън бостанджиите... Да го пусне просто ей така, при положение, че е наясно, че Ибрахим дълбоко в сърцето си таи жажда за власт и едно отдалечаване от Двора може да му даде възможност за организиране на въстания или преврат!?! Все пак не е кой да е и е доказвал не веднъж, че може да е безпощаден при постигане на целите си. А на всичко отгоре е и съпруг на сестра му, която толкова страда и се измъчва. Кой знае! Фрагманите доста подвеждат, сигурно ще се окаже нещо съвсем различно  newsm78

# 488
Интересно ми е каква е тази мания за популярност у някои хора. След като твърдят, че не гледат сериала...пускат страници за него във ФБ  newsm78

# 489
Имаше информация, че ще се "разделим" с Ибрахим в края на 2 сезон...ако той свърши юни месец- има още 10-15 серии newsm78  Praynig интересно как ще се разреши този "казус"  Mr. Green

# 490
# 491
# 492

Добро утро на всички!   bouquet

В студиото на предаването споменават,че Бурак Йозчивит е от зодия Кози рог,
питат го дали травмата е отминала,дали всичко е наред,Бурак отговаря положително.
Защо кара такава по-обикновена кола,били свикнали да го гледат в луксозни,а той отговаря,че днес е тази,утре може да е друга.
Защо приятелката му,Джейлян Чапа не е снего на партито?-той казва,че това е работна вечеря с колегите от сериала и че тя на такива срещи не присъства.Добре са прекарали на партито.
Накрая казват,че преди да отиде на партито,Бурак е хапнал 2-3 залъка в колата си.

(Може да е бил гладен човека,ама-ха)

Поздрави,слънчева неделя и прекрасна седмица.       Heart Eyes

# 493
Интересно ми е каква е тази мания за популярност у някои хора. След като твърдят, че не гледат сериала...пускат страници за него във ФБ  newsm78
За това ли говориш? https://www.facebook.com/pages/%D0%92%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D0 … A/155533301176499
Кой я е пускал? Thinking

Благодаря на Невин и Ана за трейлъра.   bouquet Изгледах го и си мисля, че Сюлейман много обича Ибрахим и съжалява, че Ибрахим е проявил слабости, заради които трябва да го наказва и/или да се разделят.

Ибрахим може да има слабости като например мания за величие, суетност, надменност, комплекси заради произхода си, но факт е, че винаги е бил верен на Сюлейман и е служил на неговите интереси. Говоря как е представен във филма, не знам в историята как е всъщност. Постъпката му спрямо Лео и Хюрем, макар и жестока, също бе продиктувана от вярност към Султана. Ибрахим реши по своему проблема, за да не се огорчи и разгневи Сюлейман, ако научи за Лео. Благодарение на него Хюрем се "смири" и се върна в харема, Сюлейман също беше доволен. Винаги е бил вярното куче на Сюлейман.
А какво да кажем за Хатидже? След любовта им, която разбуни целия дворец, след нежните погледи, въздишки и писма, след като Ибрахим замина и беше готов да се откаже от всичко заради нея, тя му говори като на слуга? Че тя била държавата? Е, и аз да съм на негово място, ще се почувствувам дълбоко наранен, и моята любов ще се изпари. Как да не залитне в прегръдките на Нигяр, която го обича всеотдайно и безусловно?

Последна редакция: нд, 18 мар 2012, 09:45 от soya-fen

# 494
В момента гледам епизода и се чудя на израза и физиономията на Ибрахим, докато изрича думите "Жената, която обичам...". Дали любовта с Нигяр не е израз на борбата му за власт. Сякаш ми заприлича на Сюлейман, докато говори за Хюррем. Дали Ибрахим не иска тотално да прилича на СС, защото избива комплекса на "рибарския син".

Общи условия

Активация на акаунт