Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 32

• 92 112
  • 743
  •   1
Отговори
# 405
Някой го беше постнал вече...

Преди беше постнато това :

http://www.youtube.com/watch?v=heprqiB4fmw&feature=related

Открий разликите  Hug  Peace

Компютърната анимация не е от най-силните страни на сериала,защото масовите сцени са сведени до минимум по сценарий .

Не е такъв случая с 1453 Fatih където 3D ефектите са на най-високо ниво, но там е пълнометражен филм . Съдейки по фрагмана филмът се доближава до "Властелинът на пръстена" и другите филми от софт-жанра . Wink

# 406
# 407
# 408
нямям търпение   за новата серия newsm76

# 409
 1countingsheep лека нощ

# 410
  • София
Не е такъв случая с 1453 Fatih където 3D ефектите са на най-високо ниво, но там е пълнометражен филм . Съдейки по фрагмана филмът се доближава до "Властелинът на пръстена" и другите филми от софт-жанра . Wink

Добре, вече има ли го някъде из мрежата, но поне с английски субтитри  този  1453 Fatih? Ровейки се, тези дни намирам разни фалшиви файлове и се нервя само...гррррр

# 411
Добре, вече има ли го някъде из мрежата, но поне с английски субтитри  този  1453 Fatih? Ровейки се, тези дни намирам разни фалшиви файлове и се нервя само...гррррр

Не, няма го за съжаление ! Напускали са един и същ фейк на доста места и почти навсякъде искат кинти за да го свалиш. А лошото е ,че става дума за качена  CAM-версия на филма който след сваляне не тръгва искайки някакъв фрий-кодек , който всъщност май е вирус и може да ти струва една преинсталация  Thinking - пък ако си с лаптоп са още по-големи ядовете  Cry

Не го ли изроеиш със свободно сваляне и стартиране, не си играй с други копия !

# 412
В листопадската тема казват, че другият исторически сериал с Толга Карел, който започна на 12 март, имал много нисък рейтинг. Нищо чудно, с такава конкуренция като ВВ.  Party

# 413
В листопадската тема казват, че другият исторически сериал с Толга Карел, който започна на 12 март, имал много нисък рейтинг.....

Ами направете му отделна тема  Peace , нищо че няма кой да го превежда . И от една серия не могат да се правят генерални изводи за рейтинг . Нали си спомняш че и ВВ стартира с Бунтове и Искания за забрана веднага след Първа серия .

Затова предлагам отделна тема за сериала с Мурад Четвърти . Сложете и линкове за онлайн гледане на излъчените серии (предполагам, има) . Другото ще си проличи  Whistling Laughing

PS : Аз съм навит да го гледам и без превод  Crossing Arms

# 414
Който иска, да пуска, на мен не ми се занимава.  Whistling Добре си ми е тук.  Crazy

# 415

Перфектен уикенд ви желая с един перфектен колаж на Miha.   bouquet Hug   bouquetHug

# 416

Чудесен ден ви желаем с Елени (Zühre Koç)

# 417

http://www.erberk.com.tr/o_detay.php?id=38261

Слагам и размерите и годините в случай, че Михайлов реши да посети заведението  Laughing

# 418
  • IT
Малееее, то освен титла и име да не му излезне.
Майтапа на страна-има много хубави очи, но или трябва да потъмни косата или да изсветли лицето, за да има контраст някакъв, не че е грозна, но да се подчертае още повече хубостта и.
Аз лично 1453 Fatih не бих гледала(мое мнение).

# 419
Всъщност тази актриса, дето играе Елиника най ми харесва като визия, много е красива.

Общи условия

Активация на акаунт