Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 32

• 92 098
  • 743
  •   1
Отговори
# 420
Слагам и размерите и годините в случай, че Михайлов реши да посети заведението  Laughing

Нямам пуловер  Naughty и тя такива не харесва  Thinking .

По-добре ще е да се отдам на консумация  Drunk и дано да се засека с Матракчъ   ooooh!  за да спретнем някоя табла  Laughing

# 421
  • София
Михайлов И.А., внимавай с консумацията  Drunk Да не издадеш и ти някоя тайна на Матракчъ, та после да се чудиш от къде ти е дошло  doh doh Wink Wink Wink
Приятна петъчна вечер!  newsm68

# 422
Няма страшно Моргана - майтапих се за пиенето (пия рядко и повече вина или бири,отколкото концентрат) !

В момента гледам Bir Zamanlar Osmanlı - Първа серия от ютуба . Не знам защо тук се спомена че сериала е за Мурад Четвърти, след като е за Ахмед Трети ((1673-1736) - действието започна през 1729 г. Но до голяма степен декорите,костюмите и дори саундтрака са лика-прилика с ВВ само дето блясъка не е на такова ниво както при Сюлейман.

Иначе има первезни османлии  Laughing - дори има един красавец по-убав от Малкочоолу  Laughing- но красиви ханъми досега не се мяркат  Cry . даже по принцип ханъмите дотук (близо 30 мин от началото) са рядкост  Rolling Eyes

А пък за Хатидже султан тук,нямам думи  Thinking - 160 см и 120 кила  #Crazy почти квадратна  ooooh! hahaha Laughing

=================================

Ето една друга картинка на нашия Султан Сюлейман за да туширам спама  Peace :

# 423

Малко по-разширено видео на репортажа с Халит и Берги. Laughing Peace

# 424
  • планетата Земя и по точно до морето
Привет! Hug
Който иска да погледне 1 серия на Bir Zamanlar Osmanlı със субтитри на английски - ето линка
Има и субтитри на френски, ако някой предпочита.  Grinning Мен специално те не ме касаят. Долу има опция за смяна на субтитрите, на езиците за които има превод. Grinning

Хааа  Shocked извинявам се за заблудата, но не е моя вината. Пише, че са завършени анг. субове на 100 %, а като пуснах да гледам, видях, че са само няколко реплики в началото. Чудна работа.  Thinking Гледам там друг филм със субове и тези проценти показват точно, до колко е преведено. А тук нещо  Outta Joint заблуждават. Както и да е, щом са го почнали, значи ще го превеждат.

Последна редакция: пт, 16 мар 2012, 22:10 от Ari888

# 425
НА МЕН ПЪК В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ АРТИСТКАТА МИ ХАРЕСВА ПОВЕЧЕ ОТКОЛКОТО
Е В РОЛЯТА НА ЕЛЕНИКА.
БЛАГОДАРЯ НА АРИ ЗА ЛИНКА.

# 426
Ари , благодаря за линка  Hug   bouquet  - нищо че няма превод  Peace

Изгледах серийката - не е лоша,но обстановката е доста битова и атмосферата е по-тежка . Доколкото разбирам, дотук художествената измислица включва някакъв "нелегален" шейхзаде  Rolling Eyes,паша (с много красива сестра  Crazy Shocked) който има за цел да отмъсти за несправедливо убития си баща (по заповед на султана) и някакъв друг "двубой" който ми е неясен засега  Embarassed .

А да - и еничарите се готвят за въстание в резултат на което султана е свален - проверих в историята  Laughing .

Тук Великия Везир също е Ибрахим паша  Crossing Arms на когото показаха първата издадена книга на османски език (имаше  сцена) -  за Султан Aхмед Трети това е един от най-известните факти  Peace.

# 427
Успях да изгледам епизода. GrinningМисля,че Нико на своя глава се представи за Ибрахим.Не вярвам Ибрахим да го е пратил.След колебливата целувка с Хатидже(даже да не кажа ,че изобщо не я целуна) съм сигурна,че не беше Ибрахим.Това ,което повече ме изненада обаче е признанието на Ибо към Нико,че жената,която обича е Нигяр ShockedСподели му,че любовта към Хатидже е свършила когато тя му е припомнила,че тя е държавата.Отношенията им са били като господарка с роб.
Напоследък Хюррем ми се вижда доста разхубавена Flutter
Хатидже(забравих името на актрисата) за пореден път се убеждавам,че ролята на нещастна и луда много и подхожда.Много по-убедителна ми е като изиграва такива емоции,от колкото на щастлива жена. Peace

# 428
# 429
НА МЕН ПЪК В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ АРТИСТКАТА МИ ХАРЕСВА ПОВЕЧЕ ОТКОЛКОТО
Е В РОЛЯТА НА ЕЛЕНИКА.
БЛАГОДАРЯ НА АРИ ЗА ЛИНКА.

Писането с главни букви в Нета е равностойно на крещене.

# 430

Здравейте! Най - после слънце!!!  Nature Sun With Face  Приятен уикенд!

emely    bouquet  благодаря за подсказката - Ибрахим споделя на Нико,че обича Нигяр  Thinking наистина е изненада... то си личеше колко е по -освободен в любовта си с Нигяр  Grinning  ...  не мога да повярвам,че Ибрахим е готов да загърби всичко, което е постигнал   ooooh! newsm78
Не вярвам Ибрахим да се замени с брат си... не се сетих ,че Нико на своя глава ще иска да "помогне" ...но сега  като се замисля, възможно е   идеята да е и на Мустафа newsm78

Ако хвръкне главата на Нико, Паргалъ ще си живее нелегално с Нигяр калфа  Heart Eyes
... ако не бяхме запознати с историята,вълненията ни щяха да са други Mr. Green

# 431
   boule-neige    bouquet   Невин   bouquet Heart Eyes

Не ми се вярва братята да се сменят  Whistling  Нико докарва толкова простодушна физиономия (на Окан супер му се получава  Grinning), че и акцента, дето ту го има, ту го няма  Mr. Green
Не виждам как ще влезе в ролята на обиграния, арогантен и надменен Паша  Rolling Eyes  и никой няма да се усети.
Султана го направиха луд в тая серия  ooooh! направо му се чудя как издържа стоически истериите на Хатидже, обвиненията на Валиде, капризите на Ибрахим и Мустафа  Crossing Arms

Много ми е тъжно да гледам Бали бей  Sad  "Канят ме, мамо, на тежка сватба"  Crazy Tired
но няма как да загърби отговорностите си и да предаде султана   Sad

съботен поздрав от 'султанката'  Grinning /отпреди 10-тина години/

и  hot remix версията  Party

Hug sun

# 432

съботен поздрав от 'султанката'  Grinning /отпреди 10-тина години/

и  hot remix версията  Party
чела съм, че ролята се прави според самия артист. Явно е истина, като гледам и тук изпада в такива.

# 433
Позната ли ви е девойката ? Laughing
Скрит текст:

Да ме извинява Михайлов И.А., но според мен е по-хубава от Норчето  Laughing

# 434
Заповядайте 51 серия с превод на Невин и субтитри Завер Ханъм  newsm51 smile3501   love001

Великолепният век еп.51 за сваляне от торент

Последна редакция: сб, 17 мар 2012, 13:23 от anna3com

Общи условия

Активация на акаунт