ако изобщо ни доведат снахи
. Между другото, диткинс - купих си звездното списание, много съм доволна и най-вече от книжката, която е пълна с рецепти. Вече запретнах ръкави и готвя за големия син.
. Та бяхме киселяци вчера, но по-скоро заради липсата на баня. ИНъче не е вдигал Т, няма и други някакви признаци. Дано и да е така. Колко има да ги мисля тези много ваксини.
. Лекарката се притесни, че не може да се надига. А вкъщи се оглежда и върти глава. Ама
няма да се показваме, я.
.
От сега ѝ се спи, а не заспива.
Иначе татко ѝ не е особено доволен

ако изобщо ни доведат снахи 
, мазах с един мехлем бактробан 7 дни го спрях, след 4 дни пак му захърка носа направо не знам, а на баткото го слагам още и се надявам да действа, имаме и антибиограма ама не искам да пият антибиотик през устата за тези бактерии
, четох за едно хомеопатично стафилококцинум и почнах да им давам след консултация с лекарката, вярвате ли че такива бактерии могат да се махнат с хомеопатични, на мен много ми се иска да вярвам
. 

. Преди седмица пак имах такъв проблем, който със сукане и цедене се разреши за два дни. Но сега пак....
Забелязвам, че при по-дълги паузи без сукане и става тази буца. Малкият вече спи непробудно от 11.30 до към 5, 5.30 сутринта. Вече от няколко дни ставам към 3 часа сутринта да цедя, но това не ме кефи, защото ще си докарам хиперлактация...
:
От около два часа ми понамаля болката, давам цица и цедя. Ще пробвам масажа с топла бутилка, звучи чудесно.
Нещо не ме привлича идеята да се разхождам със зеле в сутиена, но и това ще пробвам довечера ако пак усетя влошаване.
! Препоръчани теми