Когато го изправях се оригваше.
А моя приятелка си е купила аспиратор, който се свързва към прахосмукачката.
Какво ли няма да измислят вече?!
и изобщо не се прибираме.Храним се по парковете ,мажа го с 100 фактор ,че е много беличък и му купих слънчева шапка ,че да не изгори понеже спи много често в кенгуруто.Като заспи го местя в количката,но след 30 мин се усеща ,че е по гръб и пак наддава вой 

Не мажа със слънцезащитен крем точно заради усвояването на вит.Д, че и без това все го забравям този вигантол.
Нашата кака е по-добре. Днес мина личната на децата да ги види. Само дето Ния още почти нищо не иска да хапва, но било нормално. Таткото се събуди без температура, само малко му курка корема от време на време. Може би по-леко ще го изкара. И на мен не ми е съвсем добре корема и ми се гади леко, дано така само мине при нас с Лили. Иначе и малката мишочка дишала по-добре. Разбрахме се да пуснем Ния на градина заради рождения ден другата седмица и после да отидем при майка ми до Великден. Много се надявам да няма повече болести до тогава. Също и се нави жената да ни вземе двамата с Нейо при нея, че с нашите лични е нещо страшно. Поне да сме на едно място всички, а и тя е много експедитивна и грижовна. Днес ни донесе и болничния на мъж ми на крак и на каката бележка и всички прегледа. ...
Усмихнат ден на всички!!
Препоръчани теми