Окръжна болница - Варна -тема 4

• 81 437
  • 781
  •   1
Отговори
# 345
аз поставях бебчо върху еднократните чаршафи, които са в списъка. За болницата изразходих 2 пакета. И да добавя, ако имате възможност си носете комплект чаршафи за Вас, защото пред мен санитарката дойде и обърна наопаки долния чаршаф и възглавницата и постъпи друга родилка при мен в стаята. Бях изумена...

А! Ето това е много добър съвет! При мен едно момиче си носеше спалното бельо. Аз сглупих и не си поисках да ми донесат, а трябваше Rolling Eyes

# 346
  • Варна
Уфф, егати родната картинка, то с камион трябва да ми карат багажа ooooh! Аз на 10 дневна почивка бих отишла с по-малко чанти.

# 347
  • варна
ох Месечинка разсмяме.... но пък си много права, да не забравя и аз чаршафи че каквато съм гнуслива ...

# 348
Здравейте, момичета!

За багажа след няма и 2 месеца и аз ще усетя "тръпката", но няма как... всичко е в името на бебоците Simple Smile

Ще Ви следя с интерес, в случай, че има още допълнения към необходимите неща за болницата.

Извинявам се, че изменям темата, но един въпрос много ме мъчи, а знам, че тук влизат вече раждали мами в Окръжна.
За обменната карта, четох, че трябва да се вземе от АГ-то ни, но документа за хоспитализация?
Снощи се разрових из форума, но все на стари мнения попадах и все различни. Едни казват, че трябва да ми го даде личният лекар, а други- АГ-то, само ако работел със ЗК.

Много ще се радвам, ако някой ми отговори. За съжаление няма как да питам доктора, който ми следи бременността, защото е в отпуска, а часът ми е чак за септември  Confused

# 349
Здравейте, момичета!

За багажа след няма и 2 месеца и аз ще усетя "тръпката", но няма как... всичко е в името на бебоците Simple Smile

Ще Ви следя с интерес, в случай, че има още допълнения към необходимите неща за болницата.

Извинявам се, че изменям темата, но един въпрос много ме мъчи, а знам, че тук влизат вече раждали мами в Окръжна.
За обменната карта, четох, че трябва да се вземе от АГ-то ни, но документа за хоспитализация?
Снощи се разрових из форума, но все на стари мнения попадах и все различни. Едни казват, че трябва да ми го даде личният лекар, а други- АГ-то, само ако работел със ЗК.

Много ще се радвам, ако някой ми отговори. За съжаление няма как да питам доктора, който ми следи бременността, защото е в отпуска, а часът ми е чак за септември  Confused
Здравей, моята бременност я следи д-р Славчев и имах уговорка с нега за раждането. Когато настъпи момента ми дадоха нужните документи, нищо не съм взимала от ЛЛ. Ако ти се наложи по-рано да постъпиш в болница и си без нужните документи никой няма да те върне, стига да си носиш само личната карта.

# 350
mimei, много благодаря! Simple Smile

И моята бременност я следи Д-р Славчев. Значи да не се притеснявам.

# 351
  • варна
от кога до кога излиза доктора в отпуска че и аз съм при него на консултации

# 352
В сайта на окръжна болница го няма този доктор Славчев в родилно отделение  newsm78
Чудя се дали може да отидеш в болницата и да си избереш екип(др Славчев)или трябва предварителна уговорка с него?

# 353
  • варна
предварителна уговорка с него

# 354
от кога до кога излиза доктора в отпуска че и аз съм при него на консултации

От началото на август. А докога е.. аз имам час за 7-ми септември. Може би от тогава възобновява прегледите. Съжалявам, че нямам по-точна информация, но толкова мога да помогна.

# 355
  • Варна
Аз продължавам да си ходя на консултации всяка събота вече и беше пълно пред кабинета преди 4 дни Confused Може би ЖК си ги води, не знам.

# 356
То и аз съм на ЖК при него и последно, като бях и Соня ми даваше часа за следващият път ми каза, че е чак септември, защото лекарят излиза в отпуска.. хм  Rolling Eyes

# 357
  • Варна
Ами може би през август ще следи само тези, които са в 9-ти месец, няма как да ни остави за септември. Като се замисля всички пред кабинета бяха с големи кореми.

# 358
  • варна
аз съм на 18 август. и съм в 8 месец... може да излиза от 19 за две седмици Simple Smile)

# 359
Наистина е логично мамите, които сте по-напреднали да ви наглежда.
Аз съм едва в началото на осми месец и явно затова не ми е изяснено, че отпуската не важи за всички Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт