Окръжна болница - Варна -тема 4

• 81 439
  • 781
  •   1
Отговори
# 240
  • варна
пожелавам ти леко раждане, и много да те радва вашета малка принцеса.... моят термин е чак на 29 септември... аз също ще раждам в окръжна, мисля при доктор Славчев.... аз нищо не съм чувала за д-р Жеков

# 241
Здравейте настоящи и бъдещи мами.Аз сум на 33 години  и съм бременна за първи път след 7 години чакане.Термина ми е на 10 август и вече нямам търпение да гушна малката си принцеса.Искам да родя нормално а жк ми водеше доктор Жеков и  да попитам има ли мами които са раждали при него и какво е тяхното мнение.
И аз не съм чувала в Окръжна да има д-р Жеков

# 242
  • Варна
Има, има Simple Smile Аз съм го чувала като име и имам спомени че съм чела добри отзиви за него, но нищо конкретно не мога да кажа.

# 243
  • Някъде там
 qna790211 Др Жеков също е мн добър специалист той работи на принципа на Др Славчев. Само изражда в ОБ но иначе основно работи в гинекологията  Simple Smile. Аз съм ходила при него но при гинекологичен проблем не за израждане. останах мн доволна от това което ми направи. За него има и добри и лоши отзиви, но ако се чувстваш сигурна в негови ръце, което е мн важно значи той е човека  Peace. Успех в раждането нека мине леко и безпроблемно  Hug

# 244
Много благодаря за отговорите и пожеланията ви.Аз лично съм доволна до сега от него като отношение и професионализъм. Също така чувам добри отзиви за него. А по време на жк при него е лудница не можеш да се разминеш от бъдещи мами което на мен ми говори доста. Благодаря ви отново.

# 245
  • Варна
Сега се зачетох в списъка на първа страница. За бебешките дрешки държат ли да са точно ританки, долна и горна камизолка? С бодита не става ли? Всъщност кой преоблича и преобува бебетата - акушерките или майките?

# 246
Сега се зачетох в списъка на първа страница. За бебешките дрешки държат ли да са точно ританки, долна и горна камизолка? С бодита не става ли? Всъщност кой преоблича и преобува бебетата - акушерките или майките?
С каквото занесеш с това обличат. Всяка сутрин акушерките къпят, сменят памперс и преобличат. През деня майките се грижат за бебета  - сменят памперси и преобличат ако примерно бебето се оповръща или памперса пропусне  Peace

# 247
Няма проблем да се носят и само бодита. Само, че се позапасете с повечко, защото 5 не са достатъчно.

# 248
  • гр Шумен
Здравейте момичета Simple Smile Аз съм от Шумен и ми предстои раждане към средата на август, определено не харесвам нашата болница и съм се запътила към Варна. За сега съм с нормално раждане,но таткото много държи на присъствие и искам да попитам някой запознат ли е с тази схема как става и ориентировачно колко ще ни излезе тази екстра ?

# 249
Здравейте момичета Simple Smile Аз съм от Шумен и ми предстои раждане към средата на август, определено не харесвам нашата болница и съм се запътила към Варна. За сега съм с нормално раждане,но таткото много държи на присъствие и искам да попитам някой запознат ли е с тази схема как става и ориентировачно колко ще ни излезе тази екстра ?
За присъствие на таткото се заплаща 80,00 лв и присъства само в предродилна зала, мисля, че така беше.

# 250
  • Варна
Пак сме много далеч от белите държави. Защо само в предродилна? Моят мъж също изяви желание да присъства, но при това положение не виждам смисъл Confused

# 251
  • Варна
Май по-скоро само в родилна зала и то ако няма други родилки по същото време. Нещо такова, но не съм сигурна  newsm78

# 252
  • гр Шумен
Е това е много тъпо, ч-во за предродилна няма никакъв смисъл,все пак и той иска да види и чуе детето си в 1-вия му миг ! А това "Ако" има или няма също не го разбирам или си плащам и влизам или казват че няма такава функция! Ще ида и ще питам точно и конкретно. В АГ-то пък друго 20 там се задължавам да платя 700 лв на вип етажа без да искам избор на екип и прочие само за да влезе таткото.Наистина сме на светлинни години от света,немога да го разбера това !

# 253
  • варна
Доктора ли си прибира парите? пффф нямам думи

# 254
  • Варна
   Момичета, утре ми е секциото в ОБ, бебо така и не се обърна. Надявам се всичко да мине безпроблемно и гладко, а когато се завърнем живот и здраве да ви дам прясно инфо за ОБ.

Общи условия

Активация на акаунт