ДУБАЙ - тема 2

• 128 981
  • 747
  •   1
Отговори
# 435
~iddi~ , хотелът, който препоръчваш не е ли съвсем близо до Deira City Center? Ако да, мястото според мен е добро. Близо е до транспортна връзка, а в Дейра мол има чудесен food cort, има супермаркет....

Точно там е, на главния път, много близо  до метростанцията, никакъв проблем нито денем, нито вечер. На 5 км от летището се намира и таксито ни докара от летището до хотела за смешна цена. Път с метро до Дубай Мол е около 15 минути, а до Интернет Сити - около 30-40 минути. Доколкото видях обаче в новата част на Дубай хотелите не са близо до метрото и трябва да се ползва такси от метрото до Мadinat Jumejrah, Burj Al Arab и палмата.
Ако знаех как бих ви постнала снимка на пътниците в метрото Simple SmileSimple Smile

# 436
Имам една снимка от пътниците в  рейса в Абу Даби ... колорит страхотен .

# 437
я пусни да видя Simple Smile

# 438

Ето пътниците Simple Smile
Хубавата новина е, че има вагон специално за жени

# 439
ами нормални хора Simple Smile

# 440
Обаче аз пътувах в препълнено метро, заедно с 4 руси рускини, около една дръжка. Около нас се беше струпал плътно прилепнал кръг от тези пътници, който от спирна на спирка ставаше все по-плътен... Simple Smile
Използвайки, че не знаем арабски, ни обсъдиха на висок глас и много съжалиха, че трябва да слизат преди нас на някаква спирка!

# 441

Този човечец с тюрбана не ни изпускаше от поглед Simple Smile

# 442
Здравейте, не мога да изчета целите теми, само леко прехвърлих материала. ще съм благодарна на всеки, който предложи читава и надеждна агенция, с която е пътувал до Дубай или поне от приятели е чул положителни отзиви.  Praynig Не знам на коя фирма да се доверя за тази дестинация. Става въпрос за пътуване през март месец или ранния април.

bouquet

# 443
  • Живее на Луната
Здравейте, не мога да изчета целите теми, само леко прехвърлих материала. ще съм благодарна на всеки, който предложи читава и надеждна агенция, с която е пътувал до Дубай или поне от приятели е чул положителни отзиви.  Praynig Не знам на коя фирма да се доверя за тази дестинация. Става въпрос за пътуване през март месец или ранния април.

bouquet

Марбро Турс  Peace

# 444
Bell@, благодаря!  Hug Има всички възможни дати, които ме интересуват. И цените са ОК !

# 445
И аз бих препоръчала Марбо Турс  Peace Редовно използвам услугите им и да чукна на дърво неприятни изненади не е имало. Simple Smile

# 446
И ние се бяхме ориентирали към Марбро за Дубай, обаче нещо ме издразни една служителка. До офиса им не съм ходила, обадих се по телефона и се почна едно супер нагло поведение, стана ми много тъпо и се преориентирахме към Алфатур, дано да е за добро  Rolling Eyes

# 447
  bouquet
Ще ме извините за записа. Искам да ви следя, защото планираме кратка екскурзия до Дубай. Връшам се да ви чета от началото.

# 448
Сега ще задам малко тъпи въпроси, ама няма как  Mr. Green Може да ми се посмеете, ама за Арабско емирство досега не съм летяла и съм лекинко притеснена:
- Има ли ограничение за преноса на хапчета на летището - стандартните обезболяващи Аулини, Ацефеин и т.н. + противозачатъчни таблетки (май гледането на Сексът и градът 2 ми се отрази  hahaha )
- Ще ме пуснат ли с цветни лещи на летището, че баш имам едни за 3 месеца напред или ще трябва да си взема от безцветните - с диоптър са все пак. Демек от първа необходимост  Laughing
- Колко часа горе-долу е полетът
- При посещенията на кои обекти трябва да си задължително с дълга дреха и завити рамене.

Смейте ми се, ама ще чакам отговори  Hug

# 449
  • Живее на Луната
Tears Of The Sun, за хапчетата няма никакъв проблем - аз винаги пътувам с една торбичка с най-необходимите и никой нищо не ми е казал. Виж за лещите обаче на знам, тъй като се сканира ретината на влизане. Трябва да проучиш по-обстойно този въпрос. Полетът от София до Шаржа (директен) беше около 4 часа и половина. За по-специфични дрехи, знам че единствено в ждамиите има изисквания, но там ти дават някакви специални наметала. На другите места няма проблем да ходиш както пожелаеш, разбира се имай предвид че в мюсолманска държава е хубаво да си по-прибрана (без къси поли и деколтета), ако не искаш да те гледат лошо. Носи си винаги нещо връхно (тънко якенце или блузка), защото помещенията са климатизирани и е доста хладно, особено в моловете и метрото.

Общи условия

Активация на акаунт