ДУБАЙ - тема 2

• 127 930
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
Oтносно хотелите ето какво съм набелязал. Не търся нещо луксозно тъй като не виждам смисъл, в него само ще спим и ще се къпем. Гледам коментарите и в трипадвайзър да са ок. Моля кажете си мнението относно location. От темата разбрах, че трябва да е близо до метрото, така че съм се съобразил с това...Незнам и самите areas какво и къде....прави ми впечатление че има 2 съсродеточени места с хотели или всъщност 3 ако сложим и това след "реката" и незнам кое е най-доброто място...едното е пред дъ палм джумейра (палмата) и другото е островите във формата на свет, третото до това място

За да се види локацията цъкнете на show map

http://www.booking.com/hotel/ae/sadaf.en-us.html?sid=fef49184ffb … 4b0a6470f98e0ddX3 840лв. 7 дни

http://www.booking.com/hotel/ae/dubai-palm-dubai.en-us.html?sid= … 4b0a6470f98e0ddX4 същата цена

http://www.booking.com/hotel/ae/eureka.en-us.html?sid=fef49184ff … 5b15b242adddea7X1 670лв за 7 дни

http://www.booking.com/hotel/ae/versailles.en-us.html?sid=fef491 … 5b15b242adddea7X5 840лв 7 дни

http://www.booking.com/hotel/ae/regal-plaza.en-us.html?sid=fef49 … fcf45b1c9d;dcid=1  938лв. 7 дни този специално ми се струва хич не лош.

Ако сте били в някой от тези хотели или можете да ми препоръчате някой друг не се колебайте. Благодаря

Последна редакция: пт, 13 сеп 2013, 20:47 от dream1984

# 661
  • София
Dream 1984, след като само ще спите в тях и ще се къпите какъвто и да е хотела ще е ок Simple Smile. Важното е мястото да е комуникативно и да имате лесен достъп до транспорт.
Направи ми впечатление, че повечето от хотелите, които си избрал са в Дейра.
Не зная защо точно там си ги избрал, може би заради по-ниската цена.
И оценките им в Трипадвайъзър и Букинг не са много добри. като гледам нямаше нито един с рейтинг над 6, което е меко казано отчайващ рейтинг.
Защо не опиташ с търсене на хотел примерно в Ал Барша- новият квартал около Mall of Emirates.
Виж примерно хотел Citymax Al Barsha Peace

# 662
Е това не значи че трябва да е някаква мизерия Simple Smile Просто търся нещо средно, предпочитам да посетя повече места отколкото да влагам парите в хотел. Тези ги избрах само защото всичките са около метрото и въобще не съм гледал в кой район са защото и не пише. Сега вече знам къде да не търся хехех Simple Smile Иначе в квартала който спомена намерих следното:

http://www.booking.com/hotel/ae/star-metro-al-barsha-apartments. … b17403d7d8;dcid=1 830лв. 7 дни (притеснява ме че не е близо до метрото)

http://www.booking.com/hotel/ae/ibis-mall-of-the-emirates.en-gb. … b17403d7d8;dcid=1 1110лв. 7 дни (този е що годе до метрото но е малко по-скъп)

абе има и още  но няма смисъл да ги пускам...все пак ако някой има впечатление от някой с по нормални цени нека споедели впечатления

# 663
  • София
Записвам се да следя, февруари ще ходим за 6 дни, вече резервирах хотел в ал барша. Мисля да летим с уиз еър, проблем остава само визата.
roje22, страхотен пътепис, благодарение на него, вече имам набелязани повечето места, които да посетим.

# 664
Здравейте...днес се чух с Usit colors и те ми казаха, че имат нови цени на визите и то надолу:)))Ако си купиш самолетните билети от тях 85 евро, а ако не е чрез тях 105 евро.Ние сме си купили самолетни билети за 7 ноември с Wizz air и мислим визите да си ги уредим чрез тях.Престоят ни там ще е 12 дни, така че давайте с информация какво е добре да се посети там, какво е добре да си похапнем и каквото друго се сетите................Simple Smile)))))))))))))

# 665
  • София
Записвам се да следя, февруари ще ходим за 6 дни, вече резервирах хотел в ал барша. Мисля да летим с уиз еър, проблем остава само визата.
roje22, страхотен пътепис, благодарение на него, вече имам набелязани повечето места, които да посетим.
Insane, благодаря ти много  bouquet, надявам се да е от полза за пътуването Ви  Peace
каквито и въпроси имаш можеш да ги зададеш или тук, или на лични.
С удоволствие ще им отговоря Simple Smile
А ти ще ми помогнеш за круизите Simple Smile

# 666
Insane, благодаря ти много  bouquet, надявам се да е от полза за пътуването Ви  Peace
каквито и въпроси имаш можеш да ги зададеш или тук, или на лични.
С удоволствие ще им отговоря Simple Smile
А ти ще ми помогнеш за круизите Simple Smile

за кой хотел запазихте? ние ще ходим януари средата
сега чакам да ми кажат цени за визите и ако може чрез хотела да ги вземем...

Последна редакция: вт, 17 сеп 2013, 12:40 от dream1984

# 667
  • София
roje22, Благодаря ти много , ще помагам разбира се   bouquet .
За визите ще пробвам през хотела, ако не стане цените на юзит, които са споменати ми се виждат ок.
dream1984, хотелът се казва auris lodge, избирах го по цена и локация, рейтингът му не е лош, цената е повече от добра, има и безплатна анулация, че сме с малко дете и никога не е сигурно, резервирах чрез боокинг. Мисля, че има още свободни стаи, провери. Близо е до мол оф емирейтс и метро, изглежда чист и приличен.
ето http://www.booking.com/hotel/ae/auris-lodge.bg.html?aid=323175;l … bility_check=on;#

# 668
  • София
Insane Hug, зная го хотела. Хубав е Peace.
Намира се на около 100-тина метра от хотела, в който ние бяхме отседнали.
Мисля, че дори имам негови външни снимки, защото съм снимал почти всички хотели в близост до MALL of Emirates, за да ги имам предвид при следващо пътуване newsm78.
Перфектно е мястото.  Simple SmileИ имате бърз достъп до всяка точка на града.
Каквото и да те интересува относно предвижването в града или забележителностите питай.
Ще ти отговоря на всички въпроси.
Имам и много информация, която бих могъл да ти изпратя, в зависимост от това какво Ви интересува

# 669
И аз го гледах този, хубаво е мястото. Сега чакам да ми кажат за стар метро ал барша, той е почти до вашия. Почти със същия рейтинг но е по евтин....
Свързах се с агенция в която имам приятелка и ми каза, че визата ще ни струва 90$ ако букнем хотел с тях, чакам да ми кажат цените на хотелите за да сравня с боокинг.ком
Ще споделя веднага щом ми кажат. Засега единия хотел който ми предложиха имаше разлика от около 40лв за целия престой Simple Smile

роже да си снимал този за който говоря и имаш ли впечатление дали е далече от метрото защото като walking distance ми го дава 1.5км което не е малко (до мола е това)

и един въпрос....метрото в самия мол ли е или отвън тъй като на картата ми го показва отвън?

Последна редакция: вт, 17 сеп 2013, 14:49 от dream1984

# 670
Хора не мога да се реша на 2 неща, първото е дали да сме в Ал Барша или да търсим някъде хотел по към центъра демек към бурж ал калифа (ако оставим настрана дейра)....споделете вашето мнение защото виждам че повечето клоните към ал барша и не разбирам защо...роже ситимакс който препоръча е fully booked...

другото нещо което е много важно като правя регистрация за билетите през уиз и ми дава опция за наем на автомобил....30лв на ден което ми се струва доста изгодно имайки предвид факта че и бензина там е с цена кажи речи 0 Simple Smile но идва другия проблем, дали навсякъде има къде да се паркира и дали е безплатно и ако не е каква е цената....

# 671
Здравейте,
Моите дати са от 7 до 10 декември с Wizz и сега пада голямо чудене коя агенция да помогне за визите, къде да е хотела и така нататък Simple Smile
Но поне намерих една изгодна сделка Simple Smile Сафарито, което БГ агенциите предлагат за 60 евро, ето тук излиза към 40 лева Simple Smile
http://www.groupon.ae/deals/dubai/Arabian-Desert-Tours/26293196?ref=dubai

# 672
  • София
Nonatm, сделката наистина е изгодна, но не е препоръчителна Thinking.
1480 човека са закупили ваучери и вероятността за датата, за която ти искаш да бъдеш на сафари да няма свободни места е съвсем реална newsm78.
Не зная за Groupon-а на ОАЕ, но съм се опитвал да резервирам в Малайзийския и не ми разрешаваше плащане, караше ме да минавам през някакви техни допълнителни сайтове за плащане, които ми се сториха толкова несигурни, че ми се отщя да рискувам картата си, с която резервирах всичко останало.
Разбира се разликата между Малайзия и ОАЕ е огромна, но според мен не си заслужава заради някакви си 50-60лв. да се рискува. Още повече на място можеш да използваш услугите на стотици местни тур. агенции /техни бюра има във всеки що годе свестен хотел/ и цените им са много по-ниски от на нашите агенции!
Dream1984, само преди два постинга каза, че няма значение какъв е хотела, важното е да е евтин.В него си щял само да спиш и да вземаш душ!
Какво тогава ще търсиш около Бурж Халифа, където са доста по-високи цените newsm78.
Към Ал Барша клонят, защото е нов хубав квартал, близо до Mall of Emirates, близо до плажовете и крайбрежието на Джумейра, близо до Мадинат Джумейра, близо до Бурж Ал Араб, близо до Бурж Халифа /10-15мин. с метрото/, близо до Sheikh Zayed Rd, един от най-зашеметяващите световни булеварди.
И след като си в един от най-високо технологичните градове в света не е необходимо да се навреш в стария Дубай и после да се чудиш на какво се дивят всички.
Колкото до хотел  Star Metro Al Barsha, това е апарт хотел на десетина минути пеша от Mall of Emirates. В Al Barsha няма лоши хотели, всички са нови и чисти. Малко е по-далеч от булеварда, но за десетина минути си до метрото, което се намира в самия Мол.
 Минаваш през паркинга на Мола, качваш се с асансьора на първия етаж, но не от първия вход до който спира Big Bus, а от следващия и следваш табелите, които те водят през целия Мол до станцията.Peace

# 673
  • В града на тепетата
Понеже чета, че разисквате хотели, ето този, в който бяхме ние - Auris Metro Central Hotel Apartments, за нас беше много удобен, защото е в непосредствена близост до входа на метрото, просто излизаш от хотела и влизаш в метрото, само дето ресторанта не им беше готов още и разнасяха закуските по стаите, но това беше преди една година, сега може и да не е така. Peace

# 674
Верно ли са толкова евтини хотелите в Дубай?
Направо съм учудена.Понеже чета всички теми за пътувания и разглеждам доста хотели,е хотелите в Дубай направо ме разбиха.
Ето хотел за 130 лв на вечер????
http://www.booking.com/hotel/ae/byblos.bg.html?aid=323176;label= … aac87210e7;dcid=1

и  както тук Ви чета било най-добре в Ал Барша.
Прекрасни цени и прекрасни хотели!

Скрит текст:
Така ме е яд че в Лондон са толкова скъпи,а на поносими цени са толкова мизерни,с много малки стаи, а и като чета как някои били настанени под земята...ужас.Бяхме в нормален хотел, /а не от старите сгради дето имат стаи под земята/ на цена 220 лв. някъде на вечер и то от тайните оферти,иначе цената е около 300-400 лв.
Затова съм страшно учудена какви хубави хотели в Дубай на какви ниски цени са.

Общи условия

Активация на акаунт