90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 178

• 38 825
  • 728
  •   1
Отговори
# 195
И аз се нареждам в редиците на прегрешилите празнично. smile3506
Вчера белтъчен-вечерята режимна,обаче и десертче си позволих.Днес съм на безсолния ориз.

# 196
Добро утро и от мен !
Аз отчитам за вчера  режимен белтъчен ден Обяд: пържола със зелена салата+ кюфте Blush
Вечеря : касапско сирене,кашкавал ,кисело мляко
Днес мислех да правя гъби с ориз ,но домочадието иска мръвки ,та като гледам няма да имам време да готвя отделно за мен и мисля да пробвам "вълшебния ориз на Савина" Mr. Green Смятам с моркови да го ям ,неовкусени.
От вчера имам голям минус (за белтъчен -500 си е постижение за мен) и съм много ,много мотивирана Grinning
ХУбав ден от мен и утре ще дам отчет дали и при мен чудото на ориза действа.Понеже аз нямам чак толкова много за сваляне очаквам пак около минус 500 гр да съм ,ще видим!
Силвена Желева ,как си ,кажи какво е станало вчера ,надявам се да не е нещо сериозно  Praynig

# 197
  • софия
Добро утро!След плодов имам -500гр!Днес белтъци:
закуска 1 портокал
обяд 2 яйца ,задушени броколи и краставица
вечеря свинска пържолка със зеленчуци и краставица
Успешен ден!

# 198
Добро утро, момичета! След първата четворка резултата май е заслужен - 400 (нещо обърках някъде).Нооооо вече ще внимавам, защото с това темпо няма да стане.
Детенцето ми за първи път боледува и почти не съм спала.  Sad
Днес- протеини и мисля някакво месце да хапна..... от притеснение не мога да мисля още за ядене.
Да ви попитам - кафе 3in1 може ли да се пие. newsm78

# 199
  • По света и в нас.
Здравейте девойки,плодовия ми ден беше успешен въпреки купона.На кокошото парти минах само на салата и минерална вода,сложих колегите в чуд..Но кантара сутринта ме възнагради след вчерашните +700,днес-1.600 ShockedНяма да ви казвам,че сутринта бях на седмото небе.За днес белтъчен още не съм го измислила,сега ще хапна 1 ябълка,за обяд имам една пилешка супа,а за вечеря ще мисля по късно.
Лек ден момичета.

# 200
Не може, за съжаление.

# 201
Не може, за съжаление.

И аз знам,че не може ,но пия сутрин защото не мога без захар ,много ми се гади от другото.

# 202
Не може, за съжаление.

И аз знам,че не може ,но пия сутрин защото не мога без захар ,много ми се гади от другото.

И аз си го пия...Пък да не са ми уроки за 2 месеца 8 килограма съм свалила  Laughing

# 203
  • София
Момичета, прочетох последните публикации на Савина33, но не открих рецептата за вълшебния ориз, доколкото разбрах е без сол, ама само това ли?  Rolling Eyes

Аз днес съм  на плодове, но съм болна и пия една шепа лекарства. Не се меря всеки ден, но дрехите ми видимо "увисват".
Усмихнат ден на всички и много минусчета.  Hug

# 204
Вчера обърках цялата схема.Беше ми 2 плодов до следобяд го изкарах,но като се събрахме на маса откачих,какви ли не неща ядох,направоо много ме е срам и яд ,че не издържах.Знам се каква със си трябваше да си остана в къщи.Ще се постарая да не се повтаря.Днес белтъчен
С-портокал
О-кисело мляко
в-кисело мляко
Някои споделиха,че имат проблеми с тоалетната.Сутрин пия чаша топла вода и веднага ми действа.Пробвайте и вие.Лек и усмихнат ден! Simple Smile

# 205
Е, нали въпросът беше може или не може, а не кой какви прегрешения прави Simple Smile
На свалянето влияят много неща, на всеки различно при това. Това, че един е свалил 8 кила, пиейки 3в1, не е гаранция, че друг няма да започне да качва или да задържа килограми от него. Просто казвам какви са правилата, възрастни хора сме и си преценяваме какво и как ще рискуваме и спазваме.
И последно наблюдение от мен - тръгна ли да правя малки прегрешения, се самоуспокоявам, че не са нищо кой знае какво и правя все повече от тях, докато накрая не прецакам напълно нещата. Предишния път така прекратих режима на втория месец. В тези малки прегрешения влизаше пиене на кафе със захар сутрин, сладък обяд във въглехидратен ден и опитване по една хапка на манджи, които не са ми за съответния ден. Все уж дребни неща, които обаче се натрупват.

# 206
и аз не съм от най-стриктните де...срам не срама  - ама вече имам 6 кг свалени за  месец и 8 дни. Тази четворка  не правих въглихидратен а два плодови, просто така се получи без да искам и мисля да разменя въглихидратен и плодов на следващата, грешка е, но предпочитам така отколкото да си наруша плодовия, защото съм на рожден ден. От месеци не съм яла торта, та ще направя и това прегрешение  Mr. Green разменяйки дните... Иначе и на мен дрехите ми вече висят , ама най вече на дупето..., свалям най-напред там и в краката...и изглеждам като ябълка  Laughing. Утре и аз ще съм на неовкусен ориз. Действието му наистина е да изхвърли токсините и да обере излижната вода. Добре е и да се изпие и водатата му. Правила съм такива оризово-плодови дни и ефектът им е чудесен. Е по тази схема ще е плод, ориз, салата де

# 207
Момичета, прочетох последните публикации на Савина33, но не открих рецептата за вълшебния ориз, доколкото разбрах е без сол, ама само това ли?  Rolling Eyes

Да,сварен без нищо и преди ядене,добавяш ситно нарязана сурова краставица.
Чета тука,че някой вдигнал кръвно.Всъщност и на мен не ми беше много ясен поста за храната или водата става въпрос,ама не ми се връзва да е от малкото количество храна,по-скоро е от голямото количество вода.
Вчера режимен плодов.Луни,пълнолуния,новолуния-кантара не мърда Laughing
Днес-печено пиле за обяд и вечеря.

# 208
Здравейте Simple Smile

на мен днес ми е ВХ ден.Менюто е:

З - кафе с мед и един портокал
O - пица от бутер тесто с доматен сос, гъби и маслини
В - същото

Имам едно въпросче: Всякакви салата могат да се ядат във въглехидратен и белтъчен ден, така ли? Прочетох увода, но не ми стана ясно  Embarassed

# 209
Добро утро и от мен, за вчера  fight..............
Но в неделя съм на кръщене на племенницата ми и съм си прегласила една рокля по тялото и за целта трябва да изчистя снощните мизерии и да прибера корема, та днес: з: ябълка, О: крем супа от броколи и кисело мляко, в: кисело мляко. Утре ще си направя Савинения ориз, но с малко доматен сок (домашен без никакви добавки).
Много - на всички и успешно чистене на прегрешенията   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт