90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 178

• 38 814
  • 728
  •   1
Отговори
# 210
Имам едно въпросче: Всякакви салата могат да се ядат във въглехидратен и белтъчен ден, така ли? Прочетох увода, но не ми стана ясно  Embarassed
За белтъчен ден - всякакви зеленчукови, без картофи, грах, царевица, боб и пр.
За въглехидратен - пак всякакви зеленчукови без картофи, грах, царевица, боб, но може да се прибавят макарони, крутони, лютеница, кисела краставичка.
Зеле, маруля, цвекло, моркови, краставици, домати, праз, ряпа и пр. са универсални за всичките дни.

# 211
Добро утро !  Heart Eyes
Вчера ВХ малко прегреших наобяд с една салата за белтъчен, но само до там се спрях ! Mr. Green
Днес плодов: предвидила съм зелева салатка овкусена с много лимонче !  ooooh! Отсега настръхнах, ама какво да се прави от лимон ще я докараме. Вероятно довечера ще включа и няколко орехчета ! Thinking
И аз така си пия кафето сутрин с лъжичка захар, знам, че не е режимно, но не мога иначе ! Подчертавам режима го изключва и това е въпрос на моят личен избор ! Naughty

# 212
Добро утро!
Днес - въглехдрати. Закуска - портокал. За обяд - филийки с лютеница, за вечеря - същото. Ще се опитам най-после да хапна малко от черния шоколад, който си купих преди две седмици и виси в хладилника.
А относно пиенето на кафе. Аз откакто съм на режим, го пия винаги с малка лъжичка захар/равна/ и малко мляко. Млякото е 1,5% и според мен е толкова мляко, колкото аз съм фотомодел.  Joy И въпреки това свалям, не драстично, но свалям. Може би има значение и това, че съм изключила хляба от менюто си, като изключим денят, в който съм на въглехидрати.
Хубав и усмихнат ден на всички!   bouquet

# 213
  • София
Момичета, прочетох последните публикации на Савина33, но не открих рецептата за вълшебния ориз, доколкото разбрах е без сол, ама само това ли?  Rolling Eyes

Да,сварен без нищо и преди ядене,добавяш ситно нарязана сурова краставица.
.......
Благодаря   bouquet
С него мога ли да ям и салата  Rolling Eyes и задължително ли и на вечеря, или може само на обяд  Hug

# 214
  • Mars Hotel
И на обяд, и на вечеря, но без салата. Само ориза, с краставица вътре.

# 215
Вчера имах прегрешения и съм - 700 гр.
Онзи ден нямах ,макар че бях на купон ,и сутринта бях +200 гр е как става тази работа newsm78.
Вече 16 ден съм - 4 кг. виждами се много малко  Sad,други като мен ,които да свалят толкова бавно?
Нищо ,продължавам напред ,но много е гадно да седиш все едни кила ,колко дни вече  Sick.
Днес плодов ден .
З- портокал О- салата моркови с лимонов сок ,В- тиква на фурна с орехи .И вече ще вечерям в 18 ч.аз до сега вечерях в 19 и 30 ,май много късно е  Wink.
Хайде мацки хубав ден ! Heart Eyes

# 216
Аз откакто съм на режим, го пия винаги с малка лъжичка захар/равна/ и малко мляко. Млякото е 1,5% и според мен е толкова мляко, колкото аз съм фотомодел.  Joy bouquet

newsm44 Grinning Joy -  и аз така толкова е захарта, колкото и аз съм фотомодел

# 217
ДУ!
И аз съм в списъка с прегрешилите вчера.Относно кафето, преди го пиех със захар ,после няколко месеца преди диетата със захарин , сега  чисто и изобщо не ми е проблем!
Лек ден на всички!

Последна редакция: пт, 09 мар 2012, 22:30 от klavi

# 218
kroelahai, здравословното и трайно отслабване е с килограм на седмица, така че се движиш по-скоро бързо, отколкото бавно. Не си поставяй твърде високи цели, защото отчаянието е лош съветник  Hug
За тези, които пият кафето със захар - защо не пробвате с лъжичка мед вместо захарта, тя (лъжичката мед) е позволена сутрин.

# 219
Онзи ден нямах ,макар че бях на купон ,и сутринта бях +200 гр е как става тази работа newsm78.
Вече 16 ден съм - 4 кг. виждами се много малко  Sad,други като мен ,които да свалят толкова бавно?
Нищо ,продължавам напред ,но много е гадно да седиш все едни кила ,колко дни вече  Sick.

Ми сваляш си нормално,даже повече от нормално,като те гледам колко прегрешения имаш.Кило на четворка малко ли е?!

# 220
Добро утро и от мен Simple Smile За моя първи плодов ден вчера, изтърпян с много мъки и повечко плодове и ядки, вечерта стабилна тренировка, на която си мислех, че ще умра, но пък за сметка на това се чувствах по-лека от всякога, кантарът тази сутрин отчете -600! Надявам се при следващите плодови да издържам на по-малко плодове и ядки. Но така или иначе след първата 4-ка съм -2,200, което е супер за мен! Приписвам голяма част от заслугата на спорта Simple Smile

Вчера след тренирвката моят приятел ме чакаше с колата и ми беше донесъл изцедено фрешче...колко мило от негова страна, и той ме подкрепя, беше ми купил и помело (до сега не бях яла и ми хареса супер много!)

Днес съм на белтъци за сега закуска - кафе + бан, за обяд салата с риба тон мисля, а за вечерта ще направя пилешки филенца със салата Simple Smile

Хубав ден на всички Simple Smile

# 221

За тези, които пият кафето със захар - защо не пробвате с лъжичка мед вместо захарта, тя (лъжичката мед) е позволена сутрин.

Мда,аз моето кафенце така го пия,на мен по принцип даже ми харесва така повече отколкото със захар,само дето вече не му слагам мляко.

# 222
  • София
И на обяд, и на вечеря, но без салата. Само ориза, с краставица вътре.
Благодаря,   bouquet поне веднъж ще пробвам, още повече има и здравословен ефект  Laughing

# 223
  • София

Ми сваляш си нормално,даже повече от нормално,като те гледам колко прегрешения имаш.Кило на четворка малко ли е?!
Не се отчайвай мила, не е малко. Миналия път горе- долу с такива темпове свалях и накрая бях -22 кг. Сега ми е 14 ден и съм -5 кг. Пак със същото темпо вървя, някак равномерно. Други момичета свалят много в началото, пък после задържат.

# 224

kroelahai, аз просто не знам какво да ти кажа  Tired  bouquet. На ден по кило ли трябва да се сваля, за да е добра според теб скоростта? 4 кг за половин месец е малко.. А колко е тогава нормално или много?

Общи условия

Активация на акаунт