90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 178

• 38 823
  • 728
  •   1
Отговори
# 225
  • Отвъд алеята зад шкафа
Добро утро. След вчерашния ВХД съм + 300 гр, но не се притеснявам, защото попрекалих вчера с яденето - 3 филийки пълнозърнест хляб без брашно с лютеница, доста маслини, жито с бисквитки и пудра захар, 3 бр целувки, едно парченце сладък салам, вместо сладка вечеря направих солена вечеря пак филийки с лютеница + натурален шоколад. За мен е проблем да ям само сладко, защото не ме засища, обичам соленото. Въглехидратния ден с удоволствие бих си го карала само на паста, хляб, пица и прочие, тия вафли, тортички и шоколади изобщо не ме привличат. Но кафето си го пия със захар, ако ще да не отслабна, кафето да не ми се пипа  Twisted Evil Е, мога да заменя спокойно захарта с мед, защото обичам кафе с мед.

Днес плодов ден - кафе и сушени боровинки за закуска. За обяд може ли да хапна зелева салата с морков, магданоз и копър? И колко броя хранения са позволени в плодовия ден?

# 226
Как сте момичета  Hug Да се похваля - вчера бях жеУезна, аз която винаги прегрешавам на празници. Задържах постигнатото. Диетата ми свършва в неделя с последния плодов. Мислих, мислих и реших - ще си карам почивката по правилата.
Видях , че последната тема за почивката е стара, да пуснем нова,а?
И друго - Тинки , къде са линковете, към старите отчетни теми? Не ги намирам.
Ще сложа снимки в албума, преди и след  Hug Кръстоносен рицар ще стана на 90 ДД   bouquet

# 227
Здравейте момичета днес ми е 20 ден от диетата (плодов) до тук съм 4кг. надолу , не съм се мерила в сантиметри, ще го направя на 19.03 след водния ми ден Simple Smile

# 228
 Laughing Както си и очаквах 90% от народа прегрешил
и аз и аз  Mr. Green не с ядене, но си позволих една биричка и това е вярно че малките прегрешения водят до големи и отказ от режим, изпитала съм го преди и аз.
Днес варива
ябълка
ориз със спанак
ориз със спанак
Мога ли в плодов ден в тиквата да сложа една лъжичка мед?

# 229
Здравейте момичета!
Как е настроението? При мен е петъчно  Laughing

Видях , че последната тема за почивката е стара, да пуснем нова,а?

Ами, то като гледам всички почиващи си пишем в тази тема, да не изгубим тренинг  Wink

Днес и аз съм на вълшебен ориз. Вчера, макар и да бях много гладна не прекалих, съвсем скромно се предствих, и от към ядене, и от към пиене  Laughing

# 230
  • София
Модераторът на подфорума не разрешава отделна тема за почиващи.
Затова и пишем тук.

# 231
  • Mars Hotel
Вчера имах прегрешения и съм - 700 гр.
Онзи ден нямах ,макар че бях на купон ,и сутринта бях +200 гр е как става тази работа newsm78.
Вече 16 ден съм - 4 кг. виждами се много малко  Sad,други като мен ,които да свалят толкова бавно?

kroelahai, а ти какво очакваш? Колко стриктни дни си направила? Съжалявам, ако звуча рязко, но ти неведнъж си споделяла за прегрешенията си, а после - "бавно свалям". Как ще е бавно - та това е килограм на четворка!  ooooh!

# 232
Привет:) Вчера изкарах абсолютно режимен плодов днес и днес ми е първият воден:) Има ли някой с мен?   sport027 Снощи въобще не съобразих и мъжът ми покани гости... но няма проблем, аз съм сигурна, че ще издържа, макар че ми се искаше да се хоризонтирам към 10  Mr. Green

Темата стана май кой с какво прегрешил Thinking

kroelahai, ако 4 кг за 1/2 месец са ти малко, не знам какво ще кажеш при задържане. 4 кг са страхотен резултат даже за толкова малко време.

# 233
Ехоо, ето ме и мен! Изтървах две теми, но съм си режимна, просто нямах време да пиша. Днес съм на вода и стискам зъби, защото вече съм гладна. Утре ще давам отчет за първи цикъл.
Има ли други плуващи днес? Стискам им палци! smile3549

# 234
Малееее, не мога да ви изчета. Много прегрешения, много нещо. Аз пък вчера хапнах само половин бонбон - другата половинка я хвърлих, че беше с някакъв гаден вкус (май карамел).

Иначе аз не мърдам. Ама не се и притеснявам, защото все още съм подута от МЦто (последен ден), а и нали беше пълнолуние. Пък и с ВЦто сме скарани. Сигурно от утре, ако ми остане време, ще почна с тренировки, че тогава дори и да не отслабвам свалям см като луда.

За разхлабващото шоколадче - лично на мен не ми действа. Яла съм 2 наведнъж - нищо (а една приятелка цял ден не излезе от тоалетната след 2 блокчета). НО за мен то не е режимно - чист шоколад си е с примес от сена.

За разните му малки редовни прегрешения - това, че вие сваляте въпреки че си пиете 3в1, мляко всеки ден, захар всеки ден, не означава, че на някой друг точно тези неща няма да му препънат режима. Точно 3в1 е такава химия и е толкова не полезно, че просто няма да коментирам. Моля не казвайте "аз си пия и свалям", защото това е строго индивидуално и ще дойде някоя мацка, ще го прочете това и тя ще си пие и току-виж не свали или качи и после на всички ще разправя как 90ДД за нищо не става. Такива прегрешения за мен трябва да си останат ваша лична тайна и да не пишете тук за тях, но после да не стане чудо и вие след режима да си върнете кг, защото организмът ви няма да е отвикнал от тия химически боклуци.  Peace

За "малкото сваляне на 4кг за 16 дни" - нормално и здравословно сваляне е до 1кг на седмица, т.е. ти си с над 1.5кг напред, така че не само не сваляш малко, ами сваляш доста.

# 235
Stardust*, значи сме започнали заедно на 10-ти! Ще успеем Simple Smile Аз още не съм гладна, но смятам като усетя нещо такова да се наливам с топла вода- повече ме засища Simple Smile hahaha Ти от какви "параметри" тръгна?

# 236
Нана мерси за инфото - може ли някой да ми даде линк към правилата за почивка? Четох тези в БГ Мама, но ми казаха, че имали някъде линк по-подробен.

Днес варива
З - една ябълка
О - ориз с кисело зеле готвен, зелена салата
В - ориз с кисело зеле готвен, зелена салата.

Не знам как са другите почиващи, но аз ужасно се страхувам да не си върна килограмите.
Свалих до тук 13 кг., е още 3 добре ще ми дойдат  Whistling Но най-важното е да ги задържа.  Simple Smile
Успех на всички, които още карат режима. ТОЙ ДЕЙСТВА

# 237
  • Mars Hotel
Chuby, на първа страница е линкът.

# 238
Цоп, тук съм, режимна, но нещо отичам, а имам и кръв в изпражненията. Лек ден!

# 239
Към момичетата на воден - моят съвет е, всеки път щом почуствате глад изпийте един голям чай без захар, нито никакви подсладители от някоя билка като лайка или мащерка. Топлият чай разрежда стомашните сокове , изчезва чувството на глад и успокоява стомаха. Аз първият воден пих само чай от глог и шипки ( брани из планината) и ми беше най-спокойният воден, понеже глога много успокоява и премахва чувството на глад. Пих и вода разбира се, не само чай.  Laughing
Водният е уникално полезен ден защото благодарение на него тялото се освобождава от токсините и най-вече от натрупаните фекални маси в дебелото черво.
Аз смятам през почивката да правя задължително воден по пълнолуние. Даже мисля направо да си лунувам, после ще докладвам как е.   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт