90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 178

• 38 817
  • 728
  •   1
Отговори
# 255
  • Mars Hotel
А не ли по-добре вместо да си посипваш с пепел главата в последствие, просто да стиснеш зъби и да не прегрешаваш?  Rolling Eyes

# 256
  Здравейте момичета .
  Днес ми е втори ден .
  За закуска - пих един прясно изцеден фреш.
  О - картофена салата
  В - салата от домати и краставици

Диване когато давам нещо на децата си , го правя с предварителна консултация с лекар .Peace Така че смятам че не съм лишена от акъл.
И наистина на всеки действа различно .  Peace

# 257
Янич, тръгнах от 75,5- 76 кг при 169 см ръст, сега съм 72, ще видим водния дали ще даде някакъв ефект. Аз си се наливам, не ми е проблем, ще си стискам зъби и това е. Все пак искам да съм 60 кг юли месец.  Laughing Стискам ти палци, ще се справим!
Hug Сигурна съм, че ще се справим:) Много съм мотивирана, едно лекичко взе да ми става. Аз тръгнах от 74, както се вижда от лентичката. На тези кг съм била по-малко от година, предполагам, че затова бързичко падат.
mrancho  Hug Успех и на теб!

# 258
  • София
А не ли по-добре вместо да си посипваш с пепел главата в последствие, просто да стиснеш зъби и да не прегрешаваш?  Rolling Eyes

Риторични въпроси, Светли. Само дето, като си стриктен, те обявяват за вманиачен  Wink

# 259
Привет на всички!
Ама верно, какво е това "хвалене"  на прегрешенията, дайте по-сериозно  Naughty

Вчера варива:
З - сини сливи
О - картофи соте + зелена салата
В - зелена салата + ризото с аспержи

Имам подозрения, че ризотото ми не беше съвсем режимно, защото имаше доста кремообразен вкус, но го хапнах в заведение и беше единственото нещо, което ставаше за бобов.

Днес на ВХ:
З - фреш
О - пълнозърнеста фокача и домати с песто
В - тиквеник + редче черен шоколад

# 260
Абе аз не говорех за случващите се прегрешения от сорта "Днес не издържах и изядох 1 кифла" например. Говорим за тези, които умишлено и систематично прегрешават, та дори се и хвалят с това. Те не го пишат с цел да им се скараме, за да им остане обица на ухото, а го правят, за да се "изфукат" как въпреки всичко свалят.

Савина, аз го правя сега ориза. Утре ще ти докладвам!

# 261
  • София
Естествено, че е по-добре! Не го оспорвам! Но...при положение че сме сгрешили, тогава какво? Да се гръмнем...Не оспорвам ефекта от диетата, както и това, че досега не ми се е случвало да прегрешавам, но се случи...Сега продължавам без да сеоплаквам и това е!

# 262
А дано тоя път някой ме забележи.
На коя страница в темата с рецептите мога да намеря ориза на Савина, че съм подпукала все картофите с ориз на нана, ама искам нещо ново.
Мерси предварително.

# 263
  • в моята си къща
shams u amar къде ти е варивото във вечерята   newsm78.Сложи нещо към салатата от домати и краставици.
iri.kupenska и моето меню  днес се очертава като твоето  Heart Eyes
А за ризото не се притеснявай ,аз съм забелязала ,че някой видове ориз като ги вариш по- дълго от необходимото и  оставиш накрая малко течност , като престои  яденето  ,то си се закашва.Пък и не вярвам някъде да сгъстяват  ризото с нишесте или брашно.  Peace

# 264
Дъгичке, просто ориз - вариш без сол, без нищо. Постен ориз. После като тръгнеш да го ядеш си нарязваш на дребно краставица и ядеш само това. Без салати, без нищо друго.

# 265
Благодаря много!   bouquet

# 266
А дано тоя път някой ме забележи.
На коя страница в темата с рецептите мога да намеря ориза на Савина, че съм подпукала все картофите с ориз на нана, ама искам нещо ново.
Мерси предварително.

Офффффффффф, аман с тоя ориз вече ..................

Ориз на Савина
Сваряваш ориз само с вода, без нищо друго като изстине слагаш краставица, нарязана на ситно или настъргана. Ядеш само това за обяд и вечеря.

Консумира се в бобов ден, при желание. Ако ядете нормален ориз - с малко сол и някакви подправки НЕ Е ПРЕГРЕШЕНИЕ НА ДИЕТАТА! Ориза на Савина е просто вариант за приготвяне на ориз, след който съфорумки споделят, че свалят килограми (изхвърлят задържани течности).

Последна редакция: пт, 09 мар 2012, 12:20 от Lorraine In The Rain

# 267
shams u amar къде ти е варивото във вечерята   newsm78.Сложи нещо към салатата от домати и краставици.
 Благодаря за съвета  Hug  Не бях сигурна дали трябва да прибавя нещо към салатата  Embarassed
  Може да си сваря малко ориз , добре ли е ?

# 268
Абе аз не говорех за случващите се прегрешения от сорта "Днес не издържах и изядох 1 кифла" например. Говорим за тези, които умишлено и систематично прегрешават, та дори се и хвалят с това. Те не го пишат с цел да им се скараме, за да им остане обица на ухото, а го правят, за да се "изфукат" как въпреки всичко свалят.
Абсолютно съгласна  Peace Veseto87, ти не си от тях, не се засягай  Laughing
shams u amar - да, добре е.

# 269
Привет, момичета!
Не съм писла от много време ,но ви чета редовно!От 1 март започнах режима за втори път първия път свалих 15 кг сега нещата са по бавни ,но не се оплаквам.Да ви кажа много хленчите ама много не мога без захар прегреших и така нататък зле действате .И аз пиех кафето със 5  лъжички захар но вече го пия със 1 хапче захарин  всичко е в главата.
Нанче да си жива и здрава с идеята със сметаната ама много съм доволна дори и днес съм на по 1 кофичка за обяд и една за вечеря.Отлеснах се много . ooooh!
Хубав ден на всички !
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт