90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 178

• 38 839
  • 728
  •   1
Отговори
# 360
kroelahai, нищо лично, но има ли смисъл да продължаваш режима? Очевидно е, че не го взимаш на сериозно и няма смисъл само да се залъгваш, че си на диета, при положение, че реално не си...

Присъединявам се към тези думи. Понякога, когато вътрешно не иска човек едно нещо, просто не става.

Също така малкото килограми за сваляне често са най- упорити и "луксовете" могат да провалят отслабването, което действа демотивиращо и води до увеличаване на килограмите  Wink

Дъгичка, не знам как нямаш време да четеш всичко, а имаш време да чакаш някой да ти отговори  Wink

Аз се чувствам ужасно- подута, задържаща вода, без 00  Tired

# 361
  Момичета бих искала да се консултирам с вас , ако може . Peace
  Утре ми е ВХ ден . Прочетох някой рецептички от линка ,който сте дали .
  Смятам за обяд да си направя  само Арабската салатка ,  тъй като в нея има и кус -кус и
  зеленчуци . Но все пак , има ли нужда да хапна и друго освен нея  newsm78
  За вечеря мисля да консумирам едно парче торта Гараш / по - назад прочетох че може / ,
  плюс лентичката шоколад .
  Но за обяд не съм сигурна дали само салатата е достатъчна .

# 362
Дъгичка, ако обичаш ти успокои тона и без а и б ........
Значи време нямаш да прочетеш, а време да пишеш и да чакаш някой да напише за 100-тен път едно и също нещо имаш, А?
По принцип съм много спокоен човек, но нещо тези дни с тоя ориз и с тези постове кой какво бил прегрешил, как всеки ден прегрешава, ма свалил САМО 4 килограма за 10 дни ................. ами айде моля ви се .......... бетер от малките деца сте ................ Спирам да коментирам вече тези въпроси, че много ми завря канчето!!!

Аз днес приключих с ориза. Не ми беше гаден, може би защото аз ям съвсем безсолно ...

Нану, колебая се дали да започна от утре ... Все пак по правилата имам още 2 седмици почивка... Ще видя в какво настроение ще се събудя утре....

100 часа го писах тоя пост  Crazy

shams u amar добре ти е менюто, щом в салатата има кус-кус  Peace

# 363
Здравейте!
Не знам дали от диетата или от нещо друго, ама сте много заядливи една с друга. Mr. Green
Не, че аз съм човека, който ще ви прави забележки, ама все пак да отбележа.
Наистина има хора,които по 100 пъти питат едни и същи неща и са досадни,много досадни, но аз като видя някакъв въпрос, който е зададен на предишната страница просто го подминавам...
Сега ще си кажете каква пък е тая, та и акъл ще ни дава...Големи хора сте и не ми отива аз да ви мъмря,но просто не е приятно да отвориш темата и да видиш как едни са яли кифли в белтъчен и са свалили по 1 кило, а другите им казват, че не  е правилно и започва "третата световна". Има правила и който иска да ги спазва. Резултатите на спазвалите диетата и зачитайки правилата показват достатъчно!
Не знам аз ли съм много стриктна или просто ми е омръзнало да съм дебела,но режима е лесен и дете може да го спазва без да изпада в някакви излишни драми! Стига толкова съм спамила.
Днеска бях на въглехидрати: обяд - макарони с доматен сос и вечеря кроасан....вкусно.
Приятна вечер и хубав уикенд! Hug

# 364
  • София
 Момичета бих искала да се консултирам с вас , ако може . Peace
  Утре ми е ВХ ден . Прочетох някой рецептички от линка ,който сте дали .
  Смятам за обяд да си направя  само Арабската салатка ,  тъй като в нея има и кус -кус и
  зеленчуци . Но все пак , има ли нужда да хапна и друго освен нея  newsm78
  За вечеря мисля да консумирам едно парче торта Гараш / по - назад прочетох че може / ,
  плюс лентичката шоколад .
  Но за обяд не съм сигурна дали само салатата е достатъчна .

Не е достатъчна само салатата, ако към нея не е добавено нещо тестено солено с големината на малка пица примерно... или 2 филии. Така че ако кус-куса е малко по рецепта, можеш да го увеличиш.  Peace Тортата и шоколада са ОК за вечеря иначе.

-----------
Аз днес за пръв път сериозно се замислих да спра да влизам и да пиша в темите за 90ДД. То и какво да се чете всъщност - страница след страница мрънкане, оплакване... неспазване на правилата... Част от момичетата тук са ми много симпатични  Hug и полезни и с удоволствие ги чета, но по-голямата час от темата се превръща в нещо, което само ми губи времето.
Дългите режими са за емоционално стабилни хора! Хора, които имат амбицията, волята и постоянството да преследват една цел - да се разделят трайно с излишното си тегло.
За лабилните са кратките режими, от типа 5 дни на ябълки и вода и веднага има резултат от -3 кг. примерно. Нищо, че в следващите седмици си възвръщат всичко, че и отгоре, те са убедени, че са се справили супер и ябълките с вода са много ефективна диета.

# 365
  Момичета , благодаря ви за отговорите  Hug

# 366
  • На топло...
Лоша, лоша Ника #Cussing out Mr. Green!

# 367
  • в моята си къща

[/quote] Аз днес за пръв път сериозно се замислих да спра да влизам и да пиша в темите за 90ДД. То и какво да се чете всъщност - страница след страница мрънкане, оплакване... неспазване на правилата... Част от момичетата тук са ми много симпатични  Hug и полезни и с удоволствие ги чета, но по-голямата час от темата се превръща в нещо, което само ми губи времето.
Дългите режими са за емоционално стабилни хора! Хора, които имат амбицията, волята и постоянството да преследват една цел - да се разделят трайно с излишното си тегло.
За лабилните са кратките режими, от типа 5 дни на ябълки и вода и веднага има резултат от -3 кг. примерно. Нищо, че в следващите седмици си възвръщат всичко, че и отгоре, те са убедени, че са се справили супер и ябълките с вода са много ефективна диета.
[/quote]
 Peace Peace Peace
И да ми се случи някога да наруша режима / дано не става / нямам намерение никого да занимавам с  изтрещяванията ,на мойта скромна особа ! Още повече ,че имам чувството че повечето потребителки тук са на не повече от 17-18 години.Не вярвам  отговорни жени , майки и домакини да се държат по подобен инфантилен начин.
Ако някой се почувства  засегнат  СОРИ , ама ми писна!!!!

# 368
Да се отчета: Ден 4
Обяд- 3 яйцаи половин краставица
Вечеря-пил.пържолка, млечна салата и малко гъбен сос
С водата днес съм скарана,но утре ще наблегна на нея
За утре съм решила и аз да опитам от ориза с краставица.  Grinning
Айде лека и дано утре да видим минусчета  Laughing

# 369
Пилешка пържола и млечна салата е прегрешение.Или едното, или другото. Simple Smile

# 370
  • София
Ника, писането в темата води до ценни запознанства  Mr. Green И най-вече - има момичета, които наистина имат нужда от съвет и помощ, защото го заслужават.
Когато преди месеци написах, че неспазването на елементарни принципи на хранене за мен означава безпринципност като цяло, имаше хора, дето подготвиха кладата. Сега, след 2 години, не виждам особена промяна.

gabri3lla бъркаш понятията. Истината не е заядливост.

# 371
Аз се досещам защо - съдейки и по себе си  Embarassed , са тези споделяния на прегрешения. От една страна, човек иска да му кажат другите "нищо няма, нали е един път, на всеки се случва, то пък прегрешението не е много голямо" и подобни. От друга страна се страхува да не го повтори и разчита, че като го сподели и му се скарат, ще има занапред по-голяма дисциплина.
Макар да осъзнавам, че това на практика не принася полза.

При мен се получи обяда да е еднакъв с вечерята - на обяд ядох ориз с гъби и царевица със сол и олио, а на вечеря - царевица с олио, сол, копър и чесън.  Peace В 19,30 свърших вечерята, да видим как ще е утре кантарът!

# 372
  • sofia
Неродена мома, благодаря!   bouquet По принцип съм привърженик на лечебния глад,но вие момичета,така ме запалихте... Grinning Да 3кг са много ,но ми се иска да са повече,че килограмите за сваляне са мноооогооо... ooooh!  Днес бобови варива з- чай с мед,не успях да изям плода; о-боб от консеврва с лъжичка лютеница+салата 1/2краставица и 1/2 домат

# 373
Пилешка пържола и млечна салата е прегрешение.Или едното, или другото. Simple Smile

Благодаря ! Много ми помагате!

# 374
  • Mars Hotel
Струва ми се, че чисто психологически и фактологически, някои момичета не са достатъчно готови за този режим. Подвеждат се от бързото сваляне на кг в началото и после, когато дойде моментът на задържането, те са много разочаровани и се демотивират. Хубаво би било, ако хората познаваме телата си и това как те функционират по-добре. Тогава ще знаем какво да очакваме и по-леко ще приемаме застоя.

Разбира се, случаи на почти ежедневно прегрешение и после хвалене с грешките, са просто извън всякаква граница, поне според мен.

Общи условия

Активация на акаунт