90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 178

• 38 833
  • 728
  •   1
Отговори
# 345
  • Mars Hotel
И аз отчитам оризов ден. Но след вечерята изядох и три маслини, да ми оправят вкуса от ориза.

# 346
Днес плодов ден.
Може ли стъргани моркови и ябълки за вечеря?

# 347
  • София
Днес плодов ден.
Може ли стъргани моркови и ябълки за вечеря?
Да.

# 348
  • sofia
Здравейте, момичета!Издържах на празничното изкушение!  След 10дни диета-3кг. Но от няколко дни не мърда кантара... Sad. Имам въпрос колко трябва да е грамажът на белтъците,варивата или въглехидратите? Правилно ли е да  се хапва парче торта  Гараш във въглихидратен ден? Много ще се радвам,ако ми отговорите! Успех!!!

# 349
Здравейте, момичета!Издържах на празничното изкушение!  След 10дни диета-3кг. Но от няколко дни не мърда кантара... Sad. Имам въпрос колко трябва да е грамажът на белтъците,варивата или въглехидратите? Правилно ли е да  се хапва парче торта  Гараш във въглихидратен ден? Много ще се радвам,ако ми отговорите! Успех!!!
Щом си на 10-и ден, с -3 кг и от няколко дни няма минус, значи за седмица си свалила 3 кг  Laughing Е, колко за Бога, искаш да сваляш - по килограм на ден? Пак ще повторя днешния си пост - не си поставяйте неизпълними цели, вредят ви и психически, и физически. Тортата Гараш ти е режимна за вечеря във въглехидратен  Peace
Днес - варива
З - ябълка
О - "венец" от ориз със зелен фасул + салата кисело зеле с лъжичка домашно песто
В - същото, пак не успях да я направя 1/2 по количество.

# 350
  • София
здравейте:)
на прегрешилите-нещо, което са ви казали и другите, продължете си по план.Ще си позволя, без да го адресирам към конкретен човек, важи попринцип, важеше и за мен:ако споделяте, за да си изчистите съвестта и да се оправдаете , не е полезно за вас.Аз самата, когато започнах режима за пръв път, бях с 10кг по-малко от сега и си мислех, бърках и качих.И не ми е виновен режимът, нпротив, от него дори да не свалям, не качвам!Но ако си позволя да "прегреша", няма да е еднократно.От опит знам, че е много по-лесно да се спазват правилата, отколкото да "прегрешим" и да се връщаме към правилата!

отчет въглехидрати
з: половин ябълка
о:зеленчукова салата/зеле,морков,чушка,марулка/ и милинка/постна,без сирене/
в:салата с макарони/ с малко макарони, домати, маслини, кисела краставичка, зелен лук,печена чушка; според мен и фамилията доста сполучливо поадение;/

хубава вечер

# 351
  • София
Да си отчета поредния белтъчен почивен ден

з - 1 ябълка
о - кашкавал
в - 200 гр кисело мляко, кафе с мляко и 50 грама сирене

# 352
  • в моята си къща
nana77 Това ми се струва ужасно малко количество храна  за диета , а камо ли  за почивка!!

# 353
  • София
nana77 Това ми се струва ужасно малко количество храна  за диета , а камо ли  за почивка!!

Тонита, понякога има и такива дни.  Grinning

# 354
Момичета мога ли да ям пиле с топено сирене,кашкавал и гъби запечено на фурна ?

# 355
  • София
Момичета мога ли да ям пиле с топено сирене,кашкавал и гъби запечено на фурна ?

Не, смесваш белтъчини, да не говорим, че е доста калорично.

# 356
  • На топло...
Такаммм Grinning.
Последен почивен ден (и ден за захранване след детокс).
Закуска ябълка, втора закуска овесени ядки (това е от плана за захранване - задължително, а за мойте черва още повече, прощавам си прегрешението Peace).
Обяд пълнозърнест ориз с доматено-зеленччуков сос и мешана салатка (без сирене се подразбира).
Вечеря мариновани пръстчета тофу със салата китайско зеле и домат.
Тофуто било нещо разкошно, ще се радвам да му разуча и опитам разновидностите по приготовлението до края на постите Laughing.

# 357
Днес прегреших  Sickнаправих баничка и много ми се прияде ,е хапнах  Mr. Green а трябваше да ям плодове ,сега понеже към 3 ч.я изядох още ми е много тежко и нищо друго не съм яла ,но утре си продължавам на белтъчини  Laughing,е споделих ,не мога да го скрия от вас и да дам лъжлиф отчет . Mr. Green
Браво на вас момичета ,много сте упорити и с воля   bouquet,голям пример давате на такива начинаещи като мен  Hug,и ако не пишех тук ,досега на 100 процента да съм се предала ,но благодарение на вас утре продължавам напред ,а живот и здраве на края на май ще видя крайният резултат.
Лека и без прегрешения нощ. smile3524

# 358
kroelahai, нищо лично, но има ли смисъл да продължаваш режима? Очевидно е, че не го взимаш на сериозно и няма смисъл само да се залъгваш, че си на диета, при положение, че реално не си...

А аз за вечеря освен предвиденото парче тиквеник, хапнах и един мъфин  Whistling

# 359
  • На топло...
Кроелахай, ти си голям образ значи Whistling.
Хем не отслабваш, едва 4 кила си врътнала за 16 дена, хем ядеш като разпрана hahaha Joy.
Просто не мога да те взема насериозно вече, имам усещането, че се е вклинил един шут в темата Mr. Green.

Айде малко по-сериозно, а newsm78?
Сама лъжеш себе си, това е Confused. Нас и да се опитваш, мен ми е все едно колко тежести носиш на Д си. Предполагам обаче, че планът ти все пак е да ги свалиш.
Ние не сме свещеници, та и да ни се изповядаш тука, собствените ти грехове пред тялото ти не можем да опростим, това е Rolling Eyes.
Дръж се малко, голяма жена си Hug!

Общи условия

Активация на акаунт