90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 178

• 38 830
  • 728
  •   1
Отговори
# 330
Малеее....  Joy То моят изстина и го ядох студен - кофти е така. Довечера ще го притопля на микровълновата, а и мисля краставицата да си я оставя за след това за десерт.  Laughing

# 331
  • Плевен
П.С  още ме е страх от кантара  newsm43
И мен newsm43

# 332
  • Пловдив
Разбирам тези които са в началото да съгрешат , но не го разбирам 2 месеца да съм изкарала и заради един 8 март ... аиде моля ,  моля. И аз бях на кръчма и чинно си изпих фреша от грейпфрут и после много вода . Още са ми пред очите едни гофрети за които мислих 5 мин , но после си спомних еуфорията от онзи ден с дрехите и си казах не си струва . Просто си поставете цел  Peace

# 333
В Била и Кауфланд често виждам различни консерви на щандовете за диабетични продукти, които са без захар.
Лютеница най-вече, на Дерони е.

# 334

Имам подозрения, че ризотото ми не беше съвсем режимно, защото имаше доста кремообразен вкус, но го хапнах в заведение и беше единственото нещо, което ставаше за бобов.

В ризото по принцип се слага пармезан.

Много имам да 4ета още, ще пиша после пак.

# 335
Аз днес рано рано приключих с вечерята и не знам до довечера докато си легна как ще остискам
отчета за днес
З:ябълка
О:кисело зеле с ориз (предварително изкиснато)
В:малко зеле с ориз и малко бобена салата
за утре съм планувала за обяд италианска салата за вечеря тиквеник

# 336
Аз си изкарах съвсем супер режимен плодов ден вчера, но може би  и защото не бях на заведение. Да кажа, че засега държа фронта на водния, при все че цял ден съм затрупана с работа в офиса.. Малко ми е едно прималяло, но нищо страшно, мисля, че ще издрапам до утре без проблем. Grinning

# 337
  • в моята си къща
Втори по ред ден вечерям в 17,00 часа.Преди си мислех ,че ям ли потова време ще приритам от глад към 20-21 часа , но вчера  не огладнях въобще,дано и тази вечер е така!
Отчета ми за днес :
З- ябълка
О-домашен хляб със салата от домати
В-зелева салата , малко парче баница с праз и кис. зеле и по 1-2  хапка от 3 различни сладкиша.

# 338
  • Sofia
Офффф.... добрах се до вас най-накрая. Днес са решили да ме уморят от работа като за петък.  ooooh! Да си отчета днешните варива:
з - банан;
о - домати с ориз и маслини;
в - същото 1/2 порция;

И нещо ми е криво днес.... Без видима причина. И диетата чак взе нещо да ми понатежава, все по-често поглеждам настрани... А остават 3 седмици само... Не знам що така.  newsm78 Мрънннн  Mr. Green

# 339
  • до моите любими хора
Савина ти нали скоро яде жито. Я кажи сега грухана пшеница и жито едно и също ли е, че в Била не намерих друго и една възрастна жена ми каза че е едно и също newsm78
А за момичетата, които кърмят искам да кажа че аз още кърмя въпреки че малката стана на 1 годинка  Grinning Диетата не ми е повлияла по никакъв начин, даже съм забелязала че в плодовите дни понякога ми се увеличава малко. Ако знаех, че ще е така много отдавна щях да я почна ама хайде и сега ще преборим пустите му килограми  Wink

Последна редакция: пт, 09 мар 2012, 17:59 от radostani

# 340
  • Плевен
момичета искам да ви питам кафето с мед мога ли да го пия веднага след вечеря във въглехидратен или трябва да чакам 30 минути   bouquet
И задължително ли е да се пие бульон наобед `щото аз не пия Simple Smile

Последна редакция: пт, 09 мар 2012, 18:34 от havaiskoto_dupe

# 341
Савина ти нали скоро яде жито. Я кажи сега грухана пшеница и жито едно и също ли е, че в Била не намерих друго и една възрастна жена ми каза че е едно и също newsm78
А за момичетата, които кърмят искам да кажа че аз още кърмя въпреки че малката стана на 1 годинка  Grinning Диетата не ми е повлияла по никакъв начин, даже съм забелязала че в плодовите дни понякога ми се увеличава малко. Ако знаех, че ще е така много отдавна щях да я почна ама хайде и сега ще преборим пустите му килограми  Wink
Не съм Савина но грухана пшеница и жито е едно и също,не те е излъгала жената  Peace
и аз съм яла 2 пъти за вечеря във въглвхидратен-със смлени бисквити,захар канела орехи и настъргана лимонова кора

# 342
Така... аз приключих с днешния ориз. Имам чувството, че няма да повторя. На вечеря ми се събраха 4 хапки.  Sick

# 343
ДВ, фиданки  Simple Smile
Вчера  след абсолютно режимен белтъчен изкаран на сирене и салатка, сутринта бях на +0.500, тъй че забравям за млечните, ще си карам в тези дни на месце  Mr. Green
Днес и аз реших да пробвам вълшебният ориз на Савина, да видим утре какво ще покаже Кантарев. Малко го модифицирах, добавих освен краставицата доста оцет и малко черен пипер и ми беше вкусно  Peace, ако утре наистина се окаже вълшебен и за мен, ще ми стане любим  Laughing

# 344
  Аз приключих преди малко вечерята  Peace
  Хапнах 1/2 краставица +1 домат и сварен ориз със сол и чел пипер .
  Обаче прибавих и 3 люти чушлета . Може ли да се консумира люто  newsm78
  За водата сега видях че се пие 30мин . след хранене. Тук сбърках , защото по време на
  храненето изпих 1 чаша . Вече ще внимавам  Peace
  От ориза ми останаха 3- 4 лъжички , но видях че за утрешния ми ден не е подходящ.
  Сигурно ще го изхвърля .

Общи условия

Активация на акаунт