90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 178

• 38 778
  • 728
  •   1
Отговори
# 420
Какво му е на постът ти? Казала си, каквото мислиш.

Кой видЕл, видЕл... Mr. Green
Така е, но явно някой може да реши, че искам да го анализирам, та затова го затрих! Ще оставя мнението и разсъжденията за себе си!

# 421
Пффф. Хубав минус преди 3 дни, на следващия ден 2 кила отгоре. Е, днес разбрах защо. МЦ-то дойде неочаквано след цяла година.  Mr. Green Само дето няма да се разберем всеки месец по две кила да качвам. По-скоро ще забременея пак.  Mr. Green

Днес, т.е. вчера бях на белтъци, отчет - ябълка, патешки сърца и пак патешки сърца.  bowuu Голяма вкусотия.

Утре, т.е. днес мисля грах яхния да спретна на бързо.  Wink

Та така при мен, общо взето тъпча на едно място вече втори месец. Малко ми е тъпо, но пък ей го, не остана. 5 четворки още. Simple Smile

# 422
  • София
Късничко, ама да отчета пак режимен ден на варива. Пробвах и аз ориза на Савина  Sick, мноооого нанагорно ми дойде, но криво ляво за обяд и за вечеря купичка и половина ми се събира с общо краставица  половина. Дано утре кантара да ме зарадва. За утре една доматена супа с фиде мисля да направя и мога ли само блат за пица да запека с малко зехтин например отгоре? А за след вечеря съм си скрила редче /ама на дължина  Mr. Green/ шоколад, още от сега направо му усещам вкуса.
Я да питам и още нещо-момичета, всички рецепти в рецептената тема са режимни, затото някой противоречия съзирам?  Laughing
Лека и много минусова нощ на всички.  Hug

# 423
Добър вечер и от мен Simple Smile

Отчитам бобов...

З: Пропуснах с голямо нежелание, кафе пих Sad Бях си подготвила портокали, които се оказаха ... няма такава гняст просто, повдигна ми се още като ги вкусих. Не знам развалени ли бяха или просто с нещо третирани... пък нямах друг плод под ръка

О: Салата домати, 1 картофени кюфте, на което му разкарах коричката, че мазна ми идеше и ориз със спанак.

В: Ориз със спанак , салата домати

# 424
ДУ, Фиданки  Simple Smile

Савина, имаш една голяма почерпка от мен   bouquet, вече само от твоя ориз ще ям във варива, наистина е вълшебен, кантарът показа -2 кг. като вчера си хапнах добре от него и дори овкусен с добро количество оцет ми подейства да изхвърля задържаната от предният ден на сирене вода.
Днес сме на въглехидрати и мисля да спретна една содена питка с лютика за обяд, пък за вечеря милото иска постна пица а аз сигурно ще съм на нещо сладичко  Laughing.
Лек и отслабващ ден ви пожелавам.

# 425
  • в моята си къща
Добро утро! След  стриктен  въглехидратен +200 г, отново 62,500. Днес плодов ден.
Приготвила съм едни печени ябълки , да видим дали ще  ми харесат и най вече дали ще засищат  така както печената тиква.
Не мога да насмогна  да купувам вода.  За 48 часа съм изпила 6 л.  вода , без чайовете и кафетата.

# 426
ДУ и от мен

След вчерашния белтъчен -300 newsm44 добре вървя, чакам вече да почна задържането. Днес заминаваме за Велинград малко на спа, надявам се да не огладнявам много, иначе перфектно ми се връзва днес с бобов и утре с въглехидратен. Днес мисля да съм на картофки, а утре ще видим, няма да мога да ви чета и да пиша тези 2 дни. Пожелавам ви хубав уикенд и много минусииии Simple Smile  newsm37 newsm08

# 427
Добро утро Simple Smile
Тази сутрин съм особено щастлива-след вчеращния оризов ден(на Савинка)днес съм -1 кг  newsm44
След днешния въглехидратен сигурно ще си върна голяма част от него,но този минус само ми показва колко много вода имам задържана в организма си,за това следващия,или по-следващия бобов пак ще съм на този ориз(и без това ми остана половината -голяма гадост е Mr. Green ).Освен минуса в кг имам и минус на обиколки-по един см на шкембе и талия,което още повече ме радва.Общия минус по обиколки е 4 см от шкембето,2-3 от талията и 2 от бедрата,а като кг -4

# 428
  • Sofia
Добро утро! Радвам се за всички, на които ориза им е харесал. Ефекта от него де, то самия ориз ясно че на никой не е харесал.  Mr. Green

# 429
Добро и от мен! Гадния ориз, дето наистина не е чак такъв ужас си каза думата! bowuu Днес имам минус.. и то хубав Laughing почти 1кг. Само мога да завиждам за двете кила на Савинчето, ама нищо Rolling Eyes Днес съм в чуденка обаче какво да ям, може и въглехидрати да са. Ще видим.Хубав ден на всички Hug

# 430
Само аз ли нямам минус от тоя ориз?  Cry Само дето се измъчих. >.>

# 431
  • Sofia
Тинки, хич не завиждай. Аз свалям по 2 щото съм 100+.

Ива, само ориз ли яде? Без нищо друго?

# 432
Савина, да. На обяд ориз със краставица, на вечеря дори без краставица. Ама съвсем малко, че ми беше бая гаден. Да ми се събират 8-9 хапки всичко на всичко. Дали заради това?  newsm78

# 433
Добро утро Simple Smile Аз съм 6 ден от началото на диетата и нямам идея колко съм свалила.... Имам ел. кантар вкъщи, но нямам нужда да се меря Simple Smile Като цяло обаче, усещам промяна Simple Smile Имам едно питане, относно часовете, межди 8 и 12 Simple Smile Може ли да се ядат сушени плодове, без добавена захар...например 1-2 сушени смокини ???

# 434
Добро утро!
Ей, тоя ориз само аз не съм го пробвала, ще взема в следващия ми ден за варива да го опитам.
Днес съм без разлика от вчера. Ще хапвам плодове. Закуска - поради липса на друго - ябълки. След малко ще ида да си напазарувам помело и ананас, че ми омръзнаха портокалите. За довечера може да си спретна една зелена салатка с малко лимонов сок.
Хубава събота на всички!

Общи условия

Активация на акаунт