90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 178

• 38 747
  • 728
  •   1
Отговори
# 405
Благодаря ви много! Явно в желанието си да отслабна по - бързо правя грешки, но още съм в началото и имам време да се поправя! Аз не смеех в бобовия ден да хапна следобед ябълка - а то можело! И вечеря даже пропуснах - само мааалко салатка, но вече ще си вечерям, че иначе ми става лошо на другия ден и няма кой да се грижи за малкия!
Грешно си ме разбрала. Не може или по-точно не е желателно да се яде следобедна закуска(всеки сам си преценява), но е по-добре да ядеш ябълка отколкото царевица,която се яде на вечеря  или обяд. Party

# 406
Момичета много сериозно гледам на диетата и прегрешенията ми са две до тук ,и се надявам трето да няма ,едното ми прегрешение просто беше ,че си опитах една хапка от вечерята ,а днешното беше наистина свинско ,но се надявам и последно ,така че утре почвам без прегрешения и оплаквания след това .Съжалявам ако съм ви натоварила с нещо . Hug
Е как 2,ти режмен ден не си имала

# 407
  • На топло...
Амарена, киноа в бобов Grinning.

# 408
Амарена, киноа в бобов Grinning.

Благодаря Simple Smile Утре ще съм на киноа и зелена салата на обяд и киноа и домати с краставици за вечеря Simple Smile

# 409
Привет фиданки - сладуранки  Hug

Наложи ми се да започна от днес защото ме хвана много гаден вирос и стомаха ми трябваше да се нормализира нямаше как да съм на диета. Та я започнах от днес,за късмет и МЦ ме зарадва.Комбинацията подута и гладна е уникалнаааааааааа  Joy Баща ми си продължи днес му е 5-ти ден и е свалил 4 килограма като вечер си пиива по чашка водка ...ехххх МЪЖЕЕ  #2gunfire hahaha

1.ден
О.банан
В.варено свинско месце
В.зелена салата и попарени кремвирши ,3 маслини

За утре съм си направила грах с картофи .

# 410
Киноата не е ли подобна на елдата?

Последна редакция: пт, 09 мар 2012, 23:36 от gabri3lla

# 411
Здравейте, момичета, утре съм на варива и бих искала да ви попитам КИНОА в този ден ли се яде Simple Smile Благодаря Simple Smile
Здрасти! Според мен киноата се яде във варива. Но все пак е зърнена култура, та може да е във въглехидратен. Не бързай, по-добре да се изкаже някой по-вещ от мен. Mr. Green
На мен ми прилича на леща, не  е толкова вкусна, но е полезна.Преди често си хапвах  chef

Ами да ви кажа, аз с тази киноа леко се обърквам....Като цяло, тя е богата и на белтъчини....Не знам за нея, наистина Simple Smile До утре в 12 все пак има доста време и се надявам някой наистина да каже със сигурност Simple Smile

# 412
  • На топло...
Всички цели зърнени са за варива. Всички видове брашна за въглехидратен.
Това е по словенския оригинал в списание "Рина" и немския превод на книгата Peace.

# 413
Всички цели зърнени са за варива. Всички видове брашна за въглехиратен.
Това е по словенския оригинал в списание "Рина" и немския превод на книгата Peace.

ЧУДЕСНО Simple Smile Мерси

# 414
Мале,мале що размисли и страсти

Нану, Ника  Hug отдавна не съм ви виждала Simple Smile

Бе метнала съм око на един електронен кантар в лидъл - 10 евро, чудя се да си го купя ли  Laughing
Много ми е мерак  Embarassed ма и малко ме е шубе да се кача хаха ма по-добре рано от колкото късно Whistling
Май утре ще се прежаля  Embarassed
Времето тук застудя та не мога да тичам.
Онзи ден си направих един полу-плодов с 3 банана, една мандаринка и за вечеря едно малко доматче със съвсем малко моцарела и кисело мляко (тук киселото мляко им е като яйрян)
Вчера исках лунната ама бях на гости малко боклучета хапнах, но приключих с яденето в 4 часа Simple Smile
Днеска една царевична питка на крак
и след 4 часа - риба (от тая с готовата панировка, ама много й се изкефих. Отдавна исках риба, а хем скъпа, хем в общежитието няма фурна Sad Ех ако имаше )  с картофено пюре ...

Опитвам се не знам и аз кво се опитвам. Уж си казвам че парите не са оправдание, ама като се събере на куп - нямане на пари, фурна и чат пат време (да не говорим, че една тенджера имах и нея ми откраднаха - сега съм само с една подарена чиния  Mr. Green и една "открадната" днес от стола купичка - ще я върна преди да си ида - малко сложно ми става готвенето. Но се чудя дали да не си направя "здравословен" списък - зеленчуци, плодове, мляко и ей такива неща и да ида до лидъл... сложна работа
Та такива мити неща
Успех мацки скоро ще се върна в редиците (след има няма 2-3 месеца хаха)

# 415
Лека нощ на тези, които си лягат! Приятна и ползотворна нощ на нощните птици като мен!
И много усмивки!

Последна редакция: сб, 10 мар 2012, 00:35 от titi_75

# 416
Днешното ми меню:
з- 1 ябълка
о- ориз със гъби,морков,царевица и доматено пюре + 2 домата
в - 1/2 от обяда

Савина не се предавай, така добре се справяш до сега! Вдигай настроението.

Санитка, тъжно ми стана за теб, пари няма, фурна няма, откраднали и тенджерката, припомни ми за мойте студентски години. Добре, че бързо ще се прибереш! Карай както можеш за сега. Надявам се, че имаш и приятни емоции.

Последна редакция: сб, 10 мар 2012, 00:38 от ~ Extraordinary D ~

# 417
Их, аз не съм била цитирана, пък  Crossing Arms Mr. Green
Такова.... простете за спама  Blush

# 418
О.К. Изтривам си дългия пост! Не съм искала и не съм анализирала никой! Простете!

# 419
Какво му е на постът ти? Казала си, каквото мислиш.

Кой видЕл, видЕл... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт