Отговори
# 705
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН НА ВСИЧКИ РОЖДЕННИЦИ!
Hug

Хубав и усмихнат ден на всички, аз вчера чистих банята и така се уморих, че имам мускулна треска.
Измих и някой друг прозорец и казах на мъжлето,че бях дотук. Предавам щафетата и основното почистване преди чочко да се роди остава за него  Mr. Green

# 706
Ками, относно количката на Хаук имам приятелка с такава и тя не е доволна.
Ако искаш да питам какво точно, но ми казваше,че се е изхвърлила и не си струва за  това което получаваш. Виж тези на Еспиро са добри, аз си гледах в един магазин и са от същия ценови клас

# 707
Добро утро мили мами, аз днес съм много кисела и се надявам бързо да се промени настроението ми.
Вчера бях на ЖК и много се издразних- за 1 път ми мериха корема и до къде е стигнала матката. А пък лекарката ми идваше да я оскубя- постоянно си мрънкаше под носа и само разбрах че бебето е наред. но не разбрах нито колко тежи, нито дължина, нищо. Оплакванията ми също не бяха изслушани със нужното внимание... и не получих нито съвет, нито успокоение.
Вчера през целия ден имах гости и тъкмо когато си тръгнаха, мъжа ми ми доведе 2 партида, те стояха до 1 вечерта и малко се поуморих от обслужването им Rolling Eyes. Накрая за капак не мигнах цяла нощ- къде заради бебо, къде защото бях потънала в мисли за проблемите си... и така сега съм пълното олицетворение на подкиселен парцал. Благодарна съм, че мога поне на вас да се оплача, макар че сигурно ви досаждам.

srcs- Мила ЧРД! Пожелавам ти всичките ти проблеми и болежки да изчезнат и да родиш здраво, хубаво и жизнерадостно бебе! Бъди все така красива мама! smile3510

kamatna- ЧРД и на твоята принцеса, да те слуша много и да помага от време на време с новото бебе  nbirthday
Между другото, и моето бебе доста често се обръща седалищно и ме рита отдолу. Понякога рита толкова силно, че имам чувството че ще си покаже крачето отдолу. Усещането е доста неприятно

# 708
  • Sofia
Привет отново...слънчеви момичета кокичета.
Ех, колко хубаво се получава началото на деня когато имаме тук толкова хубави поводи.
Аз сутринта си взех изследванията и естествено всичко е наред, хемоглобина ми е 122- направо страхотно!!!
За съня си има един трик, заспивам вечер към 22.30ч. и към 1.30 се пробуждам, наглеждам кученцата и си лягам отново. Така до сутринта си изкарвам, е може едно междинно ставане до WC да направя, но то си е нормално. Сутрин бебка ме буди към 6ч., мисля че е поносимо, а и то това ще е режима и след 4 месеца.
Не знам как е с вашите кореми, но моя расте със скоростта на светлината! Мисля, че спрямо предишната си бременност вървя с около 1 месец 1/2  напред!!! Погледите са нещо, с което май съм свикнала от преди, защото винаги съм била мъничка с много голям бюст и да си призная и мъже и жени винаги са ми ги заглеждали!! Е сега гледат корема малко по-надолу, но аз се усмихвам и отминавам. Научила съм се да превръщам неприятното в приятно и ми е много лесно.
Виждам, че пролетта е отворила широко мислите женски за пазар и много ви се радвам!!! Честито на всички за новите придобивки и със здраве да си ги носите.
Добре дошли и на новите мами и щастлив финал за всички Hug Hug Hug
Пожелавам ви един много слънчев и усмихнат ден!!!

# 709
srcs, честит рожден ден! Да си жива и здрава, много, много щастлива, обичана и усмхната! Пожелавам ти едно прекрасно и послушно бебче през юли!  newsm59   bouquet Hug

kamatna, честит рожден ден и на твоята принцеска! Да ви е жива и здрава, много радост и гордост да ви носи!   ura smile3525  Hug

# 710
Добро утро и от мен мамчета,
честит рожден ден srcs -бъди здрава и усмихната, много щастие и късмет и прекрасно бебешоче през юли.
Честит рожден ден и на малката принцеса на  kamatna, нека е здрава, щастливо и безгрижно детство и пожелавам.
Аз вече едва издържам толкова много ми се спи че не е истина направо, а и малкия разбойник спи така че все краката му са ми на главата и  съм под постоянен тормоз.  Ще взема да ги пращам вече с баща му да си спят в детската стая сами.
лек и успешен ден от мен

# 711
  • в сърцето на моето Слънце
Добър ден и от мен!
Честито на празнуващите днес!  newsm59 newsm38 Gift
Момичета, да ви питам. Вие как сте с урината. Моята сутрин е много тъмна, почти кафява. Чудя се нормално ли е това?  newsm78

# 712
Кандидат мама, аз точно наскоро в една книга четох, че трябва да обръщаме внимание на цвета на урината си и трябва да е много светла, почти като вода. Ако не е, значи не приемаме достатъчно течности. Пробвай да пиеш повече вода. Simple Smile

# 713
Добро утро и честита пролет!

На рожденниците пожелавам много здраве и щастие!
Писах преди време, но нямах възможност да се включвам редовно.
За началната страница: на 36 год. съм, термин 30.07, (пак) момче.
Приятен ден на всички!

# 714
Здравейте, мили маминки!
srcs  Честит рожден ден! С пожелание за много здраве, щастие и много, много любов!

kamatna Честит рожден ден и на твоята сладурана! Да е жива и здрава и много да те радва!

Приятен пролетен ден!

# 715
Здравейте мамчета от мен!
Честит Рожден Ден на рожденничките ни!  Hug

Пожелавам Ви да сте много щастливи,обичани и мечтите Ви да са реализирани в реалност, макар че малката госпожица, сигурно има безброй мечти  Joy Хубав празник от нас с беба  Hug
Преди малко се върнах от ЖК, коремчо е пораснал, беба също, но никаква информация с колко  Crossing Arms, но е така при моя наблюдаващ.
Аз също имам проблем със съня, около 4ч редовно си се събуждам, като вчера да Ви се похваля, преди да си легна си пуснах диск с музика за бебчо, спахме като къпани, изобщо тази нощ не съм се будила. Laughing
За срещата, аз съм съгласна и тогава, но ако има свободна мама може да се видим и тази седмица, на мен не ми е проблем.  Hug
Пожелавам Ви хубав ден с много усмивки  Hug

# 716
Честит Рожден Ден на srcs и малката сладурка на kamatna с пожелания за всичко най-най-добро и безкрайно щастие!   bouquet

# 717
  • Пловдив
srcs Честит рожден ден! Много здраве и много усмивки с растящото коремче! И много прекрасни емоции юли месец с едно пухкаво бебче!  newsm59  ura  bigdance2  Gift
kamatna Да ти е жива и здрава порасналата принцеска!!! Да бъде много щастлива и с прекрасно детство!  newsm51
Аз пък противно на всички будуващи спя като пън, по 12 часа спя някъде, ама нали съм си в болничен и нямам нито мисли за работа, нито друго детенце, за което да се грижа, нито се натоварвам с нещо през деня! Будя се да ходя до тоалетната, ама така ми се спи, че си казвам, айде ще изчакам сутринта, завъртам се и пак заспивам!  hahaha hahaha hahaha
Кандидат мама аз съм забелязала, че ако пия витамини с вечерята, сутринта урината ми е с по-тъмен жълто-кафяв цвят, също и ако не съм ходила цяла нощ тоест около 12 часа, пак е с по-тъмен цвят, през деня като си пия вода и цвета е безцветен, нямам идея това нормално ли е или не!  Hug Hug Hug

# 718
srcs Честит Рожден Ден! Пожелавам ти мнооого здраве,щастие,любов и прекрасно бебче през юли!!!  nbirthday

kamatna Честит Рожден Ден на твоето  момиченце!!! Да е жива и здрава,много щастлива и всичко което си пожелае да и се сбъдне! Tada bdbaloni

Кандидат мама  Аз като пия чай преди да си легна ми става така. И пий повече вода,както е писала Никол.
Сузи Като бях на ЖК и питах за обръщането на бебо и АГ ми каза,че до 28седмица ще се обръща много често и даже и до 34 сед. можело да се намести  Simple Smile

# 719

Кандидат мама, аз също го имам този проблем отдавна. Веднага се консултирах с моя лекар (който е много добър, над 20 години е бил шеф на АГ-Варна). Той ми каза, че е нормално и се дължи на количествата течност, които приемам и на храните също. Но действително само сутрин ми е такава, след това се избистря с приема на течности Simple Smile
Няма как - бременни сме Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт