Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 86

• 51 724
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
Блеки,не става дума за кой е по-як,а кой как се отнесе с твоята любимка Peace
Обаче ,поне Мстафа е решителен действа..........
Как тоз  Керим,не хвана хвана Фатмагюл ......
Може ли такава тъпотия,вместо да се събудят гушнати,на сутринта Фатмагюл спи сама,а стаята до нея ...знахарката........
Е за това жадувам

# 301
Аз пък мисля,че Перихан първа осъзна,че докато главата на змията е навън,става по-лошо  Wink

# 302

Вени,кога успя да спретнеш тая красота Hug

# 303
Аз пък мисля,че Перихан първа осъзна,че докато главата на змията е навън,става по-лошо  Wink
е това се очакваше Simple Smile

# 304
ПЪРВА ЧАСТ

ВТОРА ЧАСТ

# 305
колко страници с критики се изписаха,кому е нужно,кефете се бе момичета нали за това гледаме и четем.Благодаря за преразказите

# 306
Лили,много си пременена Hug Hug И много ти отива Laughing Heart Eyes

# 307

оооо,чакам сватбата аз,   Party само да не е на финала Heart Eyes

# 308
За вас винаги и веднага.... Grinning утре на свежа глава ще направим и по - красиви.

От мен лека нощ ...надявам се да съм била полезна за момичетата, който не можеха да гледат.За мен е истинско удоволствие да съм тук с вас.

За black star
Да не си следващия
ННе знам кой е щял и кой не ... но според едно слухче следващата цел на Мустафа е  #2gunfire DAMON smile3532
Grinning

# 309
Veni_Koleva, специални благодарности! Ти знаеш защо.  Wink
Обичам си филма, но и аз като Fan ще кажа че малко се пооляха. И на първо гледане ми се струва, че попретупаха епизода. Да не казвам голяма дума, но екипа сякаш се е уморил и не е в кондиция. Първо почти цяла седмица без трейлър. Второ трейлъра мижав - с него, без него все тая. Самия епизод ми остави чувството на недоизказаност. Нещо се случва, ама защо? За безподобните геройства на Мустафа нямам думи просто.  ooooh!
Май е по-добре да си легна. Да поспя. Утре да изгледам серията на спокойствие отново, че може и да ми просветне.  ooooh!
Iyi geceler!  smile3524

# 310
  • Разград
Fatmagülün Suçu Ne-dreamy Fatmagul and Kerim

# 311

Лили, Hug   bouquet кога свари, бе мила....Ашкоулсун! Peace Браво - чудесен е подписът ти - хем прегръдка на любимите ни младежи, хем кокичета се полюшват  - пролетта е напъпила вече и се задава с пълна  сила към нас . / за тях да не говорим/..... Peace

# 312
Veni_Koleva, специални благодарности! Ти знаеш защо.  Wink
Обичам си филма, но и аз като Fan ще кажа че малко се пооляха. И на първо гледане ми се струва, че попретупаха епизода. Да не казвам голяма дума, но екипа сякаш се е уморил и не е в кондиция. Първо почти цяла седмица без трейлър. Второ трейлъра мижав - с него, без него все тая. Самия епизод ми остави чувството на недоизказаност. Нещо се случва, ама защо? За безподобните геройства на Мустафа нямам думи просто.  ooooh!
Май е по-добре да си легна. Да поспя. Утре да изгледам серията на спокойствие отново, че може и да ми просветне.  ooooh!
Iyi geceler!  smile3524

Круела за теб винаги Wink Iyi geceler ...

# 313
@Cruela сега ли загря ,че сценарият се изчерпил отвсякъде .Не успяха да въведа нов персонаж,нова сюжетна линия.Любовта между двамата остана на заден план.Дори "извратените " продусценти ,не направиха една хубава любовна сцена ... а боят и кръвта бяха истински....

# 314

Дани , благодаря много за интересното интервю на двамата Енгин - страхотен подарък за осми март...!? Hug  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт