Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 86

• 51 679
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
Сега ще ви разбудя с това любимо клипче Laughing

Шшшшт, никой да не чуе, но поне 1000 от показванията му са изгледани от моя милост Joy

# 361

Да ти обясня най-любезно този път и като за първи път в ТАЗИ тема, отчитайки
неразбирането ти на езика -

Фатмагюл не смееше да стреля в Мустафа НЕ защото не искаше да стреля,
а защото Керим през цялото време й викаше и молеше НЕ ГО ПРАВИ, НЕДЕЙ!

и да те помоля да си пуснеш момента пак да си го изгледаш, надявам се, че
ПОНЕ УШИ имаш, ако ти липсва друго.
--------------------------------------------
П.П. Охраната на Фатмагюл е служебна - момчето е изпратено от шефа на полицията.

Ама тя/той...???? newsm78 newsm78  уши има/синьо... ти представяш ли си човек без уши .... просто не ми се мисли / Боже да ми простиш  Praynig/ ама явно са запушени и то доста....  #Crazy ooooh!/ Оооох не е за смях, момичета... но ако този индивид наречен по последна Мода ДАМОН си се гаври с нас .... ега ти и гаврата на, която пък ние си се поддаваме...... Затова ...... въпреки, че е минало 24 часа ... аз- по принцип не си позволявам... ама едно леко ...МАЙНАТА Й  ....ми отпуши душата....... newsm68 newsm44 ... з Вас не знам, ще чакам знак..... Peace

# 362
Аше,Гони,почерпих се,ама виртуално не хваща дикиш LaughingГлобени сте по едно истинско кафе в сряда-и без тън-мън Naughty

# 363
  • Разград
Като гледах клипчето пуснато от Фенчето, едни от тоалетите ми напомниха за едно мое любимо клипче което споделям с Вас.

# 364
  • София
едно мое любимо клипче

smile3521

# 365
  • Разград

Скрит текст:
Вечер. Мъж се прибира тичешком и без да каже дума, започва да си събира багажа.
Жена му:
- Мили! Какво се е случило? Къде отиваш?
- В Никарагуа!!!
- Защо?
... - Защото там жените на всяко чукане дават по три долара на мъжа!
Жената скача и бързо започва да си събира и тя багажа.
Мъжът:
- А ти къде?
- В Никарагуа!!!
- Защо?!?
- Искам да видя как ще живееш с шест долара месечно.

Последна редакция: пт, 09 мар 2012, 01:52 от vania_e

# 366
Фенче,Ваня,мерси за клипчетата-срам ме е да кажа първото колко пъти съм го гледала Peace

# 367
Фенче,
ОК,
Поред теб Фатма е убила Керим ,защото той я е помолил  да пожертва него,а не мустафа?

# 368
# 369
Като гледах клипчето пуснато от Фенчето, едни от тоалетите ми напомниха за едно мое любимо клипче което споделям с Вас.

http://www.youtube.com/watch?v=7KhsLve4d0E

Ванче, много е хубава песента от филма Романтична комедия  bouquet
Русата мацка танцуваше на нея на бара. Peace
Филмът също е превъзходен, но предполагам Злати тук ме бие по брой гледания. Laughing

Романтична комедия във Vbox7, ако все пак има дами, които са го пропуснали.

http://www.vbox7.com/collection:1534303

Лека нощ и благодаря за компанията ви на 8-ми март! newsm51

# 370
Bir dinlesen kalbimi by soie FGSN 65 bölüm özel

Ваня, страхотен клип си хванала Hug  bouquet Поплаках си порядъчно newsm45 newsm45, но ти благодаря и за тази емоция Peace. Не съм изгледала още епизода - все още съм с информацията на момичетата от "екипа за бързо реагиране" -   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Тук се насладих на това, че нашият  си Керим се опита да бръкне в гнездото на змиите.... и успя /поне дотолкова до колкото успях да видя/.... А за вълнението на Фатмагюл, когато извеждаха Решат от къщи с гривничките, много ми се пише...... но ще си се отдам на това удоволствие, след като изгледам цялата серия на веднъж, без прекъсвания, - а след това и с превода.... Peace Peace

# 371
Лека.Фенче,и да сънуваш тоя пич индиеца от подписа ти-май беше Кхан,дето пее и танцува страхотно Peace

# 372
  • Разград
Последно за тази вечер - клип който харесвам и не е свързан със сериала.

maNga - Fly to Stay Alive

# 373

Аз предлагам, тези които са купонясвали до сега при влизането си в темата да черпят ..... против, въздържали се..... Joy hahaha Joy

приема се - ям парче от тортата в дясно и отивам да лЕгам при мъжо  Mr. Green

Внимавай, ... ами ако бълнуваш, ..да не ни викаш после целиот балкон - да ти свидетелства ме..... Joy bowuu hahaha

# 374
Сега ще ви разбудя с това любимо клипче Laughing

Шшшшт, никой да не чуе, но поне 1000 от показванията му са изгледани от моя милост Joy

Шшшшшштттт и аз съм там ...половината точки са за мен... Joy bowuu Joy.. Аааххх как ми харесва забавеният кадър.....Немам думи..... Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт