Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 86

• 51 677
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
  • Разград
Engin Akyürek-Senden daha güzel

# 556
Още един подарък от мен-Тойгар с нашата Мелтем-Седа Гювен Hug
за дружките в чужбина,че VBOX не им се отваря

http://www.youtube.com/watch?v=QZzGBqMRE1A&feature=autoplay& … eo&playnext=3

а тук е с превод

Последна редакция: пт, 09 мар 2012, 22:53 от dettodorowa

# 557
  • Разград

# 558
Благодаря ви мацки  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Аз немога да ги гледам по канал Д ,че ние го нямаме,така че ще чакам да ги качат на първа страница с превода Peace  bouquet
Мерси много Heart Eyes

На първа стр. има линкове за канала,а и ние слагаме други-гледаме от компа,само няколко от нас имат канал Д на кабелната Peace

# 559
  • Пловдив
Не успявам да ви догоня - много бълзо "тичате" Hug

# 560
  • София
dettodorowaq, мноооого благодаря! И тази много я обичам / разпознавате ли къщичката на Бехлюл и Бихтер?/

# 561
  • София

Днес съм толкова изморена,че нищо не ми се пише,просто само ви чета и разбира се чак сега намирам време за любимия ми Облак.
65 епизод ми беше мммммм е,скучен не,но липсва ми вече някакси онази старата магия newsm78,нещо ми липсва,нооооо дано дано в следващите епизоди да почустваме или по-точно да видим по-голяма близост м/у Ф.и К.,мисля ,че вече е време да продължат по-смело с целувките Grinning

# 562
И аз се надявам вече на по-голяма близост- не че няма,но по-скоро липсва интимност.....То и досега не беше много подходящо впредвид състоянието на Фати,ама феновете вече губим търпение ooooh!

# 563
Здравейте, сладурки Simple Smile

...Мюнир, след два месеца в ареста...  rotfImbo rotfImao rotfImbo

# 564
  • AMS
Привет, момичета!!!
Благодаря ви за всичко в последните 18 страници!!!
Голямо удоволствие е да чета анализите, преводите, подсказките, ....!!!
Благодаря ви!!!
Благодаря за Облака!!! Милото не си обръсна мустака и май ще го подхващам.
Иначе за снощната серия и на мен ми е малко криво. Аз хич и не чакам романтичните моменти, защото знам, че много скъпо плащаме за тях. Ония двечките сценаристки са големи пинтии. Е, щом са решили така, тогава искам да се обосноват много добре за всички гадории!!! Да не ми излизат с евтини номера и в следващата серия, Решат и мръсника Мюнюр, да ги видим пак на свобода. Даже нямало да разберем точно как ще станело, според подсказките!? Аз се надявах на госпожа Ляле. Предната серия в полицията, хем каза, че е видяла Оня да тръгва с колата, хем спомена министъра и секретаря!??? А в тази серия, де беше? А кучето???
На вас може да ви е смешно и комично бягството на ония лекета Селим и Ердоан, но на мен ми идва да ги изкарам на площада и публично да понесат гнева на всички изнасилени. Никаква милост за тях!!! Никаква!!!
Перихан, ако е предала само записа, с който компрометираха Туранер Алагьоз, не е кой знае какво. Ако иска да застане на правилната страна - трябва даде показния по делото ФГ!!! И дано е направила точно това!!!
И в този ред на мисли - Какво стана с делото за убийството на Вурал? Нали беше на 5-ти март!? Значи до сега са ни показали събитията на 1-ви, 2-ри и 3-ти март. Изобщо не се стигна до 5-ти, камо ли до 8-ми март.
Хаджер - Сперед мен ще я видим в следващата серия да е близо до Оня. Ако той е организирал отвличането и тя ще е в боклука, и там ... Не не искам да е така!!! Но не искам и оня гадняр Мюнюр да е "въвел" нов персонаж Демир - биваш неин съпруг, който да ... Не ми се мисли.
Искам тя да остане жива!!! Макар и да направи много грешки, тя е добър човек!!!
Мукадес - искам да не може да вдигне глава от работа цял живот и децата ѝ да и вадят душата всеки час!!!
Бодигардът нямаше нужда да го афишират по този начин. Нека го има, но да ни го бяха представили в акция, а не в хола.
Сигурно ви отегчих, но като няма с кой друг да си говоря.
Извинете!!!
На който нещо не харесва в писанията ми, му давам пълното право  да действа с доматите!!!
Скрит текст:
Съвсем сериозно, днес на една витрина, на един много марков магазин, видях два манекена облечени в рокли, с открити рамена, от коприна, НА ЧЕРВЕНИ ДОМАТИ!!!
Нали се сещате, за какво се захилих веднага!
[/b]

# 565
  • Разград
Fatmagül&Kerim-Fatmagül'ün Suçu Ne

# 566
И аз благодаря за Облака. Днес го изгледах, отново се насладих максимално. Много ми беше смешно как Мустафа се ядоса на Харун, че не давал Нарин да работи.....Глей то ти него! Като каже "беним Нарин" - направо ми разтапя сърцето.
В последната серия на Фатмагюл нещо много разтеглиха сюжета според мен, докарват го на американски екшън, където както знаем си има майстори, и те не са турците. Та засега Облака бие в класацията ми.

# 567
  • Пловдив

di...va,   това в скритият текст - и аз се посмях.

# 568
  • София
И аз благодаря за Облака. Днес го изгледах, отново се насладих максимално. Много ми беше смешно как Мустафа се ядоса на Харун, че не давал Нарин да работи.....Глей то ти него! Като каже "беним Нарин" - направо ми разтапя сърцето.
В последната серия на Фатмагюл нещо много разтеглиха сюжета според мен, докарват го на американски екшън, където както знаем си има майстори, и те не са турците. Та засега Облака бие в класацията ми.
newsm10 Именно именно

# 569
  • София

.....и на Енгин не му е лесно.....снимки,фенки,автографи,представяте ли си постоянно някакви влюбени ,леко побъркани фенки го преследват,завалийката,мисля го..... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт