Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 86

• 51 652
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Номер 2

Бяга Мустафа, в някакви шахти се пъха, Ердоан се ядосва на писанията в блога на др Нил, Селимчо му приглася, Мустафа споменаха нещо ама какво - не знам.
Решат после дават с Мюнир, селим се обажда на татко си, разказва му за Нил и блога, споменава Муст. и Фатмата... Ядосват се, вайкат се
Полис молис търси Муст. във фабриката - без резултат, скрит е мръсникът, куца нещо, явно сериозна е раната... Криминалистите снимат кръвта от престрелката., Фатма и Керим дават, Мерием успокоява по телефона Рахми, всичко е наред казва, Мукадесата слухти до рахмито, той пита дали Муст са хванали, не казва аблата.
Татко Фахр е в линейката с Керим, мерят му кръвното, абе добре ми се вижда че е. Керим го гали, благодари му, за това, че ги спаси предполагам

# 91
Мерием с обажда на Рахми  и казва че са намерели Фатма.Полицията претърсва сградата Мустафа бяга.Състоянието му не е никак добри.Керим е в линейката с баща си и му благодари.

# 92
Щаба на Яшаран се събраха и обсъждат блога на Нил

# 93
  • Временно
И на мен никъде не ми тръгва ... благодаря много на всички,които разказват онлайн   bouquet

# 94
Номер 3

Селим и ероан говорят с решат, той им се кара нещо, мустафата споменават...

Мюнир и той там, обяснява се, казва им да се успокоят, някакъв човек на Яшараните дойде, каза им, че Фатма е спасена муст. е изчезнал, те се оклюмаха

Муст. излиза през някаква шахта от фабриката, стене и вие от болка, у корема е ранен, отляво:)

# 95
На яшарановите им казаха, че са открили Ф, сгади им се максимално, а мишока излезе от шахтат, боли го, сериозно е ранен

# 96
Мустафа излезе от дупката
Мерием и Йомер бей са в болницата

# 97
Много разказват аз ще пускам снимки.

# 98
  • На изток от рая...
Казаха има на Яшаранчетата, че са намерили Ф. Ердоан гледа с широко отворена уста... Оня бяга, излезе от шахтата. В болницата са нашите хора.

# 99
Разпитват Керим

# 100
Хаджер със саковете заминава със Сами

# 101
Сами и Хаджер тръгнаха на някъде с таксито, превързват татко Ф, полицията продължава да търси М

# 102
Хаджер и Сами с багаж потеглят нанякъде с таксито
Превързват Фахретин, пита полицая има ли хабер от Мустафа, той казва не
Полицията продължава да търси Мустафа във фабриката

# 103
  • AMS
ЯШараните се наа ...ват от страх, като им казват, че Фг е намерена и оня е избягал. а той изпълзява от дупката си едва едва. Кериме в болницата и казва на полицията, че хаджер му е казала къде се крие оня. полицията продължава да търси оня в подземието, но той вече е навън

# 104
Полицаите намериха кръв по шахтата.

Общи условия

Активация на акаунт