Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 86

• 51 747
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
Тези комшии не са ли чували за куче-следотърсач !???
Да вземат едно куче от друг сериал Simple Smile

# 226
Номер 17
Решат говори с мелтем и ендер, подхилква се нещо.

много странно разказване на филма. Кажи КАКВО говори...  то така... има ли смисъл да се пише

Докато дават реклами  можеш да се проявиш като разказвач

# 227
много странно разказване на филма. Кажи КАКВО говори...  то така... има ли смисъл да се пише
айде бе dizi откога те чакам, колежките ли черпи, къде се губиш, почвай с превода след рекламите поне, моля  Hug

# 228
diziler, ако можеш да помогнеш, моля! Ако ли не, сус!

ами писах, още на 14-та страница. Нещо съществено. Което остана ей така... защото в същото време още 5 дълбоко-съдържателни постинга от рода на това колко много никове има онлайн в темата и как балкона щял да се срути...  Или "еди кой си си говори НЕЩО с еди кого си"... Няма смисъл.  Миналата седмица го правих, и човек не може да си намери репликата от толкова спам

# 229
Нали знаеш, като не ти харесва, тук насила никого не държат.

# 230
Уважаеми diziler, аз не знам, за разлика от теб турски. Разказвам това, което виждам и успявам да предугаждам според действията на героите. Правя го за момичетата, кото не могат да гледат, аз бях на тяхно място миналия четвъртък и знам колко е гадно. Ако никой не иска и не му вършат работа моите резюмета (които нямат претенциите да са абсолютно коректни и оптимални!!) ще спра да го правя. Чудя се обаче, какъв аджеба е твоят проблем в случая - хем гледаш онлайн, хем разбираш какво точно се говори. За какво, питам аз, ти е затрябвало на тебе да четеш аз какво пиша, още повече пък, след като не задоволява изисканите ти претенции за качествен превод!!!

Уважаеми, ако считаш, че ще се справиш по-добре - моля, микрофонът е твой!!!

Ай сиктир!

# 231
  • софия
Дизи, миналия път превежда и разказва - ако искаш и можеш давай и сега.....който може разказва  чакаме всяка думичка
браво мацки
Силия не спирай мила
Дизи а превеждай де

# 232
стига сте се заяждали, оставете човека да превежда, прави го  заради нас все пак  Peace

# 233
Куфарчето на Перихан е в полицията

# 234
Марианка  Hug    bouquet newsm51    love001

И докато текат рекламите да благодаря  на Лилимс, Беренгинка, Блаки, Лина  за включването с коментари относно действието за такива като нас, които не можем да се включим онлайн.  Hug Hug Hug Hug    bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Марче, Силия Hug Hug    bouquet  bouquet  достойни заместнички сте на Хриси / Дай Боже тази вечер да е изключително добре изненадана и щастлива - тя го заслужава Peace Peace/
Вени - Hug    bouquet снимковият коментар също не е без значение -  Peace

Страхотни сте момичета! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 235
Аз, доколкото разбирам от военна музика, един вид разказване се прави за тези, дето не могат и да гледат. Разбира се, другият вид, истинското разказване е със съдържанието на разговорите, за тези, дето и да гледат, йок не разбират от това, дето се казва. Всичко зависи от капацитета на доброволците, да им благодарим за старанието и за отделеното време.

# 236
Такааа, продължавам - номер 18
Фатма в къщата, притеснява се, за Керим, че е излязъл вероятно, приказва с мерием, опа, фахретин идва, фатма тръгва с бойна крачка да го посрещне, пита за керим, говорят нещо, фатма облича якето, мерием и тя.

Перихан говори с Ядигар, която пък излиза от един полицейски участък, полицията подслуша разговора.
Селим и Ердоан - в хотелска ста, говорят

# 237
хем гледаш онлайн, хем разбираш какво точно се говори.
Ай сиктир!

не гледам онлайн, а си го гледам от телевизора. ЗА последното "ай... " еди какво си... няма да го коментирам. Просто идеята ми беше... или се пише по същество, каквото трябва, за да може хората да отсяват в крайна сметка. А не човек после да чете и половината постинги... "хихикат се нещо" или... пействане на никовете... как имало 224 юзъра онлайн. Това за всеки четящ е мъчение. Миналата седмица пусках диалозите, с пряка реч примерно... и като дам да се публикува.. още 6 мнения в същото време... с инфо как щял да се срути балкона и колко много никове са онлайн.  Иначе... ти и куркума показвате добро възпитание "ай ...тир" и "сус"... Много мило

# 238
Мустафа се е посъвзел, бабата му дава да яде

# 239
diziler,къде тръгнаха Фатма и Мерием?За какво говори Керим с Рашат?

Общи условия

Активация на акаунт