Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 86

• 51 724
  • 739
  •   1
Отговори
# 435

Musa Uzumlar,роден през 1959 г,в Анталия

# 436
# 437
  • София
Slawena, много ти благодаря!  bouquet Много си бърза Wink
Сега ще осведомя майка си , че тя се интересуваше.

# 438
Силия, честита радост.  Simple Smile
Поразгледах епизода и имам много неясноти. Като не съм го гледала на деня и малко трудно влизам в час. Но все пак немога да не отразя Керим колко прекрасно изглеждаше като влезе в къщата на Яшаран, само ден след като беше пребит. Като едно ангелче направо. Blush По-сериозния анализ явно ще бъде утре, когато евентуално ще мога да гледам серийката.

# 439
В 66 епизод
Ще има добри развития.
Керим и Фахретин се чудят дали ще хванат Мустафа? Или пък, ще избяга, за пореден път като скакалец.
Неизжестен източник.

Решат и Мюнир са в съда, обаче някой ще ги спаси с усукан трик, за да се измъкне 
Неизвестен източник.

# 440
  • В Града на липите
Лили@ , мерси за слухчетата   bouquet

Този някой с триковете, дали няма да е г-жа Ляле?  newsm78 Че тя напоследък доста се втурва да им помага.
Интересно развитие в образа на Мустафа, от плъх на скакалец.  

Втората снимка  Grinning Ох, горкия, ако знае, какво го чака ще избяга на пожар  Joy

Последна редакция: пт, 09 мар 2012, 12:40 от hrissi_sz

# 441
Хриси,кой тогава ще охранява този човечец Мирзат от Мукито  ooooh! Завалъ,от сега го съжалявам  ooooh!

# 442
  • Стара Загора
Най -много ще се облажи Рахми hahahaв случая,че като и кипнат хормоните на Муки и айде Раами Embarassed.
 Хриси,по повод това коя рана боли повече и аз не зная,но сигурно Керим охкаше,защото ръката му вече е ранена там,нали в края на 31 еп.Мф го простреля на същото място!

Последна редакция: пт, 09 мар 2012, 13:14 от borovinka123

# 443
Много мила сцена беше когато Мерием решеше косите на Фатмагюл, плачеше с нея и я успокояваше. Като истинска майка! В началото на филма Рахми разказа как майка им е сресвала косите на малката Фатмагюл. Много хубав паралел.

Интересно развитие в образа на Мустафа, от плъх на скакалец.  
За мен той е чернобилски червей мутант. Предвид неизтребимостта му.

А от лицемерната прегръдка на Мукадес ми се доповръща.  Mr. Green

# 444
Сън за две сърца
Фатмагюл
Скрит текст:
Толкова  е хубаво,унесена съм в съня на забравата...тичам,силно и...все по силно...задъхвам се...усещам пулса си...Сърцето ми,но не онова физическото...оттова струи светлина ,червена ,тъмна,пулсира...а какво е това..друго сърце по-голямо,по-силно,по-ярко...но защо е толкова уморено ...и тъжно....Керим...Керим,това твоето сърце ли е?.. Защо шептиш?Защо си толкова слаб?Къде е огънят ти?Керим,кой ти отне силата?....Ей Сърце,аз съм тук...макар и уморено,моето сърце е до теб...Керим...Сърце ...Слушам те...
"Кога две сърца започват да бият като едно?Може би тогава когато едното реши,че раните вече са затоврени и спре да страда.Или когато спре да  носи вината,която му тежи?Две сърца,които туптят в един ритъм.... едното спира ,защото другото е трепнало ... А болката ...понякога тя е толкова силна,но щом се слеят тези две сърца,тя спира да съществува...ритъма им се ускорява...топлина....миг...светлина....и две сърца се сливат в едно....Но защо пътя е толкова дълъг и болезнен?Нямам отговор.....” ...Сърце на Керим,хубава притча...не си отивай,остани...Виж как започна да туптиш по силно,чакай ще ти дам от моята топлина и светлина....само не си отивай Сърце на Керим...не искам да те загубя  сега,когато те намерих.....Ярка светлина...клепачите ми трепват ..събуждам се...има спомен за една вълшебна приказка за две сърца....и виждам обвит в розово сияние най-красивото лице , най-дълбоките  тъмни очи....в които не можеш да се огледаш,а целия потъваш в тях....Сетих се ,май бе сън за Две танцуващи сърца....Керим искаш ли да ти разкажа най-необикновената приказка ,родена от един сън....

Последна редакция: пт, 09 мар 2012, 14:10 от Slawena

# 445
  • между морето и небето
 Hug,

asha, hrissi_sz, поздравления за хубавия анализ!

След като изчетох коментариите по 65 епизод и особено преразказа от РАДОСТ, имам по пълна представа за развитието.

На първо директно гледане, с леки прекъсвания, бях леко казано разочарована. Очаквах повече драматизъм, не acion. Може би поне кратък, но съдържателен разговор, или поне размяна на реплики между К и Фг. Предпочитах Керим да спи на кушетката до Фг, не кака Мерием. Та дори и да не си говорят.
Може би с превод  ще е в пъти по-добре, но ми се струва , в 65 еп. имаше разводняване на действието. Мустафа се оказа свръхчовек, видяхме всеки километър, които пропътуваха Селим и Ергоан, дори терзанията на бездомниците, дали да предадат Мустафа. Дано и от този охранител да има полза, защото появяването на нов герой ми се вижда леко излишно (мое мнение, незавизимо от това как изглежда актьора). А и залавянето на Решат беше много показно, както някоя от вас писа, само липсваше фанфарната музика.
 #Splat #Splat #Splat

За мен този епизод беше звездния момент за Перихан. Да, очакваше се, че нейните терзания ще се обърнат срещу наглостта и самоувереността на Решат, че "няма човек, който да не мога да управлявам". С предоставяне на информацията на полицията, тя "предаде" не само съпруга, сина си, брат си, а собствения си живот. Защото досега живееше по правилата на Яшаран, колкото и да не беше съгласна с тях.

В края на серията Керим и на мен ми се видя учудващо различен, но ми хареса много уревеността  и спокойствието , с което се изправи пред Решат и Мюнир.
А за финалната сцена, не можа ли поне леко да целуне Фг по косата, по челото... далеч съм от виждането за истинска целувка точно сега. Но много се надявах, ама йок  ooooh!. Само прегръдки...

# 446
  • Пловдив
Аз пък искам само да кажа на Фърат- аферим  newsm10 64 и 65 серия е страхотен, въпреки нелепата ситуация, която е принуден да изиграе. Може би Едже и Мелек са го направили безсмъртен  Mr. Green Единственото ми що годе приемливо обяснение е, че раната е само драскотина ( демек куршума го е лизнал само  Wink ) и понеже е с постоянно вдигнат адреналин напоследък, успява да се измъкне. Наистина когато се бори за живота си, човек придобива нечувани сили  tooth

Тоз новият не ме кефи, без конкуренция сте от моя страна  Joy

Сега сядам да гледам, познайте какво  smile3503 Едно Облачно ми става, ама много Облачно  newsm53

ПП На Дизилера дай му да критикува, ама веднага се възползва от труда на Марианка и ГФилипова и 22 епизод на Облака вече е в профила му в Бокса  Joy

# 447
Сън за две сърца
Фатмагюл
Скрит текст:
Толкова  е хубаво,унесена съм в съня на забравата...тичам,силно и...все по силно...задъхвам се...усещам пулса си...Сърцето ми,но не онова физическото...оттова струи светлина ,червена ,тъмна,пулсира...а какво е това..друго сърце по-голямо,по-силно,по-ярко...но защо е толкова уморено ...и тъжно....Керим...Керим,това твоето сърце ли е?.. Защо шептиш?Защо си толкова слаб?Къде е огънят ти?Керим,кой ти отне силата?....Ей Сърце,аз съм тук...макар и уморено,моето сърце е до теб...Керим...Сърце ...Слушам те...
"Кога две сърца започват да бият като едно?Може би тогава когато едното реши,че раните вече са затоврени и спре да страда.Или когато спре да  носи вината,която му тежи?Две сърца,които туптят в един ритъм.... едното спира ,защото другото е трепнало ... А болката ...понякога тя е толкова силна,но щом се слеят тези две сърца,тя спира да съществува...ритъма им се ускорява...топлина....миг...светлина....и две сърца се сливат в едно....Но защо пътя е толкова дълъг и болезнен?Нямам отговор.....” ...Сърце на Керим,хубава притча...не си отивай,остани...Виж как започна да туптиш по силно,чакай ще ти дам от моята топлина и светлина....само не си отивай Сърце на Керим...не искам да те загубя  сега,когато те намерих.....Ярка светлина...клепачите ми трепват ..събуждам се...има спомен за една вълшебна приказка за две сърца....и виждам обвит в розово сияние най-красивото лице , най-дълбоките  тъмни очи....в които не можеш да се огледаш,а целия потъваш в тях....Сетих се ,май бе сън за Две танцуващи сърца....Керим искаш ли да ти разкажа най-необикновената приказка ,родена от един сън....

Славенко,какво мога да кажа-оставаам без думи........Прекрасен сън  love001  love001  love001 newsm51 newsm51

# 448
Преведената СЦЕНА с руски субтитри.

# 449
  • В Града на липите
Славенка  Hug Много ми хареса. Е, те това е талант. Настръхнах направо. Еднакво силна си и в драматичните текстове и в комичните   bouquet   bouquet   bouquet

Как мислите, в куфарчето на Перихан, дали имаше компромати само срещу Решат? За това ли се реши да го предаде най-сетне? Доколкото помня, скри в него снимките и диска с изнудването на любовницата му. Съмнявам се вътре да е имало нещо свързано с делото  newsm78  

п.п.
Скрит текст:
И мен не ме бройте за фенка на охраната

Злате,
Цитат
Може би Едже и Мелек са го направили безсмъртен 
, относно това - пепел ти на клавиатурата. Ще направя една бърза магия да не се сбъдне.

Общи условия

Активация на акаунт