Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 86

• 51 695
  • 739
  •   1
Отговори
# 525

Нещо, забавно:

Скрит текст:

За неразбиращите руски, общо взето птичките си говорят това, но много бързо чуруликат:
ПЕТЪК. РАННО УТРО.
- Гледах серията и нищо не ми хареса. ТЯ не му се доверява.
- Всичко беше супер!!! Любооооов!!!!
- Къде я видя тая любов?
- Какво, в кой момент?
- Вие, вие, ти, ти, никога не ме разбирате...
- А ти кажи, аз ще разбера!
- Защо виждаш всичко в черно?
Спойлер... Спойлер...
- Къде виждаш това черно? Да аз обичам сериала!!!
- И ти не видя любов?
- Аз повече от всички искам любов!
- Но те дават съвсем малко...
Трябва да почакате...
- Не искаме да чакаме! Сценаристките на сапун!
- Не вярвам на спойлери.
- Тук има ли психиатър?
- Защо ме замеряте с камъни? Къде ми е каската?
- Къде е химията от първи сезон?
- Стига сте копали! Миньорите се виждат!
- Дайте да посплетничим!
- Никой не ме разбира...
СКЪПИ ФАТМАГЮЛКИ!
М о д е р а т о р!
- Вие пък кога дойдохте?
Момичета и момче! Нека бъдем приятели!

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao
 love001 newsm10

# 526

Нещо, забавно:

Скрит текст:

За неразбиращите руски, общо взето птичките си говорят това, но много бързо чуруликат:
ПЕТЪК. РАННО УТРО.
- Гледах серията и нищо не ми хареса. ТЯ не му се доверява.
- Всичко беше супер!!! Любооооов!!!!
- Къде я видя тая любов?
- Какво, в кой момент?
- Вие, вие, ти, ти, никога не ме разбирате...
- А ти кажи, аз ще разбера!
- Защо виждаш всичко в черно?
Спойлер... Спойлер...
- Къде виждаш това черно? Да аз обичам сериала!!!
- И ти не видя любов?
- Аз повече от всички искам любов!
- Но те дават съвсем малко...
Трябва да почакате...
- Не искаме да чакаме! Сценаристките на сапун!
- Не вярвам на спойлери.
- Тук има ли психиатър?
- Защо ме замеряте с камъни? Къде ми е каската?
- Къде е химията от първи сезон?
- Стига сте копали! Миньорите се виждат!
- Дайте да посплетничим!
- Никой не ме разбира...
СКЪПИ ФАТМАГЮЛКИ!
М о д е р а т о р!
- Вие пък кога дойдохте?
Момичета и момче! Нека бъдем приятели!

Това ние и black star ли сме?! hahaha hahaha hahaha

# 527
  • В Града на липите
mimata67  newsm10. Аз се разпознах в онова особено устатото и пискливото дето пита за психиатъра. Joy  Joy

# 528
  • София
Тъкмо смятах да кажа, че екшънът ми дойде вече в повече във ФГ и той взе че свърши /или поне искрено се надявам да е така/. Време е вече да видим, как ще преодолеят Керим и Фатмагюл физическата дистанция. Много ми липсва романтиката вече в този филм.
Тотално ме обърка тази серия, понеже не съм чела и преводите в ефир и добре че имаше превод на последните минути, че направо щях да умра от любопитсво,какво стана кой какво каза и какво се случи всъщност newsm78?! Много ми хареса краят. Чакам с нетърпение следващия епизод.
А Берен наистина болничка Sad, дано не зарази и Енгин, че романтика йок  Tired.

За Облака:
Нещо на мен ли днес ми има, обаче през половината епизод плаках, много ми дойдоха емоциите.Беше невероятна серия, просто невероятна./Жалко че няма тъжно влюбено емотиконче,такова ми пасва сега Blush/.
Между другото музаката на Aytekin Ataş от Облака е прекрасна и аз много я харесвам!
Както и от няколко години много харесвам и Тoygar Işıklı. Ето един поздрав и от мен за феновете му, една моя любима негова песен, която свързвам с Истанбул:

Скрит текст:

# 529
Пак сте се вихрили - нямате изчитане , ееейй Heart Eyes

Силия  честито- няма по- голяма радост от това- да расте живо и здраво бебчето newsm32

Мариянка,Кампанула,Филипова- за пореден път ни зарадвахте newsm51

Много хубави коментари и много забавен хумор/Славенка,Хриси/ има в темата- благодаря на всички smile3525

Преди месеци- когато за първи път гледах 1 еп на "Облака..." изобщо не възприех Енгин с мустак...сега,когато започнах редовно да го следя с превод първоначлно свикнах,а в момента Мустафа ми харесва много по- вече от Керим по визия ooooh! Joy Joy Joy сладуууурчо  bowuu

# 530
Л_Д,и аз съм фенка на Тойгар  Hug Благодаря за песента-ето я и с превод  Peace

http://www.vbox7.com/play:809a7122

# 531
  • София
Lilims и аз изобщо не харесвам мъже с мустак......но откакто почнах
Облака и на мен Енгин ми харесва много повече в него. Там е по слаб
ли какво ли, въпреки мустака ми харесва повече.
А между първият и вторият сезон на КВФ ми харесва повече в първият.
Да не ме изядете сега, но малко пухкав стана във новите серии и му се
по оформиха бузки....Не че не ми харесва и така newsm03

# 532
# 533
За Облака:

Асие и Мустафа много ме разсмяха в този епизод Laughingособено като Мустафа съвсем сериозно се ядосваше че Харун не дава на Нарин да работи... hahaha

# 534

подаръка от фенките Grinning

Elosh un ENGİN'imize verdiği taş YOSUN AGATI nazar için birebir,beyin fonksiyonlarını güçlendirici ,Terazi BURCU taşlarından .

Последна редакция: пт, 09 мар 2012, 21:51 от Lilims

# 535
# 536
Това е автографа ,който Енгин разписва в пост 535 Heart Eyes

това пише под снимката newsm78

ENGİN AKYÜREK sayfalarında bir ilk...
Bu imzalı fotoğraf,,bizi şu ana kadar seven,,destekleyen, hiç yalnız bırakmayan sevgili arkadaşlarımıza bizden bir armağandır...
Büyeüyen bir aileyiz biz... Bizi destekledikçe mutluyuz, huzurluyuz... İyi ki ENGİN AKYÜREK HAYRAN SAYFASI nı açmışız ve iyi ki siz burdasınız...
Sevgiler...
_ENGİN AKYÜREK HAYRAN SAYFASI adminleri_
[Soie-Emi-Elosh-Üstad]

# 537

http://www.vbox7.com/play:809a7122

newsm74

# 538
  • софия
Сън за две сърца
Фатмагюл
Скрит текст:
Толкова  е хубаво,унесена съм в съня на забравата...тичам,силно и...все по силно...задъхвам се...усещам пулса си...Сърцето ми,но не онова физическото...оттова струи светлина ,червена ,тъмна,пулсира...а какво е това..друго сърце по-голямо,по-силно,по-ярко...но защо е толкова уморено ...и тъжно....Керим...Керим,това твоето сърце ли е?.. Защо шептиш?Защо си толкова слаб?Къде е огънят ти?Керим,кой ти отне силата?....Ей Сърце,аз съм тук...макар и уморено,моето сърце е до теб...Керим...Сърце ...Слушам те...
"Кога две сърца започват да бият като едно?Може би тогава когато едното реши,че раните вече са затоврени и спре да страда.Или когато спре да  носи вината,която му тежи?Две сърца,които туптят в един ритъм.... едното спира ,защото другото е трепнало ... А болката ...понякога тя е толкова силна,но щом се слеят тези две сърца,тя спира да съществува...ритъма им се ускорява...топлина....миг...светлина....и две сърца се сливат в едно....Но защо пътя е толкова дълъг и болезнен?Нямам отговор.....” ...Сърце на Керим,хубава притча...не си отивай,остани...Виж как започна да туптиш по силно,чакай ще ти дам от моята топлина и светлина....само не си отивай Сърце на Керим...не искам да те загубя  сега,когато те намерих.....Ярка светлина...клепачите ми трепват ..събуждам се...има спомен за една вълшебна приказка за две сърца....и виждам обвит в розово сияние най-красивото лице , най-дълбоките  тъмни очи....в които не можеш да се огледаш,а целия потъваш в тях....Сетих се ,май бе сън за Две танцуващи сърца....Керим искаш ли да ти разкажа най-необикновената приказка ,родена от един сън....

Славенка, това е просто великолепно!! HugАко някой ден решиш да зарадваш родния пазар с някоя творба, джанъм  - пиши ме в спонсорите!!! newsm10

dettodorowa - не стига , че подписа ти прекрасен, ами и фотосесията на момчето ни - и тя!! Heart Eyes

Силия - честита радост и от мен!!

За серията - раздвоена съм. не малко  събития нахвърляха - на първо четене,  разбрала-недоразбрала - от тия смиганки Керим/ Кадир, останах с ввпечатлението, че са скроили на шараните нещо по-така, а не го разбрах нещо. после от  превода /благодаря момичета/ - има и някакъв разговор Керим/полис-молис, който още  не сме видели ли?
И не е ли време верно за делото и ако Керим ще  влиза за две серии  в затвора , сега ли ще е, че нещо се обърках. Та тоя охранител може и да и трябва на Фати, иначе Муки ли ще я пази?ама от друга трана - от кого?? Мустафа - нищо ,че още мърда гадината, не виждам вече каква работа има с наште хора. Отвличането си беше кулминация- паралела Керим /мустафа - прекрасен!! не виждамнакъде да се развиват нещата с него..., може би ще умори Хаджер, но и на мен ми се струва, че беше твърде зле, за да се организира и да има нещо общо с изчезването и...Демир, кой Демир - може би, ама Мусти.. newsm78
Финалът беше прекрасен, ама и за психоложката май ще има още работа - Фати беше много разстроена, а и Керим..

Последна редакция: пт, 09 мар 2012, 22:02 от freespirit

# 539
  • София
Hug О, супер!
Страхотен текст!

Сетих се да вметна нещо и за новата персона във ФГ - бодигарда. Не ми харесва на мен, но дали пък Керим няма да ревнува от него newsm78? А и той сега все някъде около нея и то много близичко до нея.
Върнах се да почета, как е протекъл "превода в ефир". Без да искам да обидя някого, обаче е много смешно отстрани  Joy Joy Joy. Всеки нещо пише превежда, без още да е ясно точно какво се случва  Laughing...Много е забавно. А и това е уникално явление- да гледаш филм, четейки форум Laughing. Уникално!

Общи условия

Активация на акаунт