Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 86

• 51 661
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
  • Разград

Скрит текст:

Един мъж правил любов с жена, но съпругът й пристигнал неочаквано и тръгнал да го гони. Любовника избягал в парка, и гледа фонтан със статуи на голи мъже. Съблича се и той, застава в някаква поза, и се надява съпругът да отмине. По едно време от една от статуите се чува глас:
- Събуй си чорапите, че всичките ще ни хванат!

# 586
Ееее, Лилимсче, браво!  smile3501 smile3501

Ето cook

Ама май прекалих с жокерите.  Joy

Heart Eyes

Мерси за почепрката Heart Eyes Сетих се ,че и мен ме подразни това скърцане- но след жокера- признавам си Joy Joy Joy

# 587
Хриси, ето и на теб  cook  Дива, и за теб има cook Сигурна съм, че Лили ще се зарадва да сподели наградата с вас.

Мукито равна няма по такт, просто няма такова същество. И стига ме дразнете с този Облак, щото съм се зарекла да не го почвам преди края на нашия порой, ама...

Ванче,  на теб за вица cook

# 588
  • В Града на липите
Цитат
И стига ме дразнете с този Облак, щото съм се зарекла да не го почвам преди края на нашия порой, ама...

Хич не му мисли... Много ще ми е интересно мнението ти относно персонажите на двамата главни. Чудя се, в коя редичка ще се подредиш  newsm78 Всъщност въобще не се чудя, ти си фенка на Енгин А-к.  Grinning Няма начин, "лудия" Мустафа да не те урочаса и теб.  Joy

п.п. Чудя се с коя серия на Вината да се приспя. Ти до коя стигна?

Последна редакция: сб, 10 мар 2012, 00:47 от hrissi_sz

# 589
  • AMS
Сценарий в стил DAMON :
Яшарановите са в затвора. Фатмагюл е уредила отвличането на Хаджер, за да попадне Керим в затвора, където е в една килия с психото. Фатмагюл, щастлива, заминава с охраната, от когото има две деца, за Австралия, където се разпорежда с имотите на Керим.
Аз това го четох, но мислех, че автора е друг Wink Rolling Eyes Mr. Green
Иначе изгледах откъса в стаята на ФГ и разбрах за скърцането, ама то във всеки филм е така.
А и наградата не ми харесва. Искам боза. rotfImbo

# 590
Сигурна съм, че Лили ще се зарадва да сподели наградата с вас.

Разбира се- в компания е по- вкусно Peace Grinning Heart Eyes

# 591
Ееее, Хриси, съвсем ме вкара в чуденка сега. Голяма си хитруша!  Grinning  Hug

Аз днес гледах 25 и 26. Довечера ще се наслаждавам на 27-ма. Wink

Дива, бозичката я раздава Детелинка. В Канада е кът. А за сценария нарочно написах "В стил..." Абе вчера бая бях луднала, моля за извинение.  Hug

Лилимсче, знаех си.  Hug

# 592
  • AMS
Лелелееееееее, Много съм лоша тази вечер!!!  Embarassed Embarassed Embarassed
Получила съм награда, а не я искам Embarassed Embarassed Embarassed
Иде ми да се накажа, ама и аз не знам с кой епизод на ФГ. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Иначе въпроса за Олака и при мен стои на дневен ред, но като прочетох поста на evelin за 22-ри еп.  doh
пак го отложих. Cry

# 593
  • Пловдив
vania_e, страхотен виц. Лека нощ от Керим.

Лека нощ от Мустафа.

# 594
Евет, Дива, аз гледах първа серия и знам какво ми предстои. Ясно е, че е хубав филма, ама толкова тежък...

Лека и на теб, Марианка!

Хриска, аз наш Енгин всякак ще го прилаская - с мустаци, без тях, слаб, не толкова слаб, всякак! Вчера, даже, докато си гледах серията, мъжът ми ме попита "Ти като си лягаш вечер до мен него ли си представяш?" Blush

# 595
  • Пловдив
Мархаба по никое време  Hug Днес сравнително спокойно в темата, да не повярва човек  Joy Joy Вече започвам да се тревожа за Марианчето- взехме и акъла теми да прави  Wink Laughing Hug

Куркумче, джанъм беним,ама ти още не си ли Облачна  Rolling Eyes Не мога да повярвам  ooooh!, просто не знаеш какво губиш  Peace Това е филм, който се помни цял живот, повярвай ми!

А Керим ако вземат да го подстрижат малко изобщо няма да сбъркат, вече направо прилича на Винету, хеле като беше с брадвата  Joy Joy

# 596
Злати, разсмя ме и ти по никое време, за вас де.  Hug Аз му казвах Ташунко Сапа, ама Винету по му отива.

# 597
  • Разград

Решили на 9.3.2012 да се опитат да видят Енгин. Взели му цветя и една негов портрет. Чакали там, където щяло да има снимки на сериала. Енгин дошъл с колата си, паркирал я. Феновете го поздравили и попитали дали Енгин може да им отдели малко време. Енгин им казал "Добре дошли". Те му се представили, стиснали си ръцете. После му дали цветята. Енгин огледал цветята и им благодарил. Направили панделките на букета с цветовете на любимия футболен отбор на Енгин - Бешикташ, а той им казал,че са страхотни. Дали му и портрета. Попитали го дали може да им даде автограф, той казал "Разбира се" и разписал снимките им. Снимали се заедно.

Разказ от админите на една от фен страниците за Енгин

# 598
Сладък, сладък, да го изяде човек! Ванче,  Hug

Злате, ще се заоблача със сигурност аз, въпросът е кога.

# 599
  • В Града на липите
Куркуметка, без да го считаш за пропаганда, но щом си минала първа серия, от там нататък нещата тръгват по-плавно. Има и много комични моменти. А за играта няма да говоря. Сама ще се убедиш. Отне ми около две серии да преживея мустаците, сега вече не ги забелязвам. Очите му помагат да ги игнорираш, а към четвърта серия вече бях убедена, че му отиват.  Grinning

п.п.
Скрит текст:
Това за мъжа ти е притеснително. Да не се е почувствал застрашен  Grinning Аз имам стратегия, на всеки около час, отивам и говоря с него пет минути, разсмивам го и се връщам обратно на компа. За сега успявам да пазя равновесие, та да видим.

Лека нощ и от мен. И сладки сънища.

Злате, сакън. То направо светотатство да му отрежат таз хубава коса. М-у другото поокълцали са я малко.

Общи условия

Активация на акаунт