Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 86

• 51 671
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
Гони, мен ако питаш, хубавото си е най-хубаво!  Grinning Heart Eyes

Последна редакция: пт, 09 мар 2012, 00:57 от kurkuma

# 346
WinkСценаристките  явно показват персонажите  различни от желанията на някои фенове

В началото на епизода  ни показаха ,че :Разумът на Фатма обича Керим ,но сърцето и избра:
 ДА УМРЕ КЕРИМ И ЖИВЕЕ МУСТАФА  -факт

/И в днешния епизод Керим и Фатма ги показаха  само  като  брат и сестра и според мен не е случайно,на фона на сексуалното напрежение между  МиФ от предния/

Да ти обясня най-любезно този път и като за първи път в ТАЗИ тема, отчитайки
неразбирането ти на езика -

Фатмагюл не смееше да стреля в Мустафа НЕ защото не искаше да стреля,
а защото Керим през цялото време й викаше и молеше НЕ ГО ПРАВИ, НЕДЕЙ!

и да те помоля да си пуснеш момента пак да си го изгледаш, надявам се, че
ПОНЕ УШИ имаш, ако ти липсва друго.
--------------------------------------------
П.П. Охраната на Фатмагюл е служебна - момчето е изпратено от шефа на полицията.

Последна редакция: пт, 09 мар 2012, 01:01 от Fan

# 347
  • Разград

# 348
Гони, мен ако питаш, хубавото си е най-хубаво!  Grinning Heart Eyes

newsm10 smile3521  love001 bowuu Peace Peace

# 349
Сценарий в стил DAMON :

Яшарановите са в затвора. Фатмагюл е уредила отвличането на Хаджер, за да попадне Керим в затвора, където е в една килия с психото. Фатмагюл, щастлива, заминава с охраната, от когото има две деца, за Австралия, където се разпорежда с имотите на Керим.

newsm47

# 350
WinkСценаристките  явно показват персонажите  различни от желанията на някои фенове

В началото на епизода  ни показаха ,че :Разумът на Фатма обича Керим ,но сърцето и избра:
 ДА УМРЕ КЕРИМ И ЖИВЕЕ МУСТАФА  -факт

/И в днешния епизод Керим и Фатма ги показаха  само  като  брат и сестра и според мен не е случайно,на фона на сексуалното напрежение между  МиФ от предния/

Да ти обясня най-любезно този път и като за първи път в ТАЗИ тема, отчитайки
неразбирането ти на езика -

Фатмагюл не смееше да стреля в Мустафа НЕ защото не искаше да стреля,
а защото Керим през цялото време й викаше и молеше НЕ ГО ПРАВИ, НЕДЕЙ!

и да те помоля да си пуснеш момента пак да си го изгледаш, надявам се, че
ПОНЕ УШИ имаш, ако ти липсва друго.

Фенче, Hug   bouquet  защо , бе дете...... Joy ама то си е майтап от всякъде.... Ооох да ми простят Ангелите ми - за първи път си позволявам пост с лек уклон, .. ... но си мисля, че трябва да се подминават такива особи! Peace Peace

Последна редакция: пт, 09 мар 2012, 01:07 от Goni

# 351
Сценарий в стил DAMON :

Яшарановите са в затвора. Фатмагюл е уредила отвличането на Хаджер, за да попадне Керим в затвора, където е в една килия с психото. Фатмагюл, щастлива, заминава с охраната, от когото има две деца, за Австралия, където се разпорежда с имотите на Керим.

newsm47

Ееее тука ме уби... Crazy и аз си мислех некакъв такъв екшън да заформя, но сметнах / нали съм си счети.... Joy/, че просто ще изгубя на борсата-морсата ...... #Crazy newsm78 Joy hahaha

# 352
  • София
а пък аз нетърпеливо вече чакам преводчето  smile3502 преди да се полюсна неподготвена с някои пост ... с личен сценарии

# 353
  • Разград
Bir dinlesen kalbimi by soie FGSN 65 bölüm özel

# 354
Goni, ще опитам да подминавам БабаНиМара, сега с кодово име DAMON,
все пак реших да й обясня най-любезно , защото май не разбира какво гледа. Rolling Eyes
По сценария на Куркума ала DAMON дали може леко предложение?
Полицайчето - бодигард е симпатично, а Мелтем също може да има нужда от помощ. Laughing
Ами ако Мустафа сега пък нея потърси
newsm78

# 355
Буйрун, Фан! Приемам предложения - финалът е отворен. Laughing Wink

# 356
  • Разград

# 357

Аз предлагам, тези които са купонясвали до сега при влизането си в темата да черпят ..... против, въздържали се..... Joy hahaha Joy

# 358
  • София

Аз предлагам, тези които са купонясвали до сега при влизането си в темата да черпят ..... против, въздържали се..... Joy hahaha Joy

приема се - ям парче от тортата в дясно и отивам да лЕгам при мъжо  Mr. Green

# 359
  • на морето

Немаш грижа , Гони - ето - и аз черпя ! HugДруг е въпроса , че купона беше пред екрана  Mr. Green Mr. Green...ама пак купонъ...все пак ...
След малко и едно несвойствено за мене ,  телеграфно резюме .... на събитията от изминалите два часа  Wink Sunglasses Laughing

Общи условия

Активация на акаунт