Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 86

• 51 677
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
Оффф последно и си лягам, но не мога да се сдържа...

Еееее Вени  тук наистина ме изкефи максимално! Peace Peace
Но защо, бе миличка, той си заспива върху кашоните, вместо да види красивата гледка??? Но на мен  и това ми е достатъчно!  newsm68 newsm44 ОООххх, може би трябваше да подредиш картинките в обратен ред - първо нашите сладурчета, след това  .... Оня ...ли го нарекохте.... така му отива.... Peace

# 331
  • Разград

а кои е този аз ли не съм в  час  newsm78

Охраната на Фатматюл.

# 332
 Joy Joy Joy Joy Joy
Оффф последно и си лягам, но не мога да се сдържа...

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 333
Ролята на Перхан не е случайна ,издаде Лешат с цел.Все пак бащата на артистка е писал оригиналната история.Нормално е Периха да е съпричастна.

Имаше доста забавни сцени с Ердоган и Селим  Heart Eyes как пиеха сокчетата  Grinning.

Какво ще става с Мустафа ,не знам няма да го открият според мен скоро.......

Минюр горкия или ще избере затвор или ще бъде на страната на Перихан и ще признае всичко.

Хареса ми ,като цяло серията имаше доста натовармащи моменти около Мукадес ,как злобничко погледна Фатмагюл ? Забавна е ,но тази жИна каква е усещам злобата и завистта от киометри.

В 66 серия може и Решатчо да се измъкне ,нищо чудно.

Керим беше съсипан ,след всичко лошо какво ли не приживя това момче.Само колко бързо легна на масата.Все една преживя ,онази нощ ,както и Фатмагюл.Целият стрес няма да се махне скоро

# 334
Абе Охрана-мохрана ... но, не ми се види достоен до нашето момиче.... Може и да е добро момчето, нооооо.... Наш си Керим си стои най-добре до нея....  Peace Peace / По всяко време на денонощието  Embarassed Embarassed Embarassed - ХЪ, ДЕ, НАЙ- ПОДИР......

# 335
Ще изгледам серията и после се връщам да ви чета, че много изостанах днес ...оф

# 336
съжалявам,ако някой съм наранила с думи,но ме хваща яд,че винаги,когато чакаме преразказ на серията или да се качат частите и превода има излишни коментари! хвана ме яд,а си го изкарах на който не трябва! съжалявам!

# 337
# 338
 WinkСценаристките  явно показват персонажите  различни от желанията на някои фенове

В началото на епизода  ни показаха ,че :Разумът на Фатма обича Керим ,но сърцето и избра:
 ДА УМРЕ КЕРИМ И ЖИВЕЕ МУСТАФА  -факт

/И в днешния епизод Керим и Фатма ги показаха  само  като  брат и сестра и според мен не е случайно,на фона на сексуалното напрежение между  МиФ от предния/

# 339
Аз пък мисля,че Перихан първа осъзна,че докато главата на змията е навън,става по-лошо  Wink
за сина й и за другия гол охлюв е по-сигурно да са в затвора, отколкото Мустафа да ги вземе на мушка.

# 340
  • Разград
berkay ele inat - fatmagül&kerim&mustafa

# 341
Горката ...какъв ли ужас е изпитала само от  докосването до оръжието, но ........заради ЧОВЕКА, който е вече до нея - тя направи и невъзможното за себе си. И с какъв потрес след това захвърли пистолета. Невероятно пресъздаване на вътрешната борба на това крехко момиче, което премина през какво ли не.....

# 342
Добър вечер и от мен! Огромни благодарности към Всички, които тази вечер предавахте пряко Heart Eyes 
    И на мен на първи прочит ми се стори малко претупана, дали защото са били изморени от екшъна миналата седмица, дали защото Берен е била болна (доста болна звучеше) нзн. Надявам се да ми се струва така, защото не разбирам диалозите, а имаше такива, които очевидно бяха важни и за окончателното развитие на филма. Усеща се обаче, че вече започва развръзката.  За онзи, чието име и Аз мисля да не споменавам вече, наистина прекалиха, изкараха го супер герой. Сега остава да реши че този хора ще са му новите " мама и татко " Жал ми е за Хаджер, кой знае и с нея какво ще  прави...
  Мукито ще се радва на охраната, как го разпитваше Grinning  Типично в нейн стил.

Финала компенсира всичко! Напълни ми душата! По - усмихнати и спокойни, естествено и на друго място, но горе долу така си ги представям и на големия финал   loveuuu

п.п Дано той компенсира пък всичко за цялата болка която преживяха, както този за предишната серия и действията в нея.  baby_neutral

Последна редакция: пт, 09 мар 2012, 00:53 от KStew

# 343
  • София

а кои е този аз ли не съм в  час  newsm78

Охраната на Фатматюл.
охооо newsm08 smile3521 newsm10

# 344
Абе, хубавото си е хубаво..... макар и ранено...... Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт