Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 86

• 51 688
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
  • На изток от рая...
To по въпроса с Мусти - отдавна се пооляха. Днешното беше абсолютно нереално. Той Мусти е истински терминатор - не може да го спре някаква си рана в корема. А пък върха беше като тръгна да си я чисти сам с памуче, все едно си е ожулил колянцето...
Но края на епизода компенсира всичко.
Приятно ми беше да сме заедно виртуално. Лека нощ!

# 316
To по въпроса с Мусти - отдавна се пооляха. Днешното беше абсолютно нереално. Той Мусти е истински терминатор - не може да го спре някаква си рана в корема. А пък върха беше като тръгна да си я чисти сам с памуче, все едно си е ожулил колянцето...
ех на малко се радваш ей Simple Smile

# 317
ние може и на малко да се радваме! Ами ти на какво се радваш? На излишни коментари ли?

# 318
  • Разград
Мирзат - Rahman Gorede

# 319
Дизилер, не съм искала да те засегна, извини ме, не исках да те обидя.

Единствено исках да помогна тази вечер за тези, които не могат да гледат в момента, това е.
Ако някой може по-добре - супер!
sylia БЛАГОДАРЯ ТИ  newsm51 newsm51 newsm51
 Следя филма,познавам героите,познавам местата където се развиват действията +твоите преразкази за случващото се в епизода  ми помогнаха да знам,   какво се е случило в този епизод,а мисля че не само на мен а и на останалите момичета.Затова ти Благодаря!
Благодаря и на всички останали които също помагаха   bouquet  bouquet  bouquet

1

# 320
 Но пък Керим......

# 321
Момичета аз тази вечер Ви изтървах дирите, но все пак осми март е само веднъж през годината, а сериала може и утре да го изгледам. Хванах само последните минути, но искам да изкажа Своята огромна благодарност към всички вас, защото докато течаха рекламите почти прочетох всичко и ми стана ясно какво се е случило, та схванах и края. Мерси много.
А на Дизилер, сега май не е на линия човека, явно се е обидил.
Е, Дизи, вместо да си хабиш думите за критика да ни беше написал в общи линии за какво иде реч.
Просто не разбирам защо си сред нас. Само, за да ни гледаш сеира как се мъчим да разгадаем това онова, а ти да ни подиграваш явно, че не знаем турски. Боже, хора на този свят всякакви има. Или помагай или какво се правиш на Много Важен? Честно казано с нетърпение очаквах днес, както миналия път да се включиш та да разберем от теб по- добре серията. Много се разочаровах, много.

# 322
  • Пловдив
Благодаря и аз на всички, които тази вечер гледаха и разказваха в темата, за тези които нямахме възможност да гледаме онлайн! Peace

П.С.
Според мен Керим отиде да говори с Яшаран и записа разговора им..... някаква провокация търсеше той, а и това намигане към Кадир Бей.....Thinking Ако не е това не намирам особена логика в действията му в края на филма!

Последна редакция: пт, 09 мар 2012, 00:15 от steli-ssd

# 323
# 324
  • София

а кои е този аз ли не съм в  час  newsm78

# 325
rotfImbo rotfImbo rotfImbo

И оздравява от СУПАТА НА БАБАТА hahaha hahaha

Сигурно е била пилешка, демек с т.н. естествен антибиотик Joy Joy
Дано да дадат рецептата по-нататък, че да си я запишем за всеки случай. Joy

# 326
ние може и на малко да се радваме! Ами ти на какво се радваш? На излишни коментари ли?
#2gunfire

# 327
Оффф последно и си лягам, но не мога да се сдържа...

# 328

Скрит текст:
За пилешката супа и аз знам, че действа като антибиотик при  простудни заболявания Peace. Във подробности обаче  няма да се впускам - тук Славена е по-голям майстор от мен - признавам й го  chef  chef

# 329
Вениии, страшна си, да знаеш! Мерсиииии!  Heart Eyes Hug Ти си номер 1 с този колаж!

Гони, Лилимсче,  Hug Hug

Отдавна се излагат сценаристите с Мустафа - супермена, но за другото нямам оплаквания.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт