The Vampire Diaries - Каква е тайната на Мередит Фел? (Тема 24)

• 42 490
  • 732
  •   1
Отговори
# 420
Предлагам това да го запазим за накрая, водете си бележки Simple Smile

# 421
Пуци, кво? Няма ли да се цаниш за нАучен ръководител??!?!?!
smile3521 Да бе да го разанализира и разкости - ама ще се посмеем от сърце  newsm62

# 422
Не сте казали, не съм го почнала.  hahaha

Йо, за кой край?

# 423
 Нейт за неговата благотворителна кауза  Heart Eyes

# 424
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
Бе те там май "всичките" от славянски произход... където погледнеш - все славяни... Wink Laughing
Много им се радвам!

Последна редакция: пн, 26 мар 2012, 17:17 от Ferda Mravenec

# 425
  • КиТ
Пуци, кво? Няма ли да се цаниш за нАучен ръководител??!?!?!
smile3521 Да бе да го разанализира и разкости - ама ще се посмеем от сърце  newsm62

Чакам с нетърпение разкостането  Crazy

# 426
Не сте казали, не съм го почнала.  hahaha

Йо, за кой край?

Еми за края на сериала Simple Smile Въпреки, че аз за всичко общо взето намирам обяснение. Не мисля, че са толкова тъпи да няма обяснение на фактите и събитията, просто явно или не сме ги разбрали или предстои да се разбират.

# 427
Спойлери за финала http://twifun-bg.com/?p=185335

# 428
  • на кого му пука
Залагам ,че ще извъртят историята с катастрофата в някаква нова посока.Стефан ще е е спасител ,но инцидента ще е предизвикан от някого /вероятно някой нов персонаж/.

# 429
Стига бе, какво обяснение ще предложат за присъствието на африканци в Америка през бронзовата ера.  hahaha То да беше само това, де... проблемът не е, че оставят неща без обяснение, а че обясненията са смехотворни.

Аз към последния епизод тотално бях изключила, че доста от главните герои са вампири и Дамян като го напомни, се задавих от смях. Вярно бе, те всъщност били кръвопийци, макар почти по нищо да не им личи.  Joy

# 430
  • София

Аз към последния епизод тотално бях изключила, че доста от главните герои са вампири и Дамян като го напомни, се задавих от смях. Вярно бе, те всъщност били кръвопийци, макар почти по нищо да не им личи.  Joy

hahaha hahaha hahaha
аз се задавих от смях сега! почти се олях с кафе...

# 431
Аз към последния епизод тотално бях изключила, че доста от главните герои са вампири и Дамян като го напомни, се задавих от смях. Вярно бе, те всъщност били кръвопийци, макар почти по нищо да не им личи.  Joy

Между другото и аз това си го мисля постоянно. Толкова кротки са станали, че сякаш не са вампири. Ама така е, Елена като пищи през 2 минути кой защо пиел кръв и Стефаните фенове скачат веднага "Оооооо ма той не е такъв", няма избор.

# 432
Да бе, Елена ще да е виновна от началото на сериала. Моля ти се.

# 433
  • Cambridge, UK
напълно е възможно Simple Smile
с риск да предизвикам коментарите "ама сериала не следва книгата" въпреки че не е точно така  Peace в книгите тя е виновна за катастрофата

# 434
Да бе, Елена ще да е виновна от началото на сериала. Моля ти се.

За сега ти говоря, не за началото. Не си виждала фенките какъв хейт изливат в туитър срещу сценаристите "Елена променила Стефан/Деймън, те защо продължават да са кръвожадни понякога" и бла бла бла

Общи условия

Активация на акаунт