Размяна на подаръци - 14

• 65 529
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
  • Sofia
разменям тази туника в сиво- 38-40 размер, но отговарят на 42-44
подобни на тези шорти в зелено-162, но летни, не джинсов плат, отговарят по-скоро на 36-38, но клонящо към 36
тези шорти от тънък дънков плат-162, нося 38, но не ми стават
тази дълга рокля в синьо-зелено
Имам от подаръците чанти софи, сив сет, зелени крокодили
Много искам градински сет   bouquet

Моля те, разчисти си кутията, имам предложение за размяна.

# 691
Ето го и моето албумче за размяна
http://www.album.bg/slaveia_ch/albums/185129/
 Peace

# 692
Имам излишни мъжки дънки SOFT GRAY, страхотно качество и изработка, за съжаление са малки на ММ. Размер е 40, и са светлият вариант. Идеални са за млад господин с височина към 1,80-1,85 и килограми между 68 и 72кг.
При интерес ще дам подробни данни за размерите.
http://www.laredoute.fr/vente-jean-chino-coupe-straight-en-denim … n&prodcolor=1

Последна редакция: вт, 19 юни 2012, 14:01 от preci

# 693
Имам градинското сандъче и крокодилче за долнището Пума 38 номер и още едно крокодилче за лилавия Бенсимон newsm78 #Crazy Hug
Градинското сандъче разменено - остават крокодилите Heart Eyes

# 694
Здравейте, имам сив сет ( портмоне с часовник ) търся чанта Пепе Джинс

# 695
  • Sofia
И аз търся Пепе Джинс или друго хубаво сакче.
Имам:
кафява бенсимон чанта
сивия сет с часовник (без кутия е, детето я оръфа  Mr. Green )
сет купички

# 696
Имам бермудите Пума 36 и 38 размер търся раничка за детска градина,Той стори в синичко.Имам бели чанти,сетове с часовник,Пепе джинс,беж  корал,жирафи лилави и зелени,синя чанта.

# 697
Имам зелени крокодили  Laughing, ранички със смърфове, изотермични чанти... всъщност мисля че имам от абсолютно всички подаръци с изключение на градинския сет и раничката пума. Търся дрехи момиче 138, момче 174 или дамско 44
Раничките със смърфовете ми бяха две и са за evelin8388, тя ми писа първа. Пиша тук, понеже имах много запитвания на лични и за да не отговарям на всички поотделно.

# 698
Актуализирах си албума. Търся часовника със синя и бяла каишки, Бенсимон беж/корал, лилав Бенсимон, чанта Пепе... и др., за които не се сещам, но ако ми предложите може да сметна, че са ми нужни.  Grinning

Добавям и кафемашината за шварц кафе от сладкия сайт. Поръчах я с определена цел, но докато дойде плановете се промениха. Пробвана е /пуснах 3-4 кафета/, почистена и прибрана.

Последна редакция: вт, 19 юни 2012, 20:54 от Coolmummy

# 699
търся -  чанта Пепе Джинс,  лилав бенсимон, чанти бебешки Софи , син или  розов сак със шише, сив сет  

http://www.album.bg/mila_x/?upload_done=1

нещата от албума разменям срещу един подарък , само парфюма за два подаръка
имам и бялата чанта с портмонето , от крокодилчетата останаха трички   Simple Smile

# 700
Имам синя чанта TS с шише; розово Софи, синьо Софи, бежов тренч 38/40 (т.нар. saharien).

Търся чанта беж-корал; черен Спирит и кафяв Бенсимон, чашко-саксийките.

# 701
  • София
Търся бермуди Пума 36. Имам 40 и розова жилетка Пума 36 за замяна. Детски килимчета, бебешката хавлийка и кафяв Бенсимон, крокодил, сив сет...

Редактирам - намерих бермуди срещу жилетката Hug

Последна редакция: вт, 19 юни 2012, 23:50 от Ms.Gorgeous

# 702
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Предлагам крокодилче и бебешкия хавлиен сет

# 703
Здравейте.Имам за размяна бял сахарин размер ес от предните намаления.Взела съм го на 6 евро.Имам и останала една бяла чанта.Търся чантата на Пепе,бермуди Пума 36.Имам и за размяна тези сандали от джавари номер 35.Отговарят си на номера проста са ни малки.Цвят бледо лилави,не са закупени на тази цена    http://www.javari.co.uk/s/ref=nb_sb_ss_i_1_2/280-1212209-1750055 … 25%26pageCode%3Dd

# 704
  • София
Предлагам бебешката хавлийка и сет грис/сивият часовник и портмоне/. Търся кофичките и лопатките и тапис девил/бебешкото килимче/

Общи условия

Активация на акаунт