Лекарите в Пазарджик - 8

• 204 442
  • 887
  •   1
Отговори
# 150
Гери, септември 2012.

# 151
Здравейте момичета и на мен ми предстои раждане и съм много объркана,още не съм избрала къде да раждам.На прегледи ходя в "Ескулап" но там няма родилно. От там ми препоръчват в държавната болница. Бих искала да ми препоръчате добър гинеколог там.

# 152
 tedito1608 една моя приятелка ражда и двете си дъщерички там и остана много доволна от д-р Стоянов, който е бил тогава завеждащ на АГ-то, но това беше преди 4г. Той й е следил и цялата бременност.

# 153
Благодаря ти много ,ще отида на място там да видя още ли е там този АГ Simple Smile А между другото ти къде си се ориентирала да раждаш? Гледам че и твоя термин наближава Stuck Out Tongue

# 154
tedito1608 ами аз за сега съм решила да е в Здраве, но и аз като теб се чудя за лекар там.
А сега се сещам и за една лекарка, която вуйна ми (малко ми е странно да й казвам така, защото разликата ни е 8-9г. ) ражда в болницата при д-р Шопова, и също казва че е доволна от нея. Ти вече си преценяваш  Simple Smile

# 155
В МБАЛ Пазарджик в момента май са оголели откъм АГ специалисти. За "Здраве" имам добри препоръки за всички лекари.
Иначе аз раждах в Университетската "Св Георги" в Пловдив. Много съм доволна. Раждането беше на 27 март 2011.

# 156
единственото преимущество на МБАЛ Пз, пред другите АГ в Пз, е че има неонатология и постоянно присъствие на специалисти и АПАРАТУРА...но пък в много други отношения не са за предпочитане...

решението е на бъдещата майка..както и последствията от него..за жалост няма бооооогат избор в Пз

# 157
mother-of-pearlS съгласна съм с теб, а и ако случайно нещо стане - транспортират бебоците в МБАЛ. Поне, ако не се налага, в др-те 2 места имаш по-добри специалисти на разположение за самото раждане

# 158
  • В къЩи.
Здравейте.
 Имате ли отзиви за д-р Йотова в Хигия? Препоръчаха ми е като хомеопат за дете на 5г и половина.

# 159
в Пз има самоедин действаш класически хомеопат и той(тя) списва тук  Grinning

Дано не ми се разсърди, че я споменавам...  bouquet зная че не обича да го афишира...

ако не се включи до няколко дни, ще ти дам на Лични координатите и   bouquet

# 160
  • В къЩи.
Благодаря.  Hug

# 161
Доктор Йотова е боаронски хомеопат
Аз съм водила моето дете при нея
При нашия проблем нямаше резултат, но имам познати, които от години водят децата си при нея и са много доволни.Класическата хомеопатия не признава боаронската до колкото знам
Не знам защо, като се има предвид, че се възмущават, как общата медицина не признава пък техните методи на лечение

# 162
доколкото са ми бегли познанията по темата (пу, пу..децата ми са от здравите)...разликата е голяма м/у Боаронските лекари и класическите хомеопати..то дори тук в Бг -мама има цели теми за класическа хомеопатия...

Лия  Peace

# 163
Момичета,да ви питам ,има ли в Пз хематолог,който да работи с деца? newsm78
Или направо да ходим в Плодвид newsm78

# 164
Дани  Hug
аз дори не знаех за наличието и на така наименуващ се специалист..
каквото и да е - бързо да се възстановите  Hug

при всички случаи - дори да намерите и в Пз такъв специалист, аз пак бих ти препоръчала Пловдив  Peace

Общи условия

Активация на акаунт