Лекарите в Пазарджик - 8

• 199 307
  • 886
  •   1
Отговори
# 870
Здравейте на всички! Виждам, че не е писано в темата скоро, но не намерих друга. Бих искала да попитам какви са ви впечатленията от д-р Илиян Траянов (АГ), преглежда в държавната болница по здравна каса. Не съм бременна, не съм раждала, отидох на годишен профилактичен преглед, защото чух много суперлативи за него и също така да събера впечатления. Прегледът беше буквално за 5 мин, взе ми доста грубо цитонамазка, сега имам зацапване, а никога преди не ми се е случвало, прегледа ми  яйчниците точно за няма и 30 сек и не ми даде снимка от ехографа. До сега ходех при д-р Кирянова, която винаги е много внимателна, спокойна и ме изслушва, но напоследък често отсъства и направлението щеше да ми изтече, така че реших да пробвам при него. Чувала съм много добри отзиви за него, но са все от бременни/раждали момичета и явно щом не съм, може би минавам по бързата процедура. Ще се радвам да споделите и вие впечатления:)

# 871
Аз не съм ходила, но знам, че много го хвалят. На пръв поглед е претупал прегледа, но вероятно сте здрава и нямате проблеми. Ако имаше нещо щеше да се види на ехографа. Аз наскоро бях на уролог (в друг град) и пак така за секунди ме видя на ехографа, каза че съм здрава (отидох с готови изследвания) и това беше.

# 872
Прехвален. А ако сте била в Държавна болница, там на ехограф нищо не може да се види.
Препоръчвам ви доктор София Павлова в Хигия. Станев и Генчева не са ок.

# 873
Имате ли някакви отзиви за д-р Пейчинов (уролог в Хигия)? Прави ли прегледи с ехограф? Познати ми го похвалиха, но събирам още мнения.

# 874
За него конкретно нямам, но мога да ви препоръчам д-р Васил Павлов от Урохелт, на частно работи, но е изключителен специалист. Сестра ми се мъкна една година по доктори, тъпкаха я нон стоп с излишни антибиотици заради цистит и никой не успяваше да ѝ помогне, отиде при него и вече след месец лечение е много по-добре.

Имате ли някакви отзиви за д-р Пейчинов (уролог в Хигия)? Прави ли прегледи с ехограф? Познати ми го похвалиха, но събирам още мнения.

# 875
За него конкретно нямам, но мога да ви препоръчам д-р Васил Павлов от Урохелт, на частно работи, но е изключителен специалист. Сестра ми се мъкна една година по доктори, тъпкаха я нон стоп с излишни антибиотици заради цистит и никой не успяваше да ѝ помогне, отиде при него и вече след месец лечение е много по-добре.

Благодаря, но на частно излиза скъпо, а аз нямам конкретни оплаквания, просто лека тежест след уриниране. Ходих на уролог в Пловдив, който каза, че съм добре, но ще потърся и второ мнение. В урината не откриха нищо.

# 876
Аз също съм доволна от д-р Павлов.За Пейчинов мога да кажа,че е свръх ангажиран,съпругът ми чака над 2часа и накрая не дошъл на кабинет.В подобна ситуация беше и друг мой близък

# 877
Някой с мнение за Сити дент и за зъболекарите там, по специално за д-р Арнаудова?

# 878
Някой с мнение за Сити дент и за зъболекарите там, по специално за д-р Арнаудова?
Аз съм много доволна от д-р Арнаудова. Преди да предприеме нещо винаги обяснява плюсове и минуси и не е натрапчива в същото време. За мен е страхотен специалист.

# 879
За уролог мога да препоръчам също д-р Димитър Делков, в "Бялата къща", работи по ЗК.

# 880
Някой има ли телефон на Румен попов за вадене на мъдрец .Тези в Интернет са неактивни.Не съм от пазарджик и незнам какво е работното време.

# 881
0888 777 681- Румен Попов

# 882
Номера не е активен изключен и

# 883
Някой знае ли д-р Бояджиев гастроентеролог дали преглежда в Пазарджик, знам че преди е идвал в Хигия Север, но от там ми казаха, че идва само за интервенции тук, което ми е странно. Та някой, ако е наясно как става…. А също можете да ми препоръчате и друг добър гастроентеролог.

# 884
Някой знае ли д-р Бояджиев гастроентеролог дали преглежда в Пазарджик, знам че преди е идвал в Хигия Север, но от там ми казаха, че идва само за интервенции тук, което ми е странно. Та някой, ако е наясно как става…. А също можете да ми препоръчате и друг добър гастроентеролог.
Чух прекрасни отзиви за д-р Николай Стойнов - млад, но много кадърен специалист гастроентеролог.
Преглежда в Бялата къща.

Часове се записват онлайн в сайта Superdoc.bg - има свободни часове за 16 януари.

Общи условия

Активация на акаунт