Лекарите в Пазарджик - 8

• 199 472
  • 886
  •   1
Отговори
# 495
Може ли да ме насочите към добър детски стоматолог! Синът ми не е ходил досега,а има зъб ,който е направо с дупка  #Crazy Кога стана тая работа не знам....в шок съм ,как ще го правим не знам Confused

# 496
  • Софиянка в Пазарджик :)
Аз да кажа,че д-р Стоянова е общопрактикуващ вече,а не невролог-(това за тези които искат да ползват направление),днес бяхме на педиатър и д-р Стоянов ни каза.Все пак ще я посетим тия дни.

# 497
Данчето, д-р Стоева, ул.  Иван Вазов 18. Самата тя има малко  дете.  Страхотен подход. Щом направи  две пломби на  свръхчувствителния ми син. Тогава беше на 3 и  половина - 4. Мога да дам телефон на лични, ако се спреш на нея.
От д-р Гагов-син също знам, че има доволни. Племенницата ми беше при него, а тя се страхува от медицински интервенции, но  си  ходеше спокойно при него, но тя е на 9. И неговия номер имам. Simple Smile

# 498
Здравейте, и да не ни се налага да търсим лекари!

Бебето ми има кожен проблем Sad Препоръчайте ми дерматолог, моля! Аз като знам какви лекарства се изписват и чак не ми се търси помощ..

# 499
  • Пазарджик
Здравейте!
Аз също търсих добър стоматолог за сина ми.Минахме през трима-четирима и детето не искаше да ходи,докато отидохме при д-р Александър Комсалов.Страхотен зъболекар и човек.За една седмица му оправи три зъбчета с доста големи дупки и малкия ходеше с кеф при него.Много е доволен,че си намери готин зъболекар.Препоръчвам го на всички с малки деца.Той е млад и много добре общува с децата.

# 500
  • Пазарджик
Данчето, д-р Стоева, ул.  Иван Вазов 18. Самата тя има малко  дете.  Страхотен подход. Щом направи  две пломби на  свръхчувствителния ми син. Тогава беше на 3 и  половина - 4. Мога да дам телефон на лични, ако се спреш на нея.

Още един клас за Стоева - тази седмица направихме поредната пломба при нея /20-тина са, отдавна не ги броя вече  Confused/

# 501
Добре де ,Ване ,откъде толкова много пломби ,на какво се дължи това  newsm78

# 502
бейли, не съм водила  дете на кожен. Не мога да препоръчам. Дано бебчето се оправи, и дано не ви изпишат  кортикостероиди! (Всъщност бебче ли помня, че роди сравнително скоро.)

# 503
Благодаря, маме Барба!
Бебчо е на четири месеца вече Simple Smile Появиха се две сухи зачервени петънца. Водих го при Д-р Тачева-Ескулап. Каза атоп.дерматит... Все ми се струва, малко прибързано и доста често се поставя тази диагноза.. Както и да е!
Изписа спец.гел за къпане, Фенистил капки. Фуцидин Н е лекарството, което ни назначи за 7 дни.
Сега няма и следа от тях, дано всичко е минало.

# 504
 ooooh! тоя фенистил като вода го изписват,много внимавайте с него!Може да е контактен дерматит-прах за пране,изкувствена материя и т.н.Дано е било инцидентно.

# 505
ooooh! тоя фенистил като вода го изписват,много внимавайте с него!Може да е контактен дерматит-прах за пране,изкувствена материя и т.н.Дано е било инцидентно.
Наистина, дано е било инцидентно.
А лекарствата ги спрях, 7 дни много ми се виждат!

# 506
Дори и при лек обрив го избягвайте,поне до 6ти месец на бебети,фенистила е силен,моето дете започваше да диша учестено въпреки,че му давах по-малка доза от изписаната,дадох 2пъти и не повторих до към 8месец въпреки,че е с алергия и силен сърбеж.А за диагнозата сте права,когато някое бебе има обрив най им е лесно да кажат дерматит,защото на никой не му се занимава да търси от какво е.

# 507
Наскоро една майка с опит сподели в друга тема, че АД се израства. Много важно  било да не мажеш кортикостероиди, а да  се овлажнява хубаво кожата с походяща козметика. Другото, което помня беше,че дрешките  е   хубаво да се перат с течен препарат без омекотител и да не се  ползва сапун при къпане. При нейните деца тези мерки са били достатъчни.

# 508
  • Точно където трябва
Защо си нямаме тема Къде в Пз?
Къде ремонтират прахосмукачки?

# 509
АД се израства,да.Освен че трябва да е течен препарата за пране най-добре да е Сано-сензитив или Персил сензитив,специалната козметика според мен не дава никакъв резултат,сапун не е добре да се ползва.Кожата не е суха и няма проблем,ако го няма дразнителя.Кортикостероидите не помагат по никакъв начин,а напротив твърде вредни са.Дано да не е АД ами нещо инцидентно и да не се повтаря,защото рядко АД се повлиява само от смяна на прахта за пране и козметиката за съжаление.

Общи условия

Активация на акаунт