Лекарите в Пазарджик - 8

• 199 409
  • 886
  •   1
Отговори
# 555
  • Софиянка в Пазарджик :)
Не знам къде е излиза Ми много стара информация в интернет,затова питам тук,ако някой знае.Благодаря

# 556
  • вече в собствен дом
Здравейте . Извинявам се ако вече е коментирано, но току що разбрах, че д-р Трифонова/дерматолог / вече не работи в Хигия, а имам добри впечатления от нея. Някой знае ли къде работи сега?

# 557
Доктор Йотова работи и в Света Екатерина.В Хигия избягва да лекува с хомеопатия.Интересувам се и аз от добър дерматолог.Става въпрос за бенка, консултация и евентуално премахване

# 558
  • Buffyworld
Доктор Йотова работи и в Света Екатерина.В Хигия избягва да лекува с хомеопатия.Интересувам се и аз от добър дерматолог.Става въпрос за бенка, консултация и евентуално премахване

Пали, аз съм доволна от доктор Тачева в ЕСкулап, а също и доктор Иванов - хирруг - онколог в Хигия. Ако е за премахване на бенката , добре е да се консултираш с него.

Някой питаше за ортодонт- аз водя детето при Кадийска в зъболекарницата на центъра и съм доволна. Страхотна е с децата !  Peace  bouquet

# 559
Благодаря!
Не трябва ли първо да мина през дерматолог
и ако той прецени да търся хирург?
Препоръчаха ми др.Стоянова, кабинета и бил близо до джамията

# 560
  • Buffyworld
Благодаря!
Не трябва ли първо да мина през дерматолог
и ако той прецени да търся хирург?
Препоръчаха ми др.Стоянова, кабинета и бил близо до джамията

Да, по- добре мини през дерматолог. Но този доктор разбира от бенки и той също директно може да ти каже дали е за операция. Не знам дали има други доктори с това име в Хигия, затова ако решиш да ходиш при него, трябва да кажеш, че търсиш не хирург, а хирургът - онколог. Той идва от Пловдив всеки четвъртък в Хигия.  Аз поне съм доволна от него.

# 561
За доктор Найденов ,искам да кажа,че аз го смених защото изобщо не е страхотен!не можа да хване хриповете на малкия и го изпуснахме с плевмония ,като беше бебе му слагаше по-две ваксини на веднъж Ако за някой е добър лекар за друг не е!И чак пък най-страхотния за всички времена!!!!!!добре че спрях таткото щото щеше да отнесе един пердах този страхотен лекар!

Меко казано грешите!!  Не знам какво точно сте преживели и за какво сте го потърсили, но не съм съгласна с вашия негативизъм. Единственото твърдение, с което мога да се съглася в това изказване е това, че всеки има право на мнение. Изразила съм моето и заставам зад всяка една дума от него. Не се нуждая от вашата ирония и погрешна преценка. На мен ми е помагал винаги и съм сигурна, че и на още много, много хора е помогнал и помага!!

# 562
Минах вчера през хирург-онколог, др. Цветков, оказа се, че в нашия град дерматолог и бенка са несъвместими заедно WinkДр. Стоянова, според моето джи-пи е козметичен дерматолог, в Хигия идвала дерматоложка от Пловдив, но и тя изказвала само мнение, бенката се отстранявала от хирург.А и чакала да се съберат повече пациенти, та прескачала през седмица-две.Вкрайна сметка, ще я отстраним, защото непрекъснато се трие в бельото.
ЩЕ МИНЕ ПО  "НЯКАКВА" КЛИНИЧНА, обаче и аз ще дам "някой" лев на хирурга, ей тъй, за каузата.Толкова съм отвратена от здравеопазването, но и твърде доволна, че е просто бенка, но на лошо място, че не ми се разправя.И всъщност, вяра на лекарите нямам ooooh!

# 563
Здравей те,аз искам да попитам др.Цветков в Пазарджик ли преглежда.

# 564
В Ескулап, платен преглед.Вчера беше след 16.00 часа.Нямаше нужда от предварително записване

# 565
Пали, напълно съм съгласна с теб  Peace Не само здравеопазватето е зле ами и в Пазарджик май май няма много добри специалисти (като цяло). Един пример. Записвам час при Д-р Христамян в Пловдив и по телефона ме пита как се казвам и от къде съм. Като му казах, че съм от Пазарджик ми каза това "Изприщвам се вече като чуя Пазарджик! Вие там доктори нямате ли?" Предавам буквално думите му. Просто останах като трясната.

Последна редакция: вт, 07 апр 2015, 18:32 от MargaritaIlcheva

# 566
  • Buffyworld
Пали, последно, при кой доктор ще си махаш бенката ?

# 567
В Ескулап, платен преглед.Вчера беше след 16.00 часа.Нямаше нужда от предварително записване
[/quobte]Благдаря Simple Smile

# 568
Здравейте мами,
искам да ви попитам имате ли скорошни наблюдения върху Хигия , някои раждал ли е там скоро и най- вече за д-р Станев?

# 569
Здравейте! Може ли да споделите имената на добри детски зъболекари , за да се ориентирам , защото не съм от Пз. Някой знае ли къде работи д.р М. Стоянова невролог?

Последна редакция: пт, 26 юни 2015, 19:09 от dobrata feia

Общи условия

Активация на акаунт