Лекарите в Пазарджик - 8

• 199 402
  • 886
  •   1
Отговори
# 570
  • Пазарджик
Здравейте! Може ли да споделите имената на добри детски зъболекари , за да се ориентирам , защото не съм от Пз. Някой знае ли къде работи д.р М. Стоянова невролог?

Детски зъболекар:
Д-р Ангелина Стоева,
ул. "Иван Вазов" № 18, ет. 6
Телефон: 0898 237190
 Peace

# 571
мaриянa стояновa рaботи в ескулaп

# 572
Здравейте! Трябвам добър гинеколог и невролог (или нейрохирург) в Пазарджик или Пловдив!  И още, Ако знаете, къде е добро МРТ и специалисти. Много благодаря за отговори!

# 573
За добър гинеколог препоръчнам д-р Арман Христамян в Пловдив. За съжаление в Пазарджик повече не рискувам с гинеколози, защото доста се напатих. Страхотен специалист е, но при него обаче чакането е доста и ако е спешно май не е много удачно.  Peace

# 574
Здравейте,
моля за отзиви за добър зъболекар, работещ в стоматологията, ако може с работно време до по късно вечерта.
Мнения за д-р Стойчева...???

Днес ми дадоха направление и за д-р Дончев в ТУБ-Диспансера. Може ли някой да ми каже, къде точно в болницата се намира, работно време...???

Хубав ден на всички.

Последна редакция: вт, 21 юли 2015, 08:33 от 6tastlivka

# 575
Много спешно, търся д-р в Пазарджик прилагащ иглотерапия или някаква алтернативна терапия за лечение на стрес.Намерих една Дора Панчева, но май не е доктор и няма никакви мнения за нея.Ще съм благодарна за всякакви идеи.

# 576
Приемате ли предложения за леене на восък, или куршум?
Аз съм сериозна жена, повярвайте,
но на два пъти съм прибягвала до тази алтернатива,
един път при мен, другия път за десет годишната ми дъщеря
Невероятно, но ефекта е налице

# 577
Честно да ви кажа всичко приемам, каквото би могло да помогне.Но за околността не знам добри за леене на куршум, споделете.Между другото почнах иглотерапия в Пловдив дано и това да даде някакъв резултат.

# 578
  • Buffyworld
Момичета, знаете ли добър ендокринолог в Пазарджик ???   Hug

# 579
Момичета, знаете ли добър ендокринолог в Пазарджик ???   Hug
Д-р Юлия Митева в Здравето уважавам аз, опирала съм и до Пловдивски "светила" и от нея съм най-доволна!Успех'

# 580
  • Buffyworld
Благодаря  Hug

# 581
Здравейте,
извинявам се, ако въпросът ми се повтаря, но нямам много време да изчета всички теми назад.
Може ли да ми препоръчате добър педиатър в Пазарджик?
Благодаря ви предварително!

# 582
здравейте на вси4ки не мога да намеря темата затова пи6а тук  моето бебе което е на 8 м понякога държи главата си леко на ляво  понеже но ходихме в здравето на физиотерапия и ни каза с масажи изправи се не беше като първо на4ален но пак по малко сия държи наляво но не постоянно кажете ми  какво да правя и на какви лекари да го водя в Пазарджик София или Пловдив в кои болници и име на специалист благодаря предварително

# 583
  • Между два свята...
Кажете добър стоматолог. Аз съм тежък случай - без упойка несядам. Ходих вчера за един зъб с голяма дупка, упойките уж ме хванаха, но зъбът беше чувствителен в едната част. Сега умирам от страх. Мисля си за пълна упойка. Казвайте... Sad

# 584
Мъжът ми е същият. Д-р Стоева единствена го предразполага. Ул. Иван Вазов 18, ет. 6. Това е паркингът до Петраков.

Общи условия

Активация на акаунт