Звездни компромати-134

• 75 771
  • 726
  •   1
Отговори
# 570
Доста по-млад е от Брад Бекъм Peace

Принцесата, пардон, херцогинята, говори толкова лигаво, че разваля целия си имидж на дама Rolling Eyes.

Видях аз, Пит е 1963, а Бекам е 1975 Simple Smile

Аз имах предвид да ме поправите, ако греша, че изглеждат набори  Flutter Не знам дали Пит има някакви пластики, или и при двамата си е просто ген Simple Smile

# 571
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Бекъм е много солариумен, това разваля кожата. А и като атлет тялото му е видяло повече зор от това на Пит Laughing

# 572
Принцесата, пардон, херцогинята, говори толкова лигаво, че разваля целия си имидж на дама Rolling Eyes.

На мен пък ми направи впечатление, че на всяка дума поглеждаше в текста. Което ме води на мисълта, че някой друг и е написал речта и тя дори не си е направила труда да я научи. Което е много тъпо .

# 573

На мен пък ми направи впечатление, че на всяка дума поглеждаше в текста. Което ме води на мисълта, че някой друг и е написал речта и тя дори не си е направила труда да я научи. Което е много тъпо .

Ох  Tired Представи си, че е била толкова притеснена, че си е забравила речта. И на мен ми се е случвало по презентации пред публика. Уж всичко знам, а като изляза и  Shocked

# 574
Много ми хареса херцогинята, въпреки, че беше нервна  Heart Eyes   Акцентът страшно ми хареса, очаквах да е далеч по-стегнат, много POSH звучи, личи си, че са работили с нея.
 Аз на британците рядко им разбирам какво говорят, сигурно ми е харесала, защото всичко й се разбра  Joy

# 575
Бекъм е много солариумен, това разваля кожата. А и като атлет тялото му е видяло повече зор от това на Пит Laughing

И какво излиза, че солариума състарява с 12 години  Shocked  Mr. Green

# 576

И какво излиза, че солариума състарява с 12 години  Shocked  Mr. Green

Ми той и Брад си е мургав, има много атлетично тяло(е едва ли спортува колкото Бекъм, но все пак).
Гена си е от съществено значение.

# 577
Джия, едно е да дига у фитнеса, за да прави перки, друго да се обезводнява и да губи по 5-6 кила в професионален мач два, понякога три пъти в седмицата Peace. Спортът на високо ниво състарява и съсипва, затова и атлетите получават космическите си заплати.

# 578
  • In my tropical dream
АБе Брус и Деми сякаш са създадени един за друг, толкова ги харесвах като двойка...  Heart Eyes
Да, и аз много ги харесвах като двойка, чак ми домъчня, като видях старата снимка...

http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2105731/Sheryl-Crow … erned-bikini.html - Шерил Кроу се забавлява със семейството си на Хавайски плаж
Напълно съм съгласна с Дейлимейл, че слага в джоба си повечето момичета, които са на половината на годините й.
Извинявайте, ако е пускано; сега се присетих за нея и чукнах в гугъл да я видя какви ги върши. Много я харесвам като певица и жена.
Съжалявам, оплесках се яко с линка  Embarassed
Мерси, joy_r

Последна редакция: вт, 20 мар 2012, 17:42 от Мартини

# 579
Не ти се вижда линка, Мартини Peace. Я аз да пробвам с друг от същото място- Джош Лукас се е оженил Heart Eyes

# 580
# 581
Джесика как ли ще се възстанови след като роди Sad

# 582
# 583
Джесика как ли ще се възстанови след като роди Sad

Казва,че чака около 5кг бебче- да й е живо и здраво- възстановяването ли?- ще питаме чичо доктор  Laughing

# 584
Алисън Хънигън сияе, но роклята й е отвратителна Tired

Общи условия

Активация на акаунт