Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 19

• 45 356
  • 729
  •   1
Отговори
# 510
Днес си разтъпках този Hush Puppies.
http://www.javari.co.uk/dp/B003ULNH4M?ie=UTF8&ie=UTF8
 Разтъпках е силно казано, защото обувките са перфектни, все едно си ги носил цял живот, никъде не подпират, не убиват, направо забравих, че съм излязла да разхождам нови обувки  Heart Eyes
Останала е една 3-ка, ако някой има нужда - няма да съжалява  Peace
Отговарят си - УК 4 е 37 номер, а моя позната купи точно като тези, които са останали 3, носи 36 номер и също са й добре  Peace

# 511
Освен пантофи има и някакви модели обувки. Бих сложила линк за харесаните, ако знаех как Simple Smile

# 512
Момичета,тези отговарят ли си на номерата,защото в Амазон има 1 отзив,че са малки,доколкото го преведе google  http://www.amazon.de/Mexx-Ballerina-F9RE0051-Damen-Ballerinas/dp/B005NYRIQ2. Нося eu 38

# 513
jinni, sole rebels, не са много добро качество, с твърда подметка са и с объркана номерация. Поне си търси моделите в амазон за отзиви.  Peace

# 514
Защо в немското джавари ми начислява ДДС?

# 515
Защото имаме разлика в %
Ние плащаме 22, а немците 20 и начислява 2та % ...  Crazy поне това съм запомнела от четенията, може и да греша за процентите, но и при мен начислява по някой и друг цент.

# 516
Защото имаме разлика в %
Ние плащаме 22, а немците 20 и начислява 2та % ...  Crazy поне това съм запомнела от четенията, може и да греша за процентите, но и при мен начислява по някой и друг цент.
Мерси за отговора Ани, това съм го пропуснала. Hug Запомнила съм само за ДДС-то за детските обувки в английското
Поръчах чантата http://www.javari.de/dp/B00512KRV4 пък ако ме изчакат няколко дни да получа зареждане в картата може и да я получа Mr. Green

# 517
  • София
Защото имаме разлика в %
Ние плащаме 22, а немците 20 и начислява 2та % ...  Crazy поне това съм запомнела от четенията, може и да греша за процентите, но и при мен начислява по някой и друг цент.

Тяхното е 19%, а нашето е 20%   Peace

# 518
 hahaha hahaha Знаех си аз, че сметките не са ми силната страна  ooooh!

Века   bouquet

# 519
  • София

Века   bouquet

Моля,но не искам   bouquet, а искам код за немското  Joy

# 520
Спомням си, че преди някой коментираше тези ботушки
http://www.javari.de/Josef%20Seibel%2093060%2094418%20129/dp/B00 … ZDXIZM,B004XIJB6Y
Чудя се между 36 и 37, ако може някой да каже колко е стелката. Четох коментарите в амазон, ама ептен се омотах.  
Аз имам същите, но червени и с кожа долу. Нискък ботуш е, не стига до средата на прасеца, много топъл. Не зная какво да кажа за номера, то с моите крака не съм много мерило за стандарт. Но и аз мисля, че точният номер е малък, а по-големият хлабавее. Но като ги подносих вече ми се струваха добре по-големите, не ги усещах толкова хлабави като на първото обуване. Също така не ми се струват за широк крак модела, по-скоро за нормален. На мене моя си номер ми беше по-скоро много тесен, не къс. На 42 стелката е 28 см, не е близко до твоя номер, но все пак.

# 521
  • Варна
Защото имаме разлика в %
Ние плащаме 22, а немците 20 и начислява 2та % ...  Crazy поне това съм запомнела от четенията, може и да греша за процентите, но и при мен начислява по някой и друг цент.
Готова си за финансов министър  Laughing така и така ги сменят тези дни. Mr. Green
ДДС в БГ е 20% а в Германия 19%, начислява ни 1ния %.

anbibian много са хубави! Peace
Аз умувам над тези... ох, цвета ме спира. Rolling Eyes

# 522

Века   bouquet

Моля,но не искам   bouquet, а искам код за немското  Joy
Ти вземай каквото ти дават, ако имаш и някой лев вземи и някоя друга обувка, че като пуснат код, обувки/ботуши вече няма да има, па и цените ще вдигнат  Mr. Green
 Hug Hug Hug
...просто си търся причина да оправдая собствените си харчове и колко съм спестовница, като продължавам да купувам...  ooooh!

# 523
  • София
Ти вземай каквото ти дават, ако имаш и някой лев вземи и някоя друга обувка, че като пуснат код, обувки/ботуши вече няма да има, па и цените ще вдигнат  Mr. Green
 Hug Hug Hug
...просто си търся причина да оправдая собствените си харчове и колко съм спестовница, като продължавам да купувам...  ooooh!

Аз ботуши и боти имам,купени от БГ и като ги гледам сега с намаленията в немското джавари и май няма да ходя повече по магазините.Но съм хвърлила око на пролетни обувки от новите колекции и за тях плача за код  Joy

# 524
jinni, sole rebels, не са много добро качество, с твърда подметка са и с объркана номерация. Поне си търси моделите в амазон за отзиви.  Peace

cool, благодаря за бързия отговор. Много ми помага темата и ще следя за новости и мнения. Отпадат тези обувки значи. За да търся отзиви в амазон ми трябва малко практика, за да се ориентирам. Аз съм съвсем новак. Като гледам колко информация има да усвоя .....

Успешни покупки пожелавам на всички!

Общи условия

Активация на акаунт