Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 19

• 45 387
  • 729
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Имате ли наблюдения върху марката Debbie? Дали си отговарят номерата?

# 421
Да споделя, днес са ми дошли тези
http://www.javari.de/dp/B004ZQ5O7Y
много по-хубави от снимката, наситено  черно са си, много удобни и мекички, анти шок система на петата, правят ми крачето малко, стоят елегантно, даже и с пола ще са Ок. Отговарят си  Peace и за тия пари... много доволна  newsm44
Това лъскавото на носа на обувката, което се вижда на снимката има ли го в действителност или е еднакъв цвета навсякъде?

Еднакъв е навсякъде, това отпред е по-гладко и за това на снимката изглежда по-лъскаво

# 422
Някой има ли впечатления от ботушите на Марк О'Поло?
Дали си отговарят на номерата, доколко са удобни?

# 423
Да попитам какви бяха отзивите за тези ботушки кила
Имам подобни, ето тези   Отговарят си  Peace

# 424
  • София
Имате ли впечатления от обувките на umi?
За мен това е напълно непозната марка.

Тези например : http://www.javari.de/Umi-Etude-30704-M%C3%A4dchen-Halbschuhe/dp/ … 00&brands=umi|XTI&node=344077031&sort=price&nodes=344077031

bouquet
Имали сме сандали,обувки и съм много доволна.Отлично качество и изработка,отговарят си  Peace

# 425
Поради противоречиво инфо за Тамарис и Марко Тоци, и поради невъзможността ми да направя личен избор, идещо от зодията ми, моля за помощ.
Тези или тези и кой номер, като нося официално 7. Леееко клоня към вторите, защото токът на първите ми е малко нисък. Обаче не мога да избера ooooh! Laughing

И тези поръча ли ги някой, защото от 15 мнения в Амазон, само две са, че са умалени и за тях също не съм сигурна дали си отговарят на номера.

Последна редакция: пт, 16 мар 2012, 14:17 от Бижy

# 426
  • София
Да попитам какви бяха отзивите за тези ботушки кила
Имам подобни, ето тези   Отговарят си  Peace
Имам ги,но все още са в кутията ,за мен са хубави(не са кожа,моя номер е 3.5),ако те интересува нещо повече  питай... Peace

# 427
  • Бг
Бижу, аз съм за вторите, някак си по-елегантно ми стоят. От личен опит за Тамарис-а си отговарят, но си мисля, че са повече за нормален към тесен крак.

Последна редакция: пт, 16 мар 2012, 14:04 от Alexa_a

# 428
Бижуне, вторите, вторите!

# 429
  • София
Бижу, аз съм за вторите, някак си по-елегантно ми стоят.

И аз съм за вторите ама нещо не ми изглеждат с ток 8 см., както пише. newsm78

# 430
Бижy

Според мен Тамарис са за тесен крак. Аз съм 39 и от тях бих взела 40 със сигурност, те отговарят на дължина, но са тесни. И кожата на обувки, поне на тези които имам, е твърда)
  А пък Марцо Тоцци от този модел прилича на това, което и аз взех и отговарят на номерата си Peace Така че ако 7 е като 40, взимаш 40, ако е като 41 - значи 41 Grinning Аз съм с нормален крак и са ми добре!

# 431
Ама вторите са Тамарис! Нали те ви харесват повече?(на мен също те!) Да н'съ объркам! Crazy Аз съм №40 с нормален към широк крак. Стъпалото ми е 25,5 см.
Много мерси, мили мои консултантки! Heart Eyes Hug

Така че ако 7 е като 40, взимаш 40, ако е като 41 - значи 41 Grinning
Това не го разбрах. Embarassed

И в горния пост питам още нещо. Laughing

# 432
На този модел дали се маха това черното според вас- пухкавото?
Виждала съм такива (но не помня марката) в магазин на Дейхман. Това пухкавото беше като терличе, което може да се маха. Вероятно и тези са така.

# 433
Бижy

7 от англ номерация понякога отговаря на 40, понякога на 41  Grinning Но сега видях, че си 40 номер)) За Тамарис има отзив в Амазон, пишат че  петата е неудобна и стиска. Обувките ми са от същата серия - Black, и са теснички. Но взех 40 номер и мисля, че ще се отпуснат.

За черните тамарис - не прочетох всичко, но също препоръчват 1 номер по-големи.

# 434
  • Бг
Да, Бижу, консултантките ти са за Тамарис-а  Mr. Green. Аз имам тези чехли, както казах отговарят си на номера. Аз също отивам към широчките ходила, и са ми добре, и на дължина, и на ширина.
А черничките и аз ги заглеждам, но съм наложила вето  Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт