Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 19

• 45 475
  • 729
  •   1
Отговори
# 465
  • Luxemburg
Искам да си поръчам тези ботуши http://www.javari.co.uk/s/ref=topnav_sk__s/280-4748702-0324748/? … _5%26pageCode%3Dd нося 36 размер и би следвало да си взема 3.5 номер нали? Нали си отговарят на номерата тази марка? Някой има ли ги за да сподели?

Аз ги имам, много са хубави и си отговарят...Държа да отбележа, че са за тесен/нормален прасец, удобни са и в момента са на изгодна цена. Аз ги спуках от носене Peace
Благодаря ти, това малко ме притесняваше, но добре че са написали ширината горе и мисля че ще са ми ок.

# 466
Аз пак с проблем и с молба за помощ #CrazyЕдната поръчка си я получих от немското Javari,очаквам още една,а в сметката ми не е отразено плащане newsm78 Възможно ли е такова нещо?!До сега не ми се е случвало....Сега какво да правя-да звъня на банката ли какво...Не съм мислила,че може да ми изпратят нещо без да дръпнат парите. луда работа...Някой имал ли е такъв проблем и как го е решил ooooh!

# 467
ronicat, използвай амазонския акаунт  Peace

# 468
  • Бг
marata, спокойно, ще си ги дръпнат.

divka, Джоузеф Сибел си отговарят, но моделите им са за нормален към широк крак.

Последна редакция: пт, 16 мар 2012, 17:24 от Alexa_a

# 469
Мацки, да имате отзиви за тези Josef Seibel  http://www.javari.de/Josef-Seibel-93556-94623-600/dp/B0050HKSE6/ … 3AXW%2CB0050SKMXC  или изобщо за марката дали си отговарят?

# 470
Alexa  благодаря,дано да ги дръпнат,че направо се изприщих от притеснения.

# 471
  • София
Поглеждам в английското и какво да видя, ето тези сладури, обаче ма са си от плат изцяло, някой с мнение  newsm78 http://www.javari.co.uk/s/ref=dp_msr/?node=213376031&nodes=2 … 00%26pageCode%3Dd    ?

# 472
Докато разлиствах, намерих едни прелестно сладки ботушки и минавам да ги покажа, на тези, които носят такъв модел.

# 473
Поглеждам в английското и какво да видя, ето тези сладури, обаче ма са си от плат изцяло, някой с мнение  newsm78 http://www.javari.co.uk/s/ref=dp_msr/?node=213376031&nodes=2 … 00%26pageCode%3Dd    ?

Ами имам на марката 4-ка,толкова и нося и са ми перфектни,отворени са мойте,ако обаче бяхa затворени обувки щяха да са ми прекалено точни и щеше да убива Peace

Последна редакция: пт, 16 мар 2012, 18:54 от sparkling eyes

# 474
  • Sofia
Момичета, ще връщам в немското, всичко ясно, принтирала съм етикетите, разбрала съм се с хората, ОБАЧЕ пишат освен оригиналната кутия, ако може и в тяхната, с която съм получила - ОК, пазя я,но много голяма....и пратката става доста по-тежка... в пощата може и да не ми я приемат като писмовна пратка, а да искат да таксуват колет. Джавари ще ми върнат пощенските, но да сверя с вас  Hug

# 475
Момичета,някакво мнение за тези
http://www.javari.de/Emotion-SP-006-121-Halbschuhe/dp/B00536SRBK … ;asins=B00536SRBK
Умалени,уголемени,за широк крак и т.н.Всякакво мнение ще ми е от полза.Благодаря  bouquet

# 476
Аз пак с проблем и с молба за помощ #CrazyЕдната поръчка си я получих от немското Javari,очаквам още една,а в сметката ми не е отразено плащане newsm78 Възможно ли е такова нещо?!До сега не ми се е случвало....Сега какво да правя-да звъня на банката ли какво...Не съм мислила,че може да ми изпратят нещо без да дръпнат парите. луда работа...Някой имал ли е такъв проблем и как го е решил ooooh!
И на мен ми се беше случило същото, поръчката изпратена, парите не са дръпнати. Като се разрових, се оказа че съм платила с на мъжа ми картата  Mr. Green , беа да искам , разбира се.

# 477
  • Варна
Момичета, ще връщам в немското, всичко ясно, принтирала съм етикетите, разбрала съм се с хората, ОБАЧЕ пишат освен оригиналната кутия, ако може и в тяхната, с която съм получила - ОК, пазя я,но много голяма....и пратката става доста по-тежка... в пощата може и да не ми я приемат като писмовна пратка, а да искат да таксуват колет. Джавари ще ми върнат пощенските, но да сверя с вас  Hug
Пращай само с оригиналната кутия на обувките, няма нужда от другата.

# 478

Аз я получих в кафяво, много е хубава. Една идея е по-тъмна от снимката. Голяма е, удобна за носене на рамо. Изработката е чудесна, вътре има два малки джоба като за GSM и един с цип.
Харесва ми и на мен,но ми се  виждат  къси  дръжките за рамо или  греша?Колебая се,защото  за  рамо я искам  newsm78
Мога ли да те  помоля за размери и ако   можеш реални  снимки   bouquet

# 479

Аз я получих в кафяво, много е хубава. Една идея е по-тъмна от снимката. Голяма е, удобна за носене на рамо. Изработката е чудесна, вътре има два малки джоба като за GSM и един с цип.
Харесва ми и на мен,но ми се  виждат  къси  дръжките за рамо или  греша?Колебая се,защото  за  рамо я искам  newsm78
Мога ли да те  помоля за размери и ако   можеш реални  снимки   bouquet
Мисля че за рамо не стане Confused Само така "на ръка" ще я носиш Wink

Общи условия

Активация на акаунт