Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 19

• 44 884
  • 729
  •   1
Отговори
# 570
 Hug Бижу, благодаря!
(през седмицата ще се боря и с плащанията)

Трапезица, не знам, пуснах на щерката нейния номер с голямата надежда да са точни или поне леееко уголемени, но в никакъв случай умалени  ooooh!  Laughing

# 571
Бижу,ти от Марко тоци,твоя номер ли поръча или +1?
 Трапезица, а имаш ли инфо как са като каество,предвид, че са изкуствени? Иначе са симпатяги!
Ани,ти намери ли инфо за тях?

# 572
  • Бургас
Имала съм едни Тамарис и едни има майка ми. Отговарят си на номерата, но не мога да кажа, че са за тесни крачета, по скоро за нормални.
Моите стъпала са ужасно тесни, добре са ми, но може още по-добре.  Mr. Green

Някой да има впечатления от боти или ботуши Remonte DorndorfThinking

# 573
никаква информация нямам,питам заради сестра ми.Благодаря,за споделените надежди   Hug ,все пак ми се щеше да е нещо по-реално   bouquet

# 574
Дами,мнение за детските обувки на тази марка"Baby Op ",че съм харесала за малкия,пък не знам кой номер да взема newsm78.Ей това ми е в кошницата
http://www.javari.co.uk/Baby-Op-Toddler-130005-3-Child/dp/B002Y5 … WGQA%2CB002Y5WH64
http://www.javari.co.uk/Baby-Op-Toddler-130007-2-Chine/dp/B002Y5 … WGQA%2CB002Y5WH64

Ако не съм много досадна Embarassed,но има ли някой да ми помогне с моя въпрос newsm78.

# 575
Моя. В Амазон пишат, че даже са леко уголемени.

# 576
Саси, не, никакво инфо нямам, то и време нямаше, щерката нямаше време да ме търпи да ровя, каза, че и харесват и ги взех, ма на нея и от камък да и взема повече от 1 сезон не може да изкарат  Laughing
Аз ходя и ровя по Амазон, но за тези нямах време, страх ме беше да не би някой да ни ги вземе  hahaha

Всъщност, реших, че имам нужда не само от обувки, но и от кутии, че да прибера тези, на които им мина сузона и нали Джаварци пращат 1 кутия с обувките и 1 за опаковка - хе ми на 2 в 1  Joy Joy Joy (винаги мога да намеря причина как нещо ми е необходимо за купуване...)

# 577
Аз също да се намеся.Взимам от марката моя номер,но според мен ако ти е по-широк кракът можеш да заложиш и на +1 номер.Разбира се,мнението ми е субективно.

# 578
от това моделче имаме http://www.amazon.co.uk/Replay-Brown-Leather-Ankle-Boots/dp/B007 … 12305&sr=1-56 26 номер , измервам стелка 17 см.
Mirta, огромно благодаря!!! Точно толкова ми трябва! newsm44

# 579
никаква информация нямам,питам заради сестра ми.Благодаря,за споделените надежди   Hug ,все пак ми се щеше да е нещо по-реално   bouquet

За този модел не мога да кажа,но едни сандалки си бях взела на тази марка,отговарят  Grinning

# 580
Благодаря ,Лъвица   Hug

# 581
Бижу,ти сигурно в понеделник ще ги получиш! Ще чакам да пишеш как са? Аз нося 37, ама все пак!То докато пиша,37 черно свърши! Уф и куп други харесах,нито имам нужда,нито място,не трябва да разглеждам изобщо!
Ани, в Амазон няма инфо за ботушите! Аз за племенницата ги мислех, ама взе, че свърши 40!
Славея,мислех, че ми е по-широк крака и от страх взимам ботуши 38,ама са ми бая големи! Сега се чудя за едни да ги нося ли, да ги разменям ли... Май ми е нормален крака.

# 582
Аз също да се намеся.Взимам от марката моя номер,но според мен ако ти е по-широк кракът можеш да заложиш и на +1 номер.Разбира се,мнението ми е субективно.
Явно при тях е до модел. Много момичета пишат, че марката е умалена, други - че е точна. А за този конкретен модел, който поръчах(и още не съм платила Mr. Green ), в Амазон пише следното:

Die Schuhe sind fьr den Preis (30€) gut verarbeitet; fallen aber sehr groЯ aus; normalerweise habe ich 38,5; habe die Schuhe in 38 bestellt, zusдtzliche Warmhaltesohlen eingelegt und sie sind trotzdem noch etwas zu groЯ.

Няма да ги получа в понеделник, защото тогава ще ги платя! Joy

# 583
Марко тоци точния номер Peace Според мен даже са с 1/2 номер уголемени.

# 584
Моите са ето тези
http://www.javari.de/dp/B004ZQ69W8
Аз съм между 36 и 37,от този модел взех-37,една идея са халтавички,имам предвид с най-тънкото чорапче.Но с една стелка или по-плътен чорап, се обира. Peace

Общи условия

Активация на акаунт