Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 19

• 44 876
  • 729
  •   1
Отговори
# 615
Алекс1

Много ти благодаря   bouquet
 А случайно можеш ли да покажеш? Аз разглеждам тези и ако също са широк крак - ще са големи Confused
 http://www.javari.de/Blowfish-Stiefel-BFTD152AU11-whiskey-canyon … ;asins=B004YJPN32

# 616
Момичета, имам следния казус.
Искам да си купя ботуши от javari.co.uk. Там са 100 паунда, а в amazon.co.uk са 50 паунда.
Искам ги от Javari, за да не ползвам превозвач и да имам 365 дни да ги върна в случай, че на зима реша, че няма да ги нося.
Според това, което прочетох би трябвало тази 100% гаранция на цената да важи за тези ботуши т.е. мисля да ги поръчам от джавари и да поискам възстановяване на разликата, мислите ли че ще се получи  newsm78
Същите ботуши ги има и в немското джавари, но няма тези цветове, които ми харесват, а пък там са още по-евтини 50 евро  newsm78

# 617
anbibian

В сайта изрично е упоменато, че за амазон тази гаранция за цена не важи!

# 618
  • Русе
На какво отговаря размер 38 2/3?

# 619
silvanapei

Мисля, че това е същата чанта с реални размери
 http://www.stonebags.net/clearance/stone-bags-carmen-over-shoulder-handbag

В амазон често понякога доста се оливат с описание Mr. Green
Fandango ,благодаря   bouquet!Иначе другите размери ги видях и аз ,но как ли не ги мислих -да е с дръжките или не ,но въпреки всичко ми се струваха нереални .

# 620
  • Пловдив
Момичета, имам следния казус.
Искам да си купя ботуши от javari.co.uk. Там са 100 паунда, а в amazon.co.uk са 50 паунда.
Искам ги от Javari, за да не ползвам превозвач и да имам 365 дни да ги върна в случай, че на зима реша, че няма да ги нося.
Според това, което прочетох би трябвало тази 100% гаранция на цената да важи за тези ботуши т.е. мисля да ги поръчам от джавари и да поискам възстановяване на разликата, мислите ли че ще се получи  newsm78
Същите ботуши ги има и в немското джавари, но няма тези цветове, които ми харесват, а пък там са още по-евтини 50 евро  newsm78
Би трябвало да стане - поръчваш от javari.co.uk за 100 паунда и веднага си използвай бутона за 100% гаранция (нали са същия звят и номер) - преди това пробвай  да изпишеш 2-3 чифта, за да не са само 1 чифт, който предлагат на 2-те места.

# 621
Момичета, Риплей отговарят ли си ?

# 622
Момичета, Риплей отговарят ли си ?

Да  Peace

# 623
Имам въпрос към някой по вещ в компютрите. От седмица не мога да отворя никое Джавари. И преди ми се е случвало, но за няколко дни се оправя. Сега обаче неще и това е. От други компютри отварям, но от моите не. А ми трябва много.

Предполагам, че е някоя настройка, но незнам коя. Не мога нито през експлорер, нито през мозила.
Ако може някой да помогне ще съм много благодарна.
Стана изведнъж без да съм променяла настройки и стана едновремено и на двата ми компа.

# 624
  • Варна
Имам въпрос .......
Стана изведнъж без да съм променяла настройки и стана едновремено и на двата ми компа.
Рестартирай си модема на интернета, дано се оправи Simple Smile

# 625
Имам въпрос към някой по вещ в компютрите. От седмица не мога да отворя никое Джавари. И преди ми се е случвало, но за няколко дни се оправя. Сега обаче неще и това е. От други компютри отварям, но от моите не. А ми трябва много.

Предполагам, че е някоя настройка, но незнам коя. Не мога нито през експлорер, нито през мозила.
Да и аз на няколко пъти споделях за този проблем, като последния път беше повече от 10 дни. Изчистих кеша и на следващия ден се отвориха. Може да е било само съвпадение не знам??????? Но много е вбесяващо.

# 626
Ако някой има 6-ца или 7-ца , може ли да ми измери стелка, МОЛЯЯЯ   bouquet

# 627

Да и аз на няколко пъти споделях за този проблем, като последния път беше повече от 10 дни. Изчистих кеша и на следващия ден се отвориха. Може да е било само съвпадение не знам??????? Но много е вбесяващо.

Какво означава да изчистиш кеша

# 628
каран, виж тук как да изчистиш кеша http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=187411.0

# 629
Момичета ,немога да разбера размерите на тази чанта  http://www.amazon.co.uk/Stone-Womens-SB501-Shoulder-Handbag/dp/B … 60701&sr=1-21
А също така имате ли впечатления за самата марка ?!

размерите ги има малко по надолу, за марката нищо незнам
Product details

Product Dimensions: 88.9 x 27.9 x 66 cm ; 435 g

Все пак дължина 89 см на мен ми идва малко прекалено, колкото и да обичам големи чанти.  Wink
В описанията на Амазон тези размери много рядко са точните, по-близо до действителните размери пишат /понякога/ малко по-надолу в Product Description, но в случая ги няма.  Опитвала съм се да разбера, но не знам какво би трябвало да означават  тези Product Dimensions - може би обиколки някакви, размери на опаковките, или са сбъркани мерните единици?  newsm78

Действителни размери най-често, но не винаги /както и в този случай/ има и горе вдясно, до снимката на продукта, или най-долу с  линка: show more , но ако и там няма се налага да  се търси по описание на продукта в разни други сайтове като този да речем. Малко са некоректни в английския амазон, не само за размери, но и при описания на материала - излизат чанти уж изработени от естествена кожа, а като се поразровиш се оказва, че не е баш така

Общи условия

Активация на акаунт