Отговори
# 540
Kolelata bez pedali sa6to gi haresvam mnogo. Maja mi 6te se opita da napravi na malkata takova darveno. V chujbina gi ima ot 10000 godini,nie otnovo izostavame tuk. Imat si stepeni i ne sa za kasokraki. Otnosno trikolkite - malkata ot kakto navar6i godinka ne iska da sqda v koli4ka si i otdavna e pribrana,tova e edinstvenoto ne6to s koeto moga da e prevozq do nqkade. Taka 4e za men sa polezni,to si e do dete. Ako sede6e v koli4ka,sigurno nqma6e i az da polzvam,poneje ne sa manevreni,

# 541
За триколките за бутане аз съм раздвоена - хич не ми се струват удобни и практични и всички, които познавам и ползват не са доволни, но пък Светлозар много ги харесва - веднага се залепва като види някое. Обаче пък изобщо не седи в количка ако не се движим, а само иска да ходи, та засега ще се въздържа.
Тези колела без педали и на мен много ми харесват, но имаме една кола - кракомобил и хич не и обръща внимание.
От известно време стана фен на детските песнички на английски, хич и не иска да чуе вече за български. Песните на тази изпълнителка са му любими http://www.youtube.com/watch?v=MMTTqUmC_AI Много са весели и образователни. Ако някой е срещал подобни образователни песнички на български, ще съм благодарна да сподели, че дребния ще вземе да научи първо английския, а ние с таткото не сме много напред с езиците, та ще се видим в чудо  Mr. Green
Бременните мами да се похвалите с хубави новини другата седмица  Grinning

# 542
Браво на бременните мами!
Скорпионче, стискам палци. А за коремчето защо не му вариш чай - Бебезан например или нещо от сорта, да поуспокоява..
Арим, леле, тези нежни коленца, главички,лакътчета... милото Евче. Дано не се е ударила сериозно.
Гого е н АБ, температурата н епада, зачервени са му и сливиците вече, а аз само гледам в памперса...Ох, ако не беше това пусто тестисче, колко по-спокойна щях да съм. С разстройство е и отказва да яде, явно му е трудно да преглъща. Изписа ни и ЛИнекс Бейби и така -ще се лекуваме яко сега..

# 543
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Здравейте!  Hug

За колелата без педали - аз много ги харесвам, още за Георги много ми се искаше такова, но не можех да си го позволя, та го учихме да кара на обикновено колело. Сега Стоян като порасне се надявам да му вземем едно. Според мен са подходящи от 2 годинки нагоре, поне децата, които имат и карат такива са на тази възраст.

Смехи, на преглед съм в понеделник и аз, ама надали ще ме гледат, та ще чакаме докато родя. Ама термина ми по МЦ е на 8, но всъщност е около Великден, да видим кога ще се пръкне това бебе.  Grinning

Успех и на другите с прегледите и дано вашите бебета не са толкова срамежливи и инатливи и разберете пола овреме!  Hug

Мила, Стоян има подобно колело, само е без животинския вид.  Grinning

За триколките - не сме ползвали и няма и да ползваме. И аз съм от тези дето ги намират за безсмислени и неудобни, иначе децата много им се радват. То при нас и няма как да стане да ползваме такава де ...

Скорпионче, мен с тази бременност не са ме боляли гърдите, само зърната с по-чувствителни докато Стоян суче.  Peace

Еми още щях да пиша, но Стоян се опитва да ми възседне коремището и спирам до тук (за сега).  Hug

# 544
Облаче,каква разлика има в летните колички и тези тип чадър?Аз пък точно на тези тип чадър им викам летни ,те са си в пъти по -леки.Тук таме има модели ,които са летни и се сгъват по друг начин.

Тези колела без педали съм им голям фен,не зная обаче за каква възраст са.

От споделеното стана ясно,че триколките не биват,децата стоят кратко,ако им се приспи се прибираме,трудно се бутат,тракат и..... Laughing

# 545
Момичета, аз нали живея на висок етаж точно до парк и от птичи поглед виждам много мами с триколки, та по овчия принцип реших, че вероятно има нещо хубаво в тях. Тези, които питах имаха по-малки от моя дечица и бяха доволни, но отчетохме факта, че са по-дребни децата (по-леки и неподвижни) и че всички са от близки блокове и не обикалят на големи разстояния. И да - определено имат проблем със завоите. За велосипеди без педали разбрах от вас Blush, наистина добра идея. Колички за избутване с крачета също виждам много тук, но са трудни за бутане от майката и ако трябва да избързам за някъде бая зор ще видя Laughing
Дрешки има най-различен номер Rolling Eyes. Дебелата жилетка от миналата година не му става, а е за 30!!! месечно дете. Има панталон за 2 годишно, който му окъсява, и комплект страхотни анцузи, които са му големи... Скоро купих 2 блузки 18-24м на една и съща фирма, една от които му е възголяма, а другата точно по мярка #Crazy. Онзи ден свекърва ми донесе един поларен суичър, на който има етикет 1 (предполагам за 1-годишно) и който спокойно ще стане на 4 годишно момченце. Та моят принцип е "мерѝ / купѝ"  Laughing
Гърдите ми се напрегнаха чак след 6-ти месец...Бяха очарователни по време на бременността, много им се радвах... Все нещо им се беше паднало и на тях от всичките 18 кила дето качих  Joy Сега са в ужасно състояние, но пак им се радвам Mr. Green
Арим, с това описание на падането направо изстенах вътрешно. Sad Да мине и замине бързо дано!
 Болничките да оздравяват!

# 546
  • Sofia
На мен триколката ми беше удобна и за голямата и за малкия сега. С него ходим предимно на къси разстояния /до училището, до кухнята, до английския на сестра му/. Като налети на чужда и го гледат сърдити другите майки. Затова и му я взехме, но пък той си се влюби е нея и си му е от любимите забавления. Доста гордо се пъчи като го возим. Но всичко си е до дете. Съседското си има, но категорично отказва да се вози. Види ли я започва да реве и ляга на земята.

pashic а количките тип чадъри в повечето им разновидности нямат легнало положение и детето спи седнало. Летните са си с покривало, от 1 до 5 положения на гръбчето, нямат допълнителни дюшечета, обикновено в седнало положение цялото тяло на детето излиза навън /не е защитено като при зимните от вятър/, олекотени са. Това на първо четене като разлики. Някой ако знае повече подробности да пише...

Последна редакция: пт, 30 мар 2012, 17:15 от Ely-st

# 547
  • Stavanger,Norway/ Varna
Ох, Арим4е, милото Евенце. Ама така е, още са много патрави и Мила така на равното ми пада  Crazy А ония ден както се беше ка4ила на стол4ето пред мивката в банята, реши, 4е сама 6те слиза и се приземи на лицето си. Добре, 4е падна върху килим4ето, което е много пухкаво, 4е щяхме да имаме разбит нос  ooooh!
За от4ет- Миши е 77 см и 8900 кила. Гледам окъсяли са й някои дрешки и ще трябва да се пазарува скоро.
ЙОвана и тя много изхвръкна и днес се сдоби с 3 блузи, а Мила с маратонки  Grinning
Аз работя последни дни преди Великденската ми ваканция. Много е спокойно, голям кеф, вися си само в нета  Crazy

# 548
Здравейте и от мен  Hug  bouquet

Триколка имаме-Дария си я е кръстила Додю и много държи да гледа телевизия в нея,не знам защо  Mr. Green На мен ми върши работа,защото аз в часовете за сън не излизам навън,а ако ми се налага то прибягвам до количката все пак.Излизаме до пазара с нея,има си кош и закачалка за торбите,така че ми върши чудесна работа.... дали има смисъл или не,не знам ... на нас ни е подарък и не виждам смисъл да седи в шкафа  Mr. Green

Колелата за баланс и на мен са ми любими.Харесала съм си едно, Пуки май беше.Та като наближим възраст за него ще поръчам непременно  Peace

Размер дрешки носим за 74,най-големи 82 ... обувки 19 номер .... а не е дребна 80 см и 10 кг   Peace

Мирче,много неприятна случка.Видях,че и зетчето ви и то е пострадало подобно,така че се случва на всеки  Hug Бързо да оздравяват раничките!!!  bouquet Hug Heart Eyes

На всички бременлийки-много гушки,така ви се радвам  Hug Hug Hug HugСкорпи  Mr. Green

Това е от нас,хубава и лека вечер!!!

# 549
  • Stavanger,Norway/ Varna
Мирче,много неприятна случка.Видях,че и зетчето ви и то е пострадало подобно,така че се случва на всеки  Hug Бързо да оздравяват раничките!!!  bouquet Hug Heart Eyes

На всички бременлийки-много гушки,така ви се радвам  Hug Hug Hug HugСкорпи  Mr. Green

Опааа, каква е тази препратка към Скорпи, да не съм пропуснала нещо  Grinning

# 550
Мами,правих шоколадово суфле ,стана уникално.Ако иска някой утре ще пусна рецептата!

# 551
Мами,правих шоколадово суфле ,стана уникално.Ако иска някой утре ще пусна рецептата!

Пашикsmile3521 smile3521 smile3521 smile3508 Чакам с нетърпение!

Чакам и отчетите на тумбачетата в понеделник! Вие да не би да сте се наговорили нещо, а?  Mr. Green

Краси, нещо се позагуби май. Всичко ок ли е при вас?  Hug

Цвети и тя не пише как е Мишелка....  Thinking  Hug

Мирка, Миме, да се оправят диванетата и да няма сериозни последствия!!!

От днешната дискусия тук направо си промених мнението на 180 градуса. Явно триколка няма да се взима, а направо туй ми ти колело без педали. Много ми беше странно, като го видях при нас в градинката, но не се бях сетила въобщее за какво служи. Благодаря ви, момичета!!!  Peace

Спокойна нощ от нас!!!   bouquet

П.П. Май при нас започнаха да се проявяват симптомите от шарковата ваксина (точно 10-тина дни вече минаха) - появиха се доста големи топченаца зад двете уши и сякаш продължават към темето отзад...  Thinking Да видим...

# 552
  • София
Мирче и другите с падащи дребосъци аз с баткото ползвах каишките точно да го спирам да не обели носа понеже не даваше ръка, сега и с Иван е същото. От 2 седмици ходи с обелен нос.

Триколка имаме като на Пашик и това е най-неуспешната ми покупка, гумите се разпаднаха иначе е страшно удобна и маневрена нямам забележка за това.

Колело без педали също имаме миналата година Гого летеше направо с него стига да има и наклон да се засили нямаше спиране. Иван сега го оглежда, но е малък за следващото лято чак ще е за него.

Иван е 9500кг и около 80см носи дрешки около 2-годишно вече.

# 553
Пашик, суфлето задължително го пусни. Снимков материал също ще бъде подобаващо оценен. А как върви френския?
Моя син днес лекинко съсипа мусаката ми, отишъл и врътнал копчето на максимума  ooooh!. Добре, че имам тренинг и проверявам от време на време. Rolling Eyes

# 554
Ани, миличката ми Hug . Аз днес чак в 19ч имах време малко да ви прочета, ама като приспах Симеон вече нямах сили... Сега се опитвам да си събера мозъка. Изпаднала съм в една Сатурнова дупка и чакам да мине това, че да се оправя Crazy
 Дано бързо минават симптомите.

Бях почти цял ден в кухнята и така се изморих, но пък си прочистих малко мозъка, че само за глупости мисля Laughing .

Исках да ви споделя това клипче, на англ. е, но на Симеон му е изключително интересно, тази вечер ме кара 5-6 пъти да му го пускам. Баща му пък много му пуска ей това

Eй я, нашата цицина Mr. Green тук и тук, това е след мазане с олио, слагане на студена лъжица и лед. Но днес няма нищо! Малко синичко и раничка.

Триколка и аз мислех да взимаме, ама днес ме разубедихте Laughing .

Евче, тъкмо днес си мислих, че много отдавна не си писала Hug

Пашикsmile3521 smile3521 smile3521 smile3508 Чакам с нетърпение!
sohappy и аз чакам! Hug

Мирче, ето тук можеш да видиш такава каска. Аз си  мислех да си взема за Симеон, но се отказах. Тая е малко скъпичка, има далеч по-евтини. Милото Евче Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт