Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 87

• 69 218
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
Влизам тази вечер във форума и какво да видя newsm03

НОВА ТЕМА   bouquet  С НАДЕЖДА ЗА  СВЕТЛИ И ИЗПЪЛНЕНИ С МНОГО ХУБАВИ ЕМОЦИИ  ДНИ ЗА НАШИТЕ ЛЮБИМЦИ!

И....СТРАХОТНО ШОУ СЪС СЪНЯ НА  di..va Two Hearts
ЧУДЕСНО НАЧАЛО НА НОВАТА ТЕМА!

ХИЛЯДИ БЛАГОДАРНОСТИ!

С РИСК ДА СТАНА ДОСАДНА, ЩЕ КАЖА ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ,ЧЕ СТЕ НЕВЕРОЯТНИ И СЪМ ЩАСТЛИВА,ЧЕ ВИ ОТКРИХ, МАКАР И ДОСТА КЪСНО. НЕ ПИША ЧЕСТО, ЗАЩОТО НЕ МОГА ДА СЕ МЕРЯ НИТО С БЪРЗИНАТА НА КОМЕНТИРАНЕ, НИТО С ЧУВСТВОТО ВИ ЗА ХУМОР , УМЕНИЕТО ЗА АНАЛИЗИ И СТРАХОТНОТО ОСТРОУМИЕ,КОЕТО ИЗВИРА ОТ ВАС. ПРИЕМЕТЕ ИСКРЕНИТЕ МИ ПОЗДРАВИ ЗА ВСИЧКО ТОВА! С ВАС ТОЗИ  ФИЛМ СТАВА  ОЩЕ ПО- ЗАВЛАДЯВАЩ!

Последна редакция: нд, 11 мар 2012, 01:48 от daniela.qnkova

# 166

Вени , ето ти я с превод песента от клипа ...Това е последната сцена от сериала - колко рев съм му изревала...Това е един от най-хубавите им сериали... Засега съм го гледала четири пъти този сериал - Мелодия на сърцето .... По роман на Решат Нури...

http://vbox7.com/play:aebf6104&al=2&vid=5455699

Последна редакция: нд, 11 мар 2012, 01:21 от nelka123

# 167
  • Разград

# 168
  • Стара Загора
Хайде лека нощ и от мен момичета кокичета!И за Злати и Зори да сънуват
 А аз и другите да си сънуваме

# 169
  • Разград

# 170

Скрит текст:
Güle Güle (Kenan Doğulu)

А ето и филма от които са кадрите в клипа

Anadolu Kartallari 2011
http://www.youtube.com/watch?v=SR723rfcfnY
има ли го  някъде филма с превод?

Намерих си нещо за приспиване :

Скрит текст:

Нелка ето ти нещо и от мен ...

Не знам за какво се пее, но ми става едно  Heart Eyes

# 171
  • Разград

Последна редакция: нд, 11 мар 2012, 02:00 от vania_e

# 172
  • Разград
http://s5.postimage.org/g0y0otsyf/547.jpg

Скрит текст:
Güle Güle (Kenan Doğulu)

А ето и филма от които са кадрите в клипа
Anadolu Kartallari 2011
http://www.youtube.com/watch?v=SR723rfcfnY
има ли го  някъде филма с превод?

Няма го. Филма излезе наскоро и дано някоя добра душа се навие да го преведа.

# 173
  • В Града на липите
И тъй като днес ни беше доста весело, ето и един весел разговор за лека нощ или за добро утро. Според зависи.

Превод от 65-ти епизод:

Селим и Ердоан пътуват. Телефона на Селим звъни.
Е: Какво е това?
С: Баща ми. Явно е разбрал, че ни няма.
Е: Ти си маниак, човече.
С: Няма да отговоря.
Е: Бягаш от вкъщи и си взел телефона си? ... Защо си го взел? Така могат да ни засекат.
С: Нямах намерение да се обаждам, просто го взех, ако се наложи.
Е: Дай ми го тук... дай. Кълна се, главата ти въобще не работи. Голям си маниак...
Хвърля телефона през прозореца.
Е: Ти би съобщил и в полицията... „ Ние бягаме от къщи, телефоните ни са у нас, за да можете да ни откриете по-лесно”. Ааа? Да им е по-лесно... да не притеснява хората...
С: Достатъчно, замълчи вече.
Е: О, Аллах... той и планове прави... така ще избягаме, така ще се скрием, така ще отплаваме с лодка... Слушай, човече, ще направиш така, че да ни хванат още на петата крачка. Не ме гледай така. Дори едно дете не би постъпило като теб. Ти сигурно и бележка си оставил у дома... „ние бягаме от къщи, не се притеснявайте” Това ли направи? Така ли е? Остави бележка? Оффф....
Решат чете: „Нямахме друг избор...  така ще бъде най-добре за всички... простете ми за всичко... молете се за нас...”  Ама че глупаци.
Е: Братле, спри колата... хайде спри... с теб и да с..ра не бих отишъл, приятелю. Ти можеш да донесеш на човек единствено неприятности... глупак... Кредитната ти карта с теб ли е?
С: Какво и по нея ли могат да ни проследят?
Е: Сега вече ще ти ударя един в лицето... Тук някъде трябва да има банкомат, ще изтеглим пари докато не сме излезли от града. /тук малко импровизирах/.След това никакви кредитни карти, ще плащаме само в брой, нали? Сега ще ме попиташ... защо?
С: Офф... стига. Взех със себе си и пари в брой.
Е: И аз опразних касата на Хилмие ханъм.

и снимка:

п.п. Тук нямам забележки към стайлинга му.

Последна редакция: нд, 11 мар 2012, 11:42 от hrissi_sz

# 174
Ех, този Селим, гений, както винаги! Достоен завършек на вечерта, Хриска! Heart Eyes
Аз отивам да гледам 29-та.  Wink

# 175
И тъй като днес ни беше доста весело, ето и един весел разговор за лека нощ или за добро утро. Според зависи.

Превод:

Селим и Ердоан пътуват. Телефона на Селим звъни.
Е: Какво е това?
С: Баща ми. Явно е разбрал, че ни няма.
Е: Ти си маниак, човече.
С: Няма да отговоря.
Е: Бягаш от вкъщи и си взел телефона си? ... Защо си го взел? Така могат да ни засекат.
С: Нямах намерение да се обаждам, просто го взех, ако се наложи.
Е: Дай ми го тук... дай. Кълна се, главата ти въобще не работи. Голям си маниак...
Хвърля телефона през прозореца.
Е: Ти би съобщил и в полицията... „ Ние бягаме от къщи, телефоните ни са у нас, за да можете да ни откриете по-лесно”. Ааа? Да им е по-лесно... да не притеснява хората...
С: Достатъчно, замълчи вече.
Е: О, Аллах... той и планове прави... така ще избягаме, така ще се скрием, така ще отплаваме с лодка... Слушай, човече, ще направиш така, че да ни хванат още на петата крачка. Не ме гледай така. Дори едно дете не би постъпило като теб. Ти сигурно и бележка си оставил у дома... „ние бягаме от къщи, не се притеснявайте” Това ли направи? Така ли е? Остави бележка? Оффф....
Решат чете: „Нямахме друг избор...  така ще бъде най-добре за всички... простете ми за всичко... молете се за нас...”  Ама че глупаци.
Е: Братле, спри колата... хайде спри... с теб и да с..ра не бих отишъл, приятелю. Ти можеш да донесеш на човек единствено неприятности... глупак... Кредитната ти карта с теб ли е?
С: Какво и по нея ли могат да ни проследят?
Е: Сега вече ще ти ударя един в лицето... Тук някъде трябва да има банкомат, ще изтеглим пари докато не сме излезли от града. /тук малко импровизирах/.След това никакви кредитни карти, ще плащаме само в брой, нали? Сега ще ме попиташ... защо?
С: Офф... стига. Взех със себе си и пари в брой.
Е: И аз опразних касата на Хилмие ханъм.

и снимка:

п.п. Тук нямам забележки към стайлинга му.

smile3501 smile3501 smile3501

А....стайлингът на Керим е същия, като на една друга снимка   hahaha загледай го добре!

Но...няма значение, той всекак си и хубав! Heart Eyes

# 176
едно интервю на Енгин- явно от предишен филм
http://www.facebook-paylas.com/kisaca-sinema-engin-akyurek-ile-soylesi-trt1--2010-2078545172.html

Последна редакция: нд, 11 мар 2012, 22:48 от СВЕТОЗАРА

# 177
  • Разград

# 178
  • Пловдив

Добро утро в неделя. Дали ще имаме трейлър днес? Да си пием кафето с надежда...

# 179
здравейте,аз не съм активна тук но с интерес ви чета и искам да попитам дали има 65 серия преведена защото немога да я намеря?

Общи условия

Активация на акаунт