Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 87

• 69 228
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
# 241
  • на морето
Тюх бряяя, докато дотичам  running до тук да ви настигна смъкнах поне няколко ....грама и натрупах мускулна маса по пръстите ....

Благодарности на Марианка , за новата писта  Wink   bouquet   bouquet
, оп пардон , новата тема  ...
Сега... , пред вид това , че тук ще се получи задръстване от нестандартни превозни средства , предлагам всички специализирани атрибути да се оставят в новооткрития гардероб със следната указателна табела :
Вълшебните пръчки ще останат при притежателките им за защита от демони и черни сили .... hahaha hahaha hahaha hahaha
Всъщност знаете ли , от къде произлиза понятието " вещица" ? От прилагателното  " вещ" , тоест "сведущ " или "знаещ" ...http://bg.wiktionary.org/wiki/%D0%B2%D0%B5%D1%89
Инъче казано ,вещиците са вещи , знаещи повече неща от останалите .По -умни , по -начетени ...Всъщност са ползвали знанията им , уменията им докато някой не решал , че  вече не са му удобни  или са единствена причина за проблемите му /да ви прилича на някой ? / и ...нататък знаем ..Гонитбата на вещиците е всъщност нещо друго освен унищожаване на знанията , заличаване на просветността ....
Скрит текст:
Колкото по -прост , незнаещ и страхлив -толкова по -лесен за управление ....Максимата се отнася както за отделен индивид , така и в глобален мащаб - народи , нации и т.н.

Благодаря за превода на интервюто   bouquet   bouquet
Поласкана съм , че ми е отредено място в този прекрасен сън ...Благодаря !  smile3525 omm  Hands Clap omm  Hands Clap

Хайде и от мене нещо за настроение
Скрит текст:
Мъж и жена в семейната кола .Жената шофира .Настига голям тир , който кара  бавно .
Жената : - И ..сега ? Какво да направя ?
Мъжа : - Що питаш? Като карам аз как знаеш винаги какво се прави ?
-----------------------------------
Иванчо завършва с 2 за срока. Чуди се как да каже в къщи ..
Брат му предлага да се разходи по до късно , а пък той да  пообработи малко" почвата "  ...
Иванчо се съгласява и кръстосва улиците почти до полунощ.
Връща се в къщи , но ключът е на вратата .Звъни тихичко ..
 Брат му леко открехва :
-Здрасти ! Татко е подготвен - приготви се ти !

Добре дошли на всички новоотчели присъствие тук - страшно готина е компанията !  Hug  bouquet Споделям личен опит !

Последна редакция: нд, 11 мар 2012, 15:52 от asha

# 242
# 243
# 244

Милички - по-късно ще пиша.......

# 245

# 246
  • софия
Ще се връщам да ви изчета, че и аз не пропускам пост, но първо - на всички вас - любимите ми момичета  - привет и от мен - вещица от балкона!!!! Heart Eyes

# 247

Снимки с приятеля и !? Peace Кликни !

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.256610004423372.63054.1 … 146870&type=3

# 248
  • AMS
Привет, момичета!!!! newsm18 newsm18 newsm18
Каква хубава неделя сте ми спретнали от сутринта!!!
Благодаря ви!!!
Cruela, Благодаря ти за Casta Diva и Maria Callas!!! Много държах на твоето мнение!!! Мога да ти разваля шесте лева на две по три на цяло!!!
Снощи, след като видях снимките на Берен с новата ѝ изгора Kenan Doğulu, веднага се сетих за живота на известните, в това число и на Callas. Дано нашето момиче няма нейната лична съдба!!! Прочетох пак и интервютата ѝ от първа страница!!! Мисля, че Ефе още е с нея!!!
Берен наистина изглежда ослепително, слизайки от колата!!! В последните години, нейния живот преминава 90% на снимачната площадка. Всичко каквото прави, е плод на натрупания ѝ опит в работата!!! Голям зор ще види Kenan с нея!!! Не му завиждам!!! Как се гледат и преживяват такива сцени, които тя прави с Енгин и КТ??? Айде холан, не на мен!!! А ако ще правят, с него двойка ала Бранежелина, това е друг проект, друг филм, с друг известен партньор, нещо като реалити.
AnaSt добре дошла. И не си мисли за възраст. Тук няма такава. Всички сме луди!!!
ValentinaP, ти пък избра точния поздрав за счетитата!!! Еввалла!!!
Еввала и на Хриси, за неделния поздрав!!! Много ги обичам тези преговори!!!
mimata67, заредила съм се и аз с едра шкурка.
Skawena, моля те обърни се назад, завърти тези хубави крака и намери линк в тубето, защото не виждам в бокса нищо!!! Знам, че си ми сърдита!!!
О, Марта!!! Не се изумявай!!! Чувствам те много близка и скоро разбрах защо!!! Ти си родена на една и съща дата с моята най- най- най-добра приятелка, която е актриса.
kassandra810107, този плакат с Casablanca  ме разтопи!!! Аз имам друг в рамка!!!
Скрит текст:
Хайде омитам, се, че трябва да се стегна и за церемонията на 13-ти. Ухаааа!!!
[/b]

Последна редакция: нд, 11 мар 2012, 16:20 от di...va

# 249

# 250

Последна редакция: нд, 11 мар 2012, 17:03 от nelka123

# 251
  • София
[/img]

# 252
  • Стара Загора

Здравейте момичета в неделя следобед.Аз наваксах със семейните ангажименти и домакински задължения и сядам да ви изчета и да ви черпя  по едно кафе newsm03.
AnaSt -добре дошла и от мен!Благодаря за клипчето.Слава Богу още не му е дошло на ума на мойто мило да троши телевизора или комп. Grinning....
Хриси  Hug блгодаря за превода на  разговора между Селим и ердоан в колата-много се смях...излиза,че не само е страхливец Селимчо ,ами и доста наивен  Laughing,ама  няма за какво да се тревожи,щом братовчед му е с него.
Гони Hug и Нелка Hug мн.хубави снимки!Ама и ти Гони  май си с нов подпис-ако е така да ти е честит!!!
Ваня  bouquet и Аша   bouquet-мерси за вицовете ,аз не мога да помня вицове и да ги разказвам,но мн.се смях с вашите.

# 253
  • София

Ей тука много ми харесвааааа........от облака,нищо че е с мустак

# 254
  • На изток от рая...
Охххх, изчетох ви най-накрая!

Може и да е смешно, но ми липсвахте през почивните дни. Почти като обяснение в любов прозвуча, но е истина...
Така като гледам, трйлър-мейлър йок, но пък толкова много снимки сте пуснали.
Ох, страхотна е Берен. Понеже с Анджелина я сравнихте, аз да кажа, че за мен Берен е по-красива - по-нежна, по-одухотворена, с най-чаровната усмивка. Невероятна жена. И аз не го харесвам настоящия й приятел, но дано пък да е светен тип и да я прави щастлива.

Аз, както и в съня, отлитам в облаците...

Общи условия

Активация на акаунт